Hirdetés
- Netfone
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
MC Pite
üzenetére
A GF3 szintén nem jó. Nem csak mikrofon bemenete nincs, de még hangot is csak mono-ban rögzít a beépítettel. Pedig azt most tudnék venni jóárasítva kicsivel 100k felett. Na meg annak egy kalap sz... a kezelése.
Az S100-at szerettem amíg teszteltem. Egy hétig volt a zsebemben és tényleg jó a minősége, de 110-120k körüli árával már ingerküszöböt sért. Videózásra sem jó.
Szóval hagyjuk ezeket a csúcskompaktokat.
Nekem egy Sony NEX-5N képminősége és tudása kéne (alsó küszöbként), de annak a kezelése is túl kompaktos (de legalább emberesen be lehet állítani a videó felvételi paramétereket is). Hiába na...
Az igényeim magasak, a rá szánt pénz meg 200k maximum. Szóval vagy kitolom az összeghatárt magasabbra, vagy nagyon durva kompromisszumot kell kötnöm valamilyen téren. Vagy az ergonómia/kezelhetőség lesz fos, vagy nem lesz rendes mikrofonom videóhoz, esetleg mindkettő.
Amiből tutira nem engedek az a méret. El kell férnie a táskámban a többi kacat mellett.
A Sony NEX-7 lenne a legideálisabb számomra, de sajnos az meg baromira drága.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO heatsink NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP Elitebook 840 G3,FHD,14",i5-6300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest