- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco M8 Pro 5G gyorsteszt
- Yettel topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
korábban én nyávogtam, hogy nem elég az 1/4000, 60d-vel néha az 1/8000 is korlátozott
, de azóta megtanultam picit tudatosabban fotózni, ergó kerülöm a vakító napsütést mivel ugy-e a lehető legsz*rabb fény fotó szempontból...CA-zik az obi, a szenzor dinamika átfogása sem bírja az ilyen helyzeteket, csúnyák az árnyékok stb...persze nagyon ritkán jól jönne a gyorsabb zár, de olyankor feltolom az ND-t oszt csókolom....ma már csak apró kényelmi ficsőrnek tartom, ami nem osztana-nem szorozna váz vásárlásakor. persze, ha valaki megengedhet magának F1.2 meg fényerősebb üvegeket, vagy aki muszáj napsütésben is fotózzon, és nincs idő nd-t tekergetni (meló), annak valóban szüksége lehet 1/8000-re
Új hozzászólás Aktív témák
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- World of Tanks - MMO
- Synology NAS
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Házimozi belépő szinten
- Revolut
- Gumi és felni topik
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4594
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, de azóta megtanultam picit tudatosabban fotózni, ergó kerülöm a vakító napsütést mivel ugy-e a lehető legsz*rabb fény fotó szempontból...CA-zik az obi, a szenzor dinamika átfogása sem bírja az ilyen helyzeteket, csúnyák az árnyékok stb...persze nagyon ritkán jól jönne a gyorsabb zár, de olyankor feltolom az ND-t oszt csókolom....ma már csak apró kényelmi ficsőrnek tartom, ami nem osztana-nem szorozna váz vásárlásakor. persze, ha valaki megengedhet magának F1.2 meg fényerősebb üvegeket, vagy aki muszáj napsütésben is fotózzon, és nincs idő nd-t tekergetni (meló), annak valóban szüksége lehet 1/8000-re