Hirdetés
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Android Autót minden mobilra!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Magisk
- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
válasz
mpierre
üzenetére
Cirka 10 eve vettem a GX7-et, majd joval kesobb a GX9-et, ezekbe ugyanolyan tipusu akksi kell. Mivel nagy Aliexpresszes vasarlo vagyok, ezert az idok soran vettem vagy 10 utangyartottat, gombokert. Van 3 ami nagyon gyenge, ezek tipikusan pot akksik, hatha kelleni fog felkialtassal. Van nehany ami teljesen jo, sokat birnak, bar a visszajelzes nem linearis, sokaig mutatja a gep oket telinek (tovabb mint a gyarit) de aztan amikor 50% merulest mutat, akkor az inkabb 20% allapot. A puposodas viszont erdekes, hogy nem fugg semmitol, nem a leggagyibb puposodott eloszor. Gyari is puposodott, sot legeloszor egy gyari dagadt meg, de nem a legelso ami mar 10 eves, hanem egy ujabb, ami a GX9-el jott. Szoval a puposodas barmivel elofordulhat, nincs osszefuggesben az akksi araval, markajaval. Legalabbis az en cirka 10 akksis mintamon nincs kimutathato osszefugges.
Az utangyartott akksikkal csupan annyi a bizalom "vesztesem", hogy azokat nem vagyok hajlando a gepvazon belul tolteni. Eredetit sem szivesen, de nyaralason volt mar, hogy hulye voltam es nem vittem toltot, ott ejszaka a GX9-ben toltottem az aksit. De csak a gyarit, mert beszari vagyok. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is.....
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Horgász topik
- Interactive Brokers társalgó
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- CES 2026: Dugd rám a telefonod, megmondom ki vagy!
- Arc Raiders
- Revolut
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest