Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• jjeahh

nagyúr

újabb pana tapasztalatok: tudom, hogy videósoknál fordítva van, de én úgy utálom ezt a hülye g3 nyakpánttartó bütyköt, nem igazán lehet találni rá egy normális, minőségibb bőr nyakpántot... a gyáritól kikészülök :DDD wb probléma tényleg júzer error volt, awb-vel vagy gyári sémákkal meglőtt raw-oknál nem gondoltam ennyire meg kell rángatni lr-ben a wb csúszkát :DDD elég durván mellélő, tökmindegy milyen fényekben kattogok, sosem találja el a helyes wb-t közel sem...na de ennyi gond legyen, lényeg, hogy bennem volt a hiba, hiába, amatőr vagyok még na :D . A kijelzőtől viszont nagyon félek, szinte ahogy a dobozból kivettem, ment rá fólia, de arra is vigyázni kell, nem szívesen cserélném le mert pl. a haverom gx1-éről pár hét után lepattogott a bevonat, tolt rá fóliát, oszt a napokban lecserélte egy jobb/matt-ra, és a régi fólia még jobban leszedte a bevonatot :U amúgy ha már kijelző: nincs valakinek egy tuti kijelző vagy evf beállítás-tippje? kissé kopott, színtelen mindkettő, meg hamisnak is tűnnek a színek.

Új hozzászólás Aktív témák