- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
Új hozzászólás Aktív témák
-
shirogin21
csendes tag
Heló mindenkinek, a segítségeteket szeretném kérni m4/3-os objektívvásárlással kapcsolatban.
Megvettem jelenlegi életem első fényképezőgépét (lumix dmc g6) és nem tudom milyen objektívet vegyek hozzá.
Parkour/Freerunning edzésekről szeretnék mozgóképeket készíteni .ugrások, mászások, akrobatikus mozdulatsorokról.
Szeretnék továbbá készíteni tájképeket (folyókról, égboltról, erdőről), szeretnék portrait képeket is készíteni (egész alakosat, arcképet), és szeretnék állatokat is fotózni (jelenleg madarakat, kutyát, ízeltlábúakat közelről)
Kezdő fotósként nem akarok most százezreket költeni objektívre így jelenleg max 40-50 000 Ft-ot szánnék rá az objektívre bár amiket leírtam, hogy mit szeretnék fotózni és videózni lehet egy objektív nem lesz elég számomra de ezt most nem tudom.
Olympus, Panasonic objektíveket nézegettem viszont rengeteg féle van és nem tudom melyik lenne az a megfelelő számomra.
Válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Tenisz topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Milyen videókártyát?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Synology NAS
- sziku69: Szólánc.
- Ubuntu Linux
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest