Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
hegyimorc
üzenetére
Pana vs. Oly raw... Szokás és ízlés kérdése csak. Eleinte nagyon szidtam a Pana színeket, és oly-ra vágytam. Aztán annyira megszoktam őket, hogy most vakarom a fejem egy Oly raw láttán. Ahhoz, hogy in-camera jpeg jó legyen az Olynál, rengeteget kell szarakodni a beállításokon, amihez nekem nincs türelmem, elveszi a fotózás örömét + lecsúszhatok témákat miatta (és ha nem sikerül, túrót sem ér). A raw feldolgozást úgy megszoktam, hogy hiányozna (ez vicces, de így van) ami pedig az Oly rawokat illeti, hát sokat (sokkal többet) kell velük szopni, hogy elfogadható végeredményt kapjon az ember! (felhoznék példának egy ismert nemmondomhogyrabimiki személyt. Na ő mikor OM-D-re váltott el volt ájulva, hogy micsoda színek aaaaaahhh, szerintem meg teljesen elcseszett sárgásbarnás tónusban tocsogó képeket posztolt - gáz!). Emiatt is tartok az OM-D-re váltástól, bár úgyis meglépem ha 200 körül lesz az ára.
Egyébként tapiztam GH3-at, meglehetősen tetszett a fogás, a kezelés, csak az nem hogy így felfújták. Hiába (az egyik) legjobb váz, hiába könnyű, túl nagy
.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 28-300mm f/3.5-5.6L IS USM - Újszerű -
- eladó Nikon Z5 fényképezőgép memóriakártyával
- Fujifilm GFX 50S II / kevés expóval + garanciális /
- Canon EOS M50 Mark II Travel Kit Számlás (2023), újszerű, minden tartozékkal! (~600 expo)
- Tamron 18-400mm F/3.5-6.3 Di II VC HLD objektív ( Canon ) - Újszerű -
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 16GB RAM 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB ZALMAN i3 NEO be quiet! 700W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
.