Hirdetés
- iPhone topik
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- 13 év után is kap még frissítést az iPhone 5s! Itt az iOS 12.5.8
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
újabb pana tapasztalatok: tudom, hogy videósoknál fordítva van, de én úgy utálom ezt a hülye g3 nyakpánttartó bütyköt, nem igazán lehet találni rá egy normális, minőségibb bőr nyakpántot... a gyáritól kikészülök
wb probléma tényleg júzer error volt, awb-vel vagy gyári sémákkal meglőtt raw-oknál nem gondoltam ennyire meg kell rángatni lr-ben a wb csúszkát
elég durván mellélő, tökmindegy milyen fényekben kattogok, sosem találja el a helyes wb-t közel sem...na de ennyi gond legyen, lényeg, hogy bennem volt a hiba, hiába, amatőr vagyok még na
. A kijelzőtől viszont nagyon félek, szinte ahogy a dobozból kivettem, ment rá fólia, de arra is vigyázni kell, nem szívesen cserélném le mert pl. a haverom gx1-éről pár hét után lepattogott a bevonat, tolt rá fóliát, oszt a napokban lecserélte egy jobb/matt-ra, és a régi fólia még jobban leszedte a bevonatot
amúgy ha már kijelző: nincs valakinek egy tuti kijelző vagy evf beállítás-tippje? kissé kopott, színtelen mindkettő, meg hamisnak is tűnnek a színek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- iPhone topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Battlefield 6
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EAFC 26
- Filmvilág
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- Apple iPhone 16 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Felsőkategóriás Gamer PC! I9 14900K / RTX 5080 16GB / 32GB RAM / 2TB Nvme SSD
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
wb probléma tényleg júzer error volt, awb-vel vagy gyári sémákkal meglőtt raw-oknál nem gondoltam ennyire meg kell rángatni lr-ben a wb csúszkát
. A kijelzőtől viszont nagyon félek, szinte ahogy a dobozból kivettem, ment rá fólia, de arra is vigyázni kell, nem szívesen cserélném le mert pl. a haverom gx1-éről pár hét után lepattogott a bevonat, tolt rá fóliát, oszt a napokban lecserélte egy jobb/matt-ra, és a régi fólia még jobban leszedte a bevonatot
amúgy ha már kijelző: nincs valakinek egy tuti kijelző vagy evf beállítás-tippje? kissé kopott, színtelen mindkettő, meg hamisnak is tűnnek a színek.