- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mire lesz elég a Z Fold8 extra akkumulátora?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szulita28
üzenetére
egyiket sem nyomkodtam igazán sok ideig. és mindenképp az e-pl2 volt az egyetlen, aminél azt éreztem, hogy "igen, na ez gép". csak aztán a tárcsa/gombok elkeserített. tudom, hogy van expókorrekció a tárcsán, de a tárcsa maga sem tetszett, és ugyanúgy még egy gombot is kell nyomni hozzá előtte. sokkal logikusabb volna egy felső tárcsa, amire rá tudod tenni defaultból az expókorrekciót.
a 14-150-nel például semmi blende-játék nincs, nyilván, hiszen tök fényerőtlen. fix f6,3-asként használom. innentől kezdve beraknám mátrix fénymérésre, és egy darab kényelmes, jól elérhető tárcsa kellene, hogy könnyedén expókorrekciózzak.
a szotyi persze még rosszabb, amint állítom az expókorrekciót, leveszi a hisztogramot, ennyi erővel live view sem kéne, utólag dslr-en is tudom ellenőrizni. buzik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Jövedelem
- Fogyjunk le!
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 32MR50C-B VA Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo Thinkpad P15 Gen 2 - 82 akkuciklus - 27% ÁFÁS - 0373BE
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest