- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Végre hivatalos, mikor lesz az S26 hivatalos
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Szerintem próbálkozz meg azzal, amit jmakk mondott, vagy én is a 20-as panát ajánlanám. Jó fényerős, nyitva is nagyon jó képet ad, a látószöge még épp elég nagylátó, igen kisméretű, ami hordozáskor nekem nagy előny és használtan véve nem bukhatsz vele különösebben (nem tudom ott mennyire pörög a használtpiac, itthon elég gyakran előkerül a 20-as és mindig kb ugyanolyan áron). A 25 esetleg a másik, aminek 12-32 mellett talán több értelme is lenne, mert fényerősebb, gyorsabb a fókusz, de cserébe nagyobb(ezért ajánlanám inkább 12-32 mellé és 12-50 mellé nem) és drágább is jóval. A 12-es saminak nem látom sok értelmét a mostani zoomod mellé, annyival nem kisebb, plusz manuál fókusz, ami miatt meg már nem olyan erős a fényerő előnye, az EM5 stabilizátora sötét helyeken úgyis sokat segít.
U.i.: amióta megvan a 20-as fix, azóta a 14-42 zoomot nem használtam sose.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4245, 100% Akksi
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs