- iPhone topik
- Húszmillió mobilara adta ki a Honor a tízparancsot
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nokia N8 - vajon elég lesz-e?
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
Új hozzászólás Aktív témák
-
madgie
titán
válasz
Ear001
üzenetére
Jó, hát minden viszonyítás kérdése. Múlt héten találkoztam FEDman-nel figyedett az oldalán valami olyanféle kis neszesszer, amiben ránézésre a pénztárcám, az ND1000-em, meg pár pótakku férne el. Erre előszedte belőle az X-E1-et a 18-55-tel az elején, meg mellé befér még egy fix. És ugyanebbe a táskába a G3 bajosan fért el a 20/1.7-tel, hála a túlnyúlásainak. És igaz, nekem már túl sok a felszerelésem, de most a Pro2-nél is sokalltam a méretet, a súlyt, egy X-E3 kellene, kihajtható kijelzővel. Jó, a T1 is pont jó méret egyébként, az X-T10 meg eleve kis pöcs, rácsavarom a 18/2-t és sájniszekszi pöttömnindzsa. De a Sami 12-vel is csak ekkora. Persze ez nem tudja überelni mondjuk az E-M10 + 45 párosát, azt pont a minap fogtam (és majd nemsokára megint), az tényleg aprócskablues.
Az egész "vita" tökre leegyszerűsíthető. Beharangozták a Laowa 7.5-et, aminek megörültünk egy páran és szóba került, hogy a két anyacég szégyellhetné magát, hogy évekig szartak a júzerek kérésére és végül egy kínai cég hozta ki a hiánycikket. Ebből lettek már az oldalhajtások, hogy Pro helyett erre is lehetett volna némi erőforrás, meg ez nagy, meg az, aztán szaraboké, nemcsaktesztelnikéne, stb.
Én meg nem művészetet tolok, pont ugyanazt és ugyanazért csinálom, amiért te: a saját kedvemért. Csak már egyre jobban lesz@rom, kinek mi tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Posta, csomagküldés
- Pletykák szerint 30 GB memóriával szerelik a PS6-ot
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gitáros topic
- Milyen autót vegyek?
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- Canon EOS R6 - Kevés expó - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- Canon EOS 200D +kit objektív és táska ( 6100 expo )
- Canon EOS 550D gépek, objektívekkel és kiegészítőkkel ( 4250 / 6500 / 9000 / 12300 / 13200 expo )
- Canon EOS R6 Mark III milc fényképezőgép - Új + BESZÁMÍTÁS -
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 16GB DDR5 512GB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4393, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- 2 TB-os Samsung 980 PRO M.2 SSD with heatsink - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest