Hirdetés
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
LélekVándor
üzenetére
Videónál sokszor túl "vékony" az 50/85mm f1.2 szerű DoF, nagyon nehéz dolgozni vele. Akkor már annál többet ér az adott objektív képkaraktere.
A GH szériát nem kell szerintem lebecsülni, nekem mindig az a profi videós csapat jár az eszemben, akik nagyon értették a dolgukat, sokféle műfajban nyomulnak és jók. Csináltak ők már Wellhello klipen át komplett fesztivált, esküvőket, céges bulikat, szóval értik a dolgukat. Ők mondták (illetve két sráccal dolgoztam együtt, velük beszélgettem), hogy a GH4-et nagyon szeretik, a Sony papíron szép, meg jó, de nagyon eszi az akkut a Panához képest. Az egyik GH4-en ott volt a speedbooosteres Sigma 18-35/1.8, a másikon különböző fixekkel operáltak (régi Zeissek ftw!).
Lényeg a lényeg, videóban szerintem legalább annyiszor hátrány a fullframe, mint előny, az A7S (II) azért más téma, mert éjjellátó, és tényleg egy kólásüveggel is tök jól elvideózhatsz a sötét alagútban is (logikusabban fogalmazva elfér a rekeszelés is "bírja"), de igazából a GH5 annyira overpowered a mostani (nyárra beígért) videó szintjén, hogy az zseniális.
Mindemellett X-T2 userként reménykedem abban, hogy fw frissítéssel megkapja a gépen belüli F-Logot a masina, mert ugyan a Pro Neg STD kellően profilozva kellően flat képű, de az F-Log-hoz a Fuji ingyenes (!) LUT-okat készített, amivel szabvány Rec 709, vagy DCI-P3-ban dolgozhatsz. Ez azért nem gyenge támogatás...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- D-Link DIR-860L
- Esik a hóóó!!
- Apple Watch
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Arc Raiders
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3210M/i5-3230M I 4GB I 320GB I 15,6" I HDMI I Garancia!
- ÚJ Lenovo Yoga 7 - 14" WUXGA OLED Érintő - Ryzen AI 5 340 - 16GB - 512GB - Win11 - 4 év garancia
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 2TB SSD RTX 5070Ti 16GB Asus ROG Strix Helios GX601 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest