Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Nemmondod... kajak nem is hallottam még a dologról. Eleget.
Emlékeztess még rá, hogy azután jelent meg / lett kapható, minthogy nekem el kellett indulnom az útra és megvettem az EM5-öt.
Nyilván mindjárt dobom ezt el és rohanok a boltba venni egyet 
Mivel mindenhova magammal cipelem, van rajta karc és kopás is pár. Ha a vázat eladnám és vennék egy EM10-et, egy 30-50k-t valószínűleg buknék az üzleten. Hiába van pár szimpi új fícsörje, annyit nekem nem ér. Ha majd az aprón közel egy árban lesznek, akkor talán.
Nem csillagozok annyit. Egy jó hullócsillag-képet le akartam kapni. Pipa. Perseidák egy évig nem lesz.
Hullócsillaghoz lájvkompó?
1. Azzal lesz egy csillag-forgatagod. Az teljesen más, mint egy csillagos éj, a maga milliárd csillagjával, csillagképeivel, Tejúttal; s egy fényes csík, egy csóvát húzó meteor. Más kép, más hangulat. A lájvkompótból már nem csinálsz ilyet. Ezekből viszont még lehet olyat.
2. Szinte nem volt olyan pillanat, hogy 2-3-nál kevesebb repülő ne lett volna az égen; de volt, hogy egyszerre 7 azaz hét darabot számoltam -- vasárnap éjjel 10-11 körül, ahelyett, hogy aludnának. Ha lájvkompót, akkor lesz egy csillag-örvényed, melyet keresztül-kasul átszabdal pár repülő-csík, és az összevisszaságban utána találd meg és emeld ki az üstököst.....Zár: ha én mint hobby-fotós egy év alatt beleteszek 10, legfeljebb 15k-t, akkor ilyen tempóval a 150k-ra tervezett zár kb 10-15 évig kitarthat. Kérdem én, hol lesz akkor már ez a technika, és mennyit fog érni?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Nano Gen 1 2K kijelző / i7 / 1TB SSD / 1kg alatt
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! Asrock Z270 i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB GameMax Storm 2 AB Adata 600W
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Emlékeztess még rá, hogy azután jelent meg / lett kapható, minthogy nekem el kellett indulnom az útra és megvettem az EM5-öt.
Nyilván mindjárt dobom ezt el és rohanok a boltba venni egyet