Hirdetés
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Netfone
Új hozzászólás Aktív témák
-
SpongyaBob
veterán
válasz
andersen10
üzenetére
Én olvastam róla, tudnám értékelni, főleg ha ha foveon lenne, bár az meg nem bírja a magas ISO-t sehogyanse.
"lassan egy évtizede egy helyben topog az mft szenzortechnológia"
Ez szerintem így ebben a formában nem állja meg a helyét, erre a legjobb példa pont a GX7 ami már mérföldekkel jobb zajban mint pl. egy E-P1 és van köztük 4 év. Tudom mert van mindkettő. Ettől persze még nem használhatatlan az utóbbi, de ISO 800-tól már kompromisszumos a sötétebb területeken, ellenben a GX7-et bátran tekerem feljebb is.
Sokkal finomabb, másabb a zaj jellege, még szeretem is
Lightroommal olyan szépen meg lehet szűrni a GX7 zaját, hogy ISO 2000-t lazán nyomtatok A4-re! és meg nem mondanád róla. RAW-ból persze,a JPEG más tészta.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Brave
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Star Trek
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Canon EF-EOS R adapter Drop-In Variable ND szűrővel - Újszerű -
- Eladó egy garanciális, hibátlan Canon RF 200-800 objektív
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Kiváló GoPro HERO 8 Black akciókamera + tartozékok 4K UHD!
- Canon EOS 90D + Canon EF-S 18-135mm f/3.5-5.6 IS USM + Canon EF 50mm f/1.8 STM + 2 akksi
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel és 6 hónap garanciá
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Lightroommal olyan szépen meg lehet szűrni a GX7 zaját, hogy ISO 2000-t lazán nyomtatok A4-re! és meg nem mondanád róla. RAW-ból persze,a JPEG más tészta.