Hirdetés
- Google Pixel 10a – évismétlés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Nem kapsz kisebb kapszulát!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Motorola G86 - majdnem Edge
- One mobilszolgáltatások
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kívül iOS, belül iPadOS futhat az iPhone Ultrán
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199
üzenetére
uh, hát én kb. 600km-re lakok tőled, de angol ebayen 15-20 fontért utánnad dobják, átalakítóval, 2db makrógyűrűvel együtt
csak vigyázni kell vele, én pl. külön kellett rendeljek adaptert, mert a csomagban lévő beleszorult a bajonettbe, meg obit is már másodikat koptatom, mivel az első pár nap használat után egyszerűen szétesett, oszt nem tudtam összerakni
játszani tökéletes, de semmi komolyat ne várj tőle, vinyettál, CA-zik, csak középen éles, minden ami belefér...mondjuk ez utóbbi előny is lehet, pl. a körkörös bokeh, meg emiatt jobban is mossa a hátteret (ha középen van a téma
)
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 55QNED823RE / QNED / 55" - 140 cm / 4K UHD / 120Hz & 4ms / HDR Dolby Vision / FreeSync + HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B150M i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD GTX 1050Ti 4GB Nbase Black Midi DeepCool 400W
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak vigyázni kell vele, én pl. külön kellett rendeljek adaptert, mert a csomagban lévő beleszorult a bajonettbe, meg obit is már másodikat koptatom, mivel az első pár nap használat után egyszerűen szétesett, oszt nem tudtam összerakni
játszani tökéletes, de semmi komolyat ne várj tőle, vinyettál, CA-zik, csak középen éles, minden ami belefér...mondjuk ez utóbbi előny is lehet, pl. a körkörös bokeh, meg emiatt jobban is mossa a hátteret (ha középen van a téma
)