Hirdetés
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- 6500 mAh-s aksival debütált a Poco M8 Pro 5G, ez az ára itthon
- CES 2026: Aláírjuk a Motorola Signature mutatós külsejét
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Marseille199
üzenetére
attól még hülyeség, és nem kéne ragaszkodni hozzá. inkább képeket tegyél be, abban több izgalom van, mint a cseppet sem elfogulatlan és érdemi indoklás nélküli, légből kapott állításokban.
azt csak zárójelben mondom, hogy amikor látod, hogy milyen vitát generált az eredetileg bedobott marhaság, és a vita épp talán lecsillapodott, akkor egy újabb ilyen idehányt félmondat tulajdonképpen trollkodás.
már egyszer írtam: más fórumban bármi lehet, itt és most én is itt vagyok, és azt szeretném, hogy ha emberek akkor tennének isteni kinyilatkoztatásokat, ha azt rendesen alá is tudják támasztani. fedmannél szoktam azt látni, hogy nem a levegőbe beszél. roboter mára türelmetlen lett, és nem fejti ki, de van egy komplett site-ja, amit ennek dedikált, illetve tudom róla, hogy tudja, hogy mit beszél. szóval vagy megindoklod ezt az állítást, vagy ne erőltesd.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4055
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest