- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Telekom mobilszolgáltatások
- Privát Samsung funkciót tehet az Apple publikussá
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
b.vr
őstag
válasz
Lassú Víz
üzenetére
hát ez szerintem ennél bonyolultabb. Könyvet (bár volt már hogy azt is képesek voltak kicsit megsérteni a szállításkor) vagy kis értékű cuccot bármikor rendelek netről, de nagy értékű objektívet, fényképezőgépet én (és gondolom még sokan) biztos hogy nem. Szóval ez annak pálya aki sokat utazik
(és az sem elhanyagolható szempont hogy még úgy is érdemes gondolkozni hogy mennyi kedvezményt ér meg a macera, ha utána ügyintézi kell, volt erre példa a fórumon is)
Mondjuk Bécs kivétel, az közel van, és oda amúgy is bármikor szívesen megyek.Na mindegy, ez már teljesen elkanyarodott, én csak leírtam általánosságban mit gondolok az obik magyar használtpiaci áráról, hoztam is pár megerősítő példát. De mint írtam, ha valaki tud lényegesen olcsóbbat abból amit szeretne, akkor azt kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Steam topic
- Logitech Z906
- Milyen TV-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- FIFA 16 Playstation 4
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest