Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Galaxy Buds4/Buds4 Pro: demómodelleken az új szárkialakítás
- A Royal Philharmonic Orchestra játssza a Samsung új csengőhangját
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic5 Lite - fiatalít az új ruhám?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vedd szemügyre a Poco X8-akat!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
hibavissza
üzenetére
Hát erről nem tudtam, pár hete vettem az obit még keveset használtam. Most egy nyaraláson volt bevetésen a kombó és szerkesztgetem a rawokat de nem tűnt fel. Inkább az hogy mennyire jó, éles, már nincs vágyásom a sokkal nagyobb (305vs70gr
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkcentre M70s Gen 4 i5-13500 16gb 512GB UHD Graphics 770+ajándék
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), picivel élesebb (~9%), jobb stabis 12-35-re. Meg az is feltűnt, hogy a GWC1-et nem mindig érdemes vele használni
a vinyetta miatt. Videónál kafa, fotónál viszont ha szikrázó napsütés van akkor már mélyebben vinyettál. Az élességéggel viszont igazán ott sincs gond.