Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Honor Watch GS Pro - strapacska
Új hozzászólás Aktív témák
-
istvan170
aktív tag
Vásároltam egy m.zuiko 9-18-at sétálós obinak. Eddig egy 20-ast használtam erre, de néha szűk volt.
Bent a lakásban viszont nagyon megfelelt nekem a 20-as látószög, viszont ott meg a 45-ös fókusza egyértelműen gyorsabb, úgyhogy kevés fényben inkább azt tekertem fel. De az meg sokszor szűk beltérben.
Szóval most azon agyalok, hogy a 2 fixből veszek valami komolyabbat, ami mindkét obi pozitívumait magán hordozza. A 20-as képminősége, és a 45 gyorsasága nekem bőven megfelel. Másfél éves gyermekemet fotózom általában, szóval szinte csak ilyen családi dolgokra kell. Arra gondoltam, hogy egy Pana 25 1.4 kiváltaná mindkettőt. Ezen gondolatmenet alapján szerintetek érdemes meglépni ezt a cserét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EOS 250D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel. (KEVÉS vagy 980 vagy 4200 expoval! )
- AF Nikkor 70-210mm F/4 eladó!
- Sigma 28-45mm F/1.8 DG DN (A) - L-Mount
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, (ÚJ /1835 / 4500 / 4000 / 5200 / 600 expoval )
- UTOLSÓ ÁR, NÉHÁNY NAPIG! Nikon D750 + MEIKE markolat + 3 akkumulátor, újszerű állapotban, dobozában!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest