Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schanyee
senior tag
Szerintem az ilyen embereknek találták ki a (nem tudom pontosan ez e a neve) motívum programokat. Kiválasztod, hogy mozgó témát szeretnél lőni vagy portrét vagy tájat stb, azon kívül minden más automatikuson van és akkor a fényképező beállítja nekik mindenféle tudás nélkül amit ki tud hozni a helyzetből. Ha nem akarnak komolyabban utánajárni a dolgoknak vagy nem értik meg az összefüggéseket, akkor a legjobban szerintem ezzel járnak. Az elején elég sok próbálkozást igényel a tanulási folyamat, mire az ember ráérez, hogy adott helyzetet milyen beállításokkal érdemes lőni. Elég jók ma már az automatikus beállítások azért, hogy kezdőként se legyen elveszett helyzetben.
Új hozzászólás Aktív témák
- 2db Samsung Galaxy A6 32GB (Kijelző törött)
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- MSI 14 Modern C12M FHD IPS i7-1255U 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest