- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- Gamer táblával tér vissza a Black Shark a globális versenybe
- Google: minden androidos telefonra jön az AirDrop-kompatibilis Quick Share
- A korábbiaknál is varázslatosabb lesz a Honor Magic V6
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
Új hozzászólás Aktív témák
-
rumos14
nagyúr
ua. az LCD technológia (A55-A57) csak vmit trükköztek a képpontokkal. bevallom, én ilyen téren igénytelen vagyok, a minap egymás után néztem az A55 és az A65 keresőjét a Saturnban és nyilván feltűnt a különbség de nem sírtam az A55 láttán. szóval igazad lehet, a Pana GH2 biztos jobb. én mondjuk 90%-ban a kijelzőn komponálok (te pedig gondolom jelenleg 100%-ban
), a keresőt pedig jelemzően kültéren, jó fényviszonyok között használom és nem rángatom jobbra-balra, hogy kijöjjön a rainbow effect. vicces módon kültéren pont h az LCD-nek van előnye a hiperkontrasztos OLED-hez képest, ami az árnyékos részeket tökfeketének mutatja.márpedig a Sony 16-50 full új, saját fejlesztés. pont. (néha ilyet is csinál a Sony, nem csak átmatricázza a Minolta, Tamron obikat
)a K-5 amúgy nekem is szimpatikus váz de képtelen lennék már lassú élőképpel bajlódni, nem hajtogatható kiejlzőn.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), a keresőt pedig jelemzően kültéren, jó fényviszonyok között használom és nem rángatom jobbra-balra, hogy kijöjjön a rainbow effect. vicces módon kültéren pont h az LCD-nek van előnye a hiperkontrasztos OLED-hez képest, ami az árnyékos részeket tökfeketének mutatja.
)