- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
- iPhone topik
- Hívószám-hamisítás
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Apple iPhone 17 - alap
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
csimpekve
üzenetére
fogalmam sincs miért jutottál arra a következtetésre, hogy egy dslr-el hasonló élmény fotózni mint egy slr-el...mármint ha belépő dslr-eket nézed akkor ez biztos nem így van, én is kattogtam már slr-el, és egy belépő-haladó dslr keresője labdába sem rúghat az analóg cucc keresője mellett, sőt számomra a d7000, 60d keresője is idegtépő pedig a látásommal nincs probléma...az ovf-ben komponálás csak addig élmény sztem amíg hatalmas..+ egy alap dslr ovf-ben sztem sosem fogsz manuálfókuszálni
és akkor erre rájön még az, hogy a mai belépő dslr-eket a régi analógokhoz képest kézbevenni is szörnyű, vagyis az anyagminőség messze nem adja azt a színvonalat sztem mint a 30-40 éves gépek.
milc fronton viszont rengeteg a fémvázas-borítású retró gép, az evf meg sokkal ideálisabb manuálozáshoz, sőt ezek általában akkorák vagy nagyobbak is, mint egy ff dslr kukucskája, szal sztem egy gondosan megválasztott milc-el + adapterezett manuálokkal közelebb vagy az analógozós élményhez, mint egy belépő dslr-el
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
- 235 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES. Arena Racer szövet gamer szék
- Samsung Galaxy Book PRO 2 /i7-1260P/16GB/512SSD/AMOLED/13.3/Intel Iris Xe/Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és akkor erre rájön még az, hogy a mai belépő dslr-eket a régi analógokhoz képest kézbevenni is szörnyű, vagyis az anyagminőség messze nem adja azt a színvonalat sztem mint a 30-40 éves gépek.