- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Magisk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen USB töltőt vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
FEDman
addikt
Azért én ezt nem intézném el egy vállrándítással. Mindenki csak a sebességet látja egy AF rendszerben, de én már évek óta pont azt próbálom sulykolni, hogy a Pana AF-e nem is elsősorban a gyorsasága miatt olyan meggyőző, hanem hogy kevés fényben is milyen határozottan, pontosan és megbízhatóan teszi a dolgát. Ez számomra nagyon fontos és nem véletlen, hogy végül a Pana melett kötöttem ki.
Ami engem illet én kifejezetten szeretek kevés fényben fotózni és ha egy X100-al hasonló helyzetbe kerülnék, hogy csak szenvedés vele a fókusz akkor én nagyon hamar eljutnék oda, hogy már nem is érdekel a komoly építés, a hybrid kereső, meg a retro külső és már csak legszívesebben földhöz vágnám az egészet.L1? Az egy DSLR volt. A Fuji is gyártott DSLR-t, ráadásul nem is csak 2 típust mint a Pana.

Viszont egy nagy szenzoros mirrorless kontraszt AF rendszerének nem soka köze van a DSLR-ekhez. Sokszor hallom mikor kijön valami konkurens, hogy ez még csak az első próbálkozás..
Na de a Panának meg a G1 volt az első ilyen gépe, még 2008-ban. És bizony a ma már őskövület G1 AF rendszerénél azóta is csak egy gyártó tudott jobbat alkotni, de az is a Pana volt.
Vágyok én is baromira egy minőségi retrós vázra, de hogy a megbízható működést nem adom érte cserébe az tuti!

Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Le Mans Ultimate
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Óra topik
- Lexus, Toyota topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Moza Slypod-E motoros slider / motoros monopod
- Zenit FS-12 Fotosnajper Teljes készlet Tair-35 300mm Helios 44M-4 Teljes szűrőkészlet
- Újszerű Fujifilm XT-5 + XF 16-80mm f/4 R OIS WR garanciális
- Canon EF 16-35mm f/4L IS USM objektív - Újszerű -
- Sigma 60-600mm f/4.5-6.3 DG OS HSM Sports objektív ( Canon ) - Újszerű -
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! GIGABYTE A520M R5 1400 8GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB ZALMAN S3 400W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6 /4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 7 255HX 24GB RAM 512GB SSD RTX 5070 8GB 16" QHD+ 3év Prémium GAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest