Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megjelent a Redmi Turbo 5 Max, az első telefon Dimensity 9500s-el
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
korábban én nyávogtam, hogy nem elég az 1/4000, 60d-vel néha az 1/8000 is korlátozott
, de azóta megtanultam picit tudatosabban fotózni, ergó kerülöm a vakító napsütést mivel ugy-e a lehető legsz*rabb fény fotó szempontból...CA-zik az obi, a szenzor dinamika átfogása sem bírja az ilyen helyzeteket, csúnyák az árnyékok stb...persze nagyon ritkán jól jönne a gyorsabb zár, de olyankor feltolom az ND-t oszt csókolom....ma már csak apró kényelmi ficsőrnek tartom, ami nem osztana-nem szorozna váz vásárlásakor. persze, ha valaki megengedhet magának F1.2 meg fényerősebb üvegeket, vagy aki muszáj napsütésben is fotózzon, és nincs idő nd-t tekergetni (meló), annak valóban szüksége lehet 1/8000-re
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
, de azóta megtanultam picit tudatosabban fotózni, ergó kerülöm a vakító napsütést mivel ugy-e a lehető legsz*rabb fény fotó szempontból...CA-zik az obi, a szenzor dinamika átfogása sem bírja az ilyen helyzeteket, csúnyák az árnyékok stb...persze nagyon ritkán jól jönne a gyorsabb zár, de olyankor feltolom az ND-t oszt csókolom....ma már csak apró kényelmi ficsőrnek tartom, ami nem osztana-nem szorozna váz vásárlásakor. persze, ha valaki megengedhet magának F1.2 meg fényerősebb üvegeket, vagy aki muszáj napsütésben is fotózzon, és nincs idő nd-t tekergetni (meló), annak valóban szüksége lehet 1/8000-re