Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Betáblázta magát az Oppo
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
Vásároltam egy m.zuiko 9-18-at sétálós obinak. Eddig egy 20-ast használtam erre, de néha szűk volt.
Bent a lakásban viszont nagyon megfelelt nekem a 20-as látószög, viszont ott meg a 45-ös fókusza egyértelműen gyorsabb, úgyhogy kevés fényben inkább azt tekertem fel. De az meg sokszor szűk beltérben.
Szóval most azon agyalok, hogy a 2 fixből veszek valami komolyabbat, ami mindkét obi pozitívumait magán hordozza. A 20-as képminősége, és a 45 gyorsasága nekem bőven megfelel. Másfél éves gyermekemet fotózom általában, szóval szinte csak ilyen családi dolgokra kell. Arra gondoltam, hogy egy Pana 25 1.4 kiváltaná mindkettőt. Ezen gondolatmenet alapján szerintetek érdemes meglépni ezt a cserét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tárhely szolgáltató választás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- BestBuy topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- További aktív témák...
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Hollyland Vcore - wireless továbbító
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest