Új hozzászólás Aktív témák

• jegesib

aktív tag

válasz bacus #10505 üzenetére

Nézd, először is ez egy forum, és ha hiszed ha nem, a tagok megosztják bánatukat. Informatikból élek, nem mondom h szuperpenge vagyok a szakterületemen, de talán nem adnak el. Igazad van, ha nem értek hozzá keressek szakembert, nos, a 2ap-s + routeres, konfigra simán röpködtek a félmillios ajánlatok+anyag, aftercare nélkül, úgy hogy az összes kábelcsatorna ki volt építve. A munka fizikai része fél napot vett igénybe, bekonfigurálni működőképésre, még fél nap. Szívesen adok munkát korrekt embereknek, de ezek az ajánlatok igen messze voltak még attól is h egyáltalán elgondolkodjak rajta. Így idetévedtem és meghallgatom, h mekkora barom vagyok, h mikrotiket mertem venni ha nem ismerem azonnal a cli-jét, meg különben is QS gyerekeknek van. Nem egy rakétatechnológia ez, eddig is összetákoltam, ezután is össze fogom, volt egy két dolog amiben megakadtam, meghallgattam volna a hozzáértők véleményét a témából, de néhány okos tipp helyett maradt az oltás a magas lórol, ami szerintem gáz. De megbocsátom a hozzáállásod ha bizonyítod mekkora penge is vagy valójában :D :D Szóval adott egy RB2011UiS, egy cAP ac, egy cAP, ami már fut ugyan, de a fine tuning ráfér :D

Új hozzászólás Aktív témák