Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegyimorc
senior tag
válasz
Mercutio_
üzenetére
A Kosztolányi közelében van egy régi fotósbolt, - a neve most nem ugrik be -, ők rendelték az oly hazai képviseletétől. Semmi trükk nincs benne. (Bár nem nagyon akartam elhinni, mert máshol sokkal drágább volt. A weboldaluk - webshopnak nem is nevezném - khmm elég elavult ... Kb az esélytelenek nyugalmával érdeklődtem. Többször is rákérdeztem, hogy biztosan az az obi, nem a 4/3 ... stb ... :-) Lehet, hogy azóta ott is "normál" áron adják. )
A 45-200-at pályázaton nyerte egy srác de nem is használta ráadásul hirtelen kellett neki kp. Ez mondjuk szerencse volt. A kicsi használtpiacnak talán lehet annyi előnye, hogy a hasonlóan jó ajánlatokra nem csapnak le azonnal a nepperek mert talán nem is figyelik ezeket a gépeket? Pasz.
A GF1 kitet nem is kérdezed?

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest