- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Babra megy a játék az iPhone 18 Pro esetében
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
ribarszki
üzenetére
Csak szétszedtem a 20-ast
hogy mi ez a sercegés, porszemes csiszatolás. Nem találtam benne semmilyen trutyit, koszt és pláne port.
Viszonta találtam benne ezt (kép közepén van)! Ez miez? Ahol belül felfekszik a fókuszgyűrű van egy váll, horony, sikló terület ilyen apró bemélyedésekkel megszakítva, sőt még vannak további, kisebb mélyedések is. Hogy mi a rák azt nemtom, de ha figyelmesen tekerem a fókuszgyűrűt érezhető. De ez hagyján mert a felületen aminek szerintem tök símának kéne lenni egy lapos csavarhúzóval végigsimítva olyan, mintha 1000-es papít érintene, végig körbe egyenletesen szemmel nem láthatóan de rücskös, érdes! Na ezaz ami serceg, mikor két ujjal megfogom a fókuszgyűrűt akkor tud a legjobban deformálódni és akkor lehet a legjobb sercegést előhozni, néhol még a pici bemélyedéseknél is változik az érzet. Kitakarítottam a nem létező koszt, az eredmény változatlanul ugyanolyan. Mivel láthatóan eredetileg is zsírozva volt, szépen én is bezsíroztam. 
Most kafául jár, ahogy a hirdetésekben írják vajpuhán szinte semmit nem érezni, csak aki tudja figyelhet fel valamire
Egész más így használni, lehet, hogy az enyémben kevés zsír volt gyárilag, míg MLaca azt írta az övénél ilyen nem volt, talán oda több került. Kíváncsi lennék, hogy a 2-es verzió is ilyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- DDR3 so-dimm 8GB notebook RAM modul Samsung
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
hogy mi ez a sercegés, porszemes csiszatolás. Nem találtam benne semmilyen trutyit, koszt és pláne port.
Viszonta találtam 
Egész más így használni, lehet, hogy az enyémben kevés zsír volt gyárilag, míg MLaca azt írta az övénél ilyen nem volt, talán oda több került. Kíváncsi lennék, hogy a 2-es verzió is ilyen?