Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Milyen okostelefont vegyek?
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
akkor az első, és egyébként a nehezebb fele megvan. az elátkozottság meg hülyeség..
viszont még olyan okosságot tudok mondani, hogy ha nagyon rá vagy görcsölve a témára (nem tudom, csak mondom, nekem volt ilyen periódusom), akkor egyszerűen olyan a kisugárzásod, olyan üzenetet közvetítesz, ami nem jó. el kell tudni engedni a dolgot, amikor már tényleg leszarod, hogy mi van, viszont mindeközben nem elkeseredett vagy a csajhiánytól, hanem ellenben már tök jól érzed magad a bőrödben, és sok társaságba csöppensz, sok emberrel ismerkedsz......akkor beindul a dolog, és mire kettőt pislogsz, és elkezdenéd behúzni a numerákat, ott a gyerek, lakáshitel stb.

Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR - Új -
- Manfrotto XPRO videó monopod + fluidtech talp + MVH500AH fluid fej (MVMXPRO500)
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- CANON EF 17-40 f/4 L USM MEGVIGYÁZOTT DARAB
- Canon EOS R5 - 15 000 expó - Újszerű - Garanciális -
Üzleti előfizetők hirdetései
- Asus 17 TUF Gaming FHD IPS 144Hz G-Sync Ryzen7 7435HS 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- iPhone X 64GB 100% (3hónap Garancia)
- Eladó Redmi Note 12 4/128GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
viszont még olyan okosságot tudok mondani, hogy ha nagyon rá vagy görcsölve a témára (nem tudom, csak mondom, nekem volt ilyen periódusom), akkor egyszerűen olyan a kisugárzásod, olyan üzenetet közvetítesz, ami nem jó. el kell tudni engedni a dolgot, amikor már tényleg leszarod, hogy mi van, viszont mindeközben nem elkeseredett vagy a csajhiánytól, hanem ellenben már tök jól érzed magad a bőrödben, és sok társaságba csöppensz, sok emberrel ismerkedsz...