Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sza_Sa
senior tag
Bazz Parci, Isten biz' szólok az olynak vegyenek fel téged a pr-ra, mert engem meggyőztél, de úgy hogy már volt egy em5-öm és mégis elkapott a vágy, hogy vegyek egyet!!

Egyébként visszagondolva nagy hülye voltam hogy eladtam, életem eddigi legjobb váza volt, és majdnem a legjobb rendszere, még ha bosszantott is az a pár hiba. Rájöttem hogy van szívás mással is, és most itt állok gép nélkül, illetve van egy x éves pana lx-01-em ami nem valami acélosan képel, de legalább tudom használni
Lehet megvárom az első nagyobb áresést az oly-nál, aztán benevezek egy második em5-re, de most tudatosan megválogatom hozzá az üvegeket. Kell egy ekv. 35 körüli fix (pana 20 vagy oly 17/1.8) meg a 60-as makró, oszt' csók.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- Gamer PC - Számítógép // i7 // GTX 1060 // Számla // Garancia //
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Lehet megvárom az első nagyobb áresést az oly-nál, aztán benevezek egy második em5-re, de most tudatosan megválogatom hozzá az üvegeket. Kell egy ekv. 35 körüli fix (pana 20 vagy oly 17/1.8) meg a 60-as makró, oszt' csók.