- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megvan a Xiaomi 17 és 17 Ultra európai ára
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Marseille199
üzenetére
uh, hát én kb. 600km-re lakok tőled, de angol ebayen 15-20 fontért utánnad dobják, átalakítóval, 2db makrógyűrűvel együtt
csak vigyázni kell vele, én pl. külön kellett rendeljek adaptert, mert a csomagban lévő beleszorult a bajonettbe, meg obit is már másodikat koptatom, mivel az első pár nap használat után egyszerűen szétesett, oszt nem tudtam összerakni
játszani tökéletes, de semmi komolyat ne várj tőle, vinyettál, CA-zik, csak középen éles, minden ami belefér...mondjuk ez utóbbi előny is lehet, pl. a körkörös bokeh, meg emiatt jobban is mossa a hátteret (ha középen van a téma
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM objektív + táska - Újszerű -
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel ( 2500 / 4200 expoval )
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS 250D gépek objektívvel, kiegészítőkkel. ( 500 / 4250 / 5800 expoval )
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3760
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4510
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
csak vigyázni kell vele, én pl. külön kellett rendeljek adaptert, mert a csomagban lévő beleszorult a bajonettbe, meg obit is már másodikat koptatom, mivel az első pár nap használat után egyszerűen szétesett, oszt nem tudtam összerakni
játszani tökéletes, de semmi komolyat ne várj tőle, vinyettál, CA-zik, csak középen éles, minden ami belefér...mondjuk ez utóbbi előny is lehet, pl. a körkörös bokeh, meg emiatt jobban is mossa a hátteret (ha középen van a téma
)