Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
Versus82
üzenetére
Fura hozzáállás... pesten érdekes módon 1+1 sávos felüljárón is elfértünk úgy, hogy dugóban is el tudott menni a mentőautó középen... és ez egy felüljáró volt ahol mindkét oldalon szalagkorlát tehát itt nincs hova húzódni... ez csak egyszerűen hülye...
Mint azok is akik dudálnak, villognak, elakadásjelzőznek amikor hallom, hogy jön egy mentő és, hogy elengedjem hiába zöld a lámpa megállok vagy amikor 2+2 sávos úton a belsőben vagyok és jön mögöttem a mentő, indexelek már korábban, hogy kisorolnék... persze sokan ilyenkor aranyos módon még ha majdnem lenne annyi hely is ahova elférnék inkább gázt adnak és azért is megakadályozzák mert hát elvégre csak ne álljak már be elé... majd ha egyszer ezekért is megy a mentő másképpen fogják látni a dolgot... én is indultam már saját autóval és érkeztem végül mentővel kórházba... nem jó dolog...
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Elektromos autók - motorok
- Milyen TV-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- DDR5 8GB / 16GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest