- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Sötétvörös iPhone 18 Pro, ezüst-fekete iFold?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Gear S3 - második kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
m3ss
veterán
válasz
Freddy76
üzenetére
azert az ekv 35 vs 40 kozott nincs tul nagy kulonbseg, nem? bar 28 vs 35 is jo nagy kulonbseg..de az lentebb is van azert.
ha csak emberekben gondolkodunk csoportkepeknel bent szuk lesz az ekv 50...bar attol fugg kinek mekkora haza van
meg azert nem mindig akarunk kozeli portret...ha kornyezetet is bele akarsz komponalni a kepbe en sokszor felrakom a 35-ost kreativon is...kint is. utcan szinten sokszor szuk sztem az ekv 50.
ha nincs 17mm-nel nagyob latoszoge, en biztos nem 25-tel kezdenek. ha van nalatok ilyen ekv 16-28/35 szeru nagylato, na amelle vennek ekv 50-est.
most megneztem kivancsisagbol..utolso 3 fotozason ahol azert fotozok mindenfelet kb uannyit hasznaltam mind3 emlegetett gyutavot. 35-os van tobbsegben mindenhol de eppenhogy.
mondjuk ha 50-es kiesne a sorbol annyira nem esnek ketsegbe. lehet el kellene felejtenem az 50-est, ugy is szar...es inkabb venni egy 35 artot.
megvarom visszajojjon vegre cameratol...ha veletlen pontos lesz akkor megtartom.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i5 - i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10875H 32GB DDR4 512GB SSD Quadro T2000 W11
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
meg azert nem mindig akarunk kozeli portret...ha kornyezetet is bele akarsz komponalni a kepbe en sokszor felrakom a 35-ost kreativon is...kint is. utcan szinten sokszor szuk sztem az ekv 50.