Hirdetés
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Magisk
- A Find X8S vékony káváit mutogatja az egyik Oppo-vezér
- Redmi Note 13 4G
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fillérekért futott be a Redmi A5
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
E.Kaufmann #10803 üzenetére
Tudom, ezért szívok az L2TP-vel, de hiába, ami másnál működik, az nálam nem igazán akar és tényleg, a Windows tűzfal IPsec beállításai szerint pipálgattam be a Mikrotikben is és semmi, a routerben ugyan azt írja ki, a Windows-ban pedig a biztonsági réteg feldolgozási hibájára hivatkozik, amire rögtön olyan találatok vannak Google-ban, hogy a VPN adapterben ez meg az nincs bepipálva, de nálam nincsenek ilyen hiányosságok, már nem egyszer átnéztem az összes beállítást, sőt a Windows-ban gyakorlatilag nulláztam a hálózati beállításokat, töröltem a VPN adaptereket és a vpn profilt is újra létrehoztam, de semmi, pedig régen nem szívtam vele ennyit, mégis működött Windows-al, igaz az 8.1 volt és nem most volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Peugeot, Citroën topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Hobby elektronika
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nem fogy rosszul az iPhone 16e
- Vírusirtó topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Lenovo T495 14" AMD Ryzen 7 3700U 16GB 250GB SDD laptop notebook eladó
- ÚJ ASUS Zenbook 14 Laptop Ultrabook -40% Ultra 7 155H 16GB/1TB 3K OLED 120Hz Intel Arc
- Lenovo Yoga Slim 7 Pro 16ACH6 R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX3050 16" Win10
- Eladó Ubiquiti Unifi USG-3P Gateway Router 2db!
- Eladó Ubiquiti Unifi Cloud Key (UC-CK) Gen1!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Xiaomi Redmi 9 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 475+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest