- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vence
aktív tag
Az Edge 50 Neo 3+1 féle színnel jött ki eredetileg,
akkor még nem volt a Mocha M., mert az a 2025. év Pantone színe,
ez az 5. szín.Így azzal csak későbbi sorozatok jöttek, lehet kevesebb is ...
mindenesetre ebben a színben, a mai napig drágább is.Ha még nem láttad élőben, próbáld valahol megnézni, mert szerintem, nem annyira ütős, mint a render-képeken.
(Eddig csak az 50 Neo és Razr 50 készült ebben.) -
-
cs.zs.
veterán
"...mennyire kell ezeknek a frissítéseknek jelentőséget tulajdonítani? Pl engem nem hiszem hogy zavarna ha nem kapnék egy idő után android frissítést, nem hiszem hogy annyira hiányozna, mivel szeretem a megszokott dolgokat és elég fapados alap felhasználó vagyok..."
Itt van egy friss cikk arról, hogy miért is fontosak a frissítések, illetve a még frissülő telefonok. Hibák mindig lesznek. A kérdés csak az, hogy a saját telefonunkon még be lesz-e foltozva. -
Esés geometriája, kipárnázottság (avagy 0.1 vagy 200 mikrométer "féktávja" van az üvegdarabnak = tok v tok nélkül), a felület amiRE esik, végül az üveg fizikai tulajdonságai + mérete.
Röviden: tok megléte és mázli. Tudom sokan nem szeretik, de becsukós bőrtokban már másfél méterről is ejtetrem nagy telót (a52s) KÖVEZETT PADLÓRA, semmi baja nem lett. Előd s7 edge tok nélkül kb 50 centiről jóval "puhább" fa padlóra: reccs.
-
Tamás1966
aktív tag
2013- ban még erősebb, strapa biróbbak voltak a telefonok. / Ahogy pl az autó gyártás is. Egyre vékonyabbak a lemezek. Sőt. A teslának már csak műanyagra tellik/
Az akkori Morollád 4.5 -ös képernyővel birt.
Az egy igazi kis vasgyúró volt.
A kissebb képernyő jobban birja, mert kissebb.
Nagyobb az összetartás a szélek között.
Ma már ezek a 6,5-6,7 körüli telók nem birják annyira. -
ggeleven
őstag
Nem futottam még bele hasonló oldalba, ahol erre lehetne szűrni, de mindegyik gyártó közzéteszi ezt bemutatáskor. Xiaomi pontos dátumot ad meg az tuti. Egyenként meg kell nézni a kiszemelteket. Akkor sem hal meg a teló, ha nincs már rá droid vagy biztonsági frissítés, ellenben pl pont a banki és egyéb fizetős appok szükségessé tehetnek X időnél nem régebbit. Ki tudja mit hoz a jövő. Egyre fontosabb lesz a hosszú támogatás, de az már más kérdés, hogy a mostani vasak mennyire tudnak majd jól mrghajtani pl egy droid 20at.
-
-
vence
aktív tag
Azért olyan telót venni, amiből kevés van/volt egyéb problémákkal is jár ... pl:
- nincs közösség, nincs kitől kérdezni;
- szűkös kínálat, vagy elérhetetlen tartozékok stb.Ilyen szempontból már a Motorola is határesethez közeli.
Az ASUS/ Zenfone pedig nem ebbe az irányba haladt, miután Indiában kinyírták. -
vence
aktív tag
Mostanában voltak, talán még lesznek is jó akciók - de ne nagyon halogasd, mert kifutó típus és ezeken az árakon elég jó vétel!
A nőiesebb színektalánmár el is fogytak, vagy most túl drágák.
Egyébként hardverben a Moto G84 nagyon hasonló és abból még inkább vannak (lesznek??) színek is ...
De az pl. nagyobb és a jobb árak még nem értek ide, de az Amazon-okról elérhető, vagy érdemes az akciókat figyelni.
De vannak EU-s shopok, amelyek ingyen ide is szállítják, sajnos az előírt HÚ- ÁFA-val.
De ebben az árkategóriában nem is érdemes/lehet sokat variálni. -
akos727
senior tag
-
-
classic B
senior tag
Én is teljesen kivagyok, hogy elérhető áron nincs kompakt mobiltelefon. Az ilyen ipari hulladék minőségű Alcatelt hagyjuk is. A 200k pedig sok egy középkategóriás telefonért!!! Én is várom, hogy 100k környékén legyen már valami, ami elfér normálisan a zsebemben. És még mielőtt valaki jönne, hogy használtan iphonet vagy valamit... Nem szívesen veszek használt műszaki terméket. Újban legyen annyiért. Az sem bánom, ha limitált, csak legyen.
-
tasiadam
veterán
Nem tudnak a 6.1 házba belerakni nagy akksit és jó CPU-t. Pick one, vagydrága lesz. Ezért van a többi méret. relatíve komoly amperórák beleférnek, a ház/kijelző elég nagy, hogy elvigye az SoC hőjét, ilyen apróságok. A régi 6.1-es iphoneokban is kicsi az akksi, ott a felbontás és a SoC reszelésével érnek el jó akksiidőt, mással nem tudnak, mert limitált a hely, mert vékony mellé a telefon. A samsung pedig vastagabbat csinál, emiatt elfér, de drága is, viszont valszeg olyan teljesítményt nem is tud tartani hasonló SoC-val, mint egy 6.7".
-
-
minek?:S
őstag
Moto G-ét nem tudom, de nekem a BB Z10 2 napig bírja állandó wifivel, 3-4 telefonálással, kb 1 óra játékkal, kis fb, whats app, fényképezés+képszerkesztés, max fényerőn.
Szerk.: Legtöbben 1 napot mondanak, de ha valaki okosan használja, akkor 2 napot ki lehet vele húzni.
norbert1998
Használtan 40k-ért mennek.. annyiért nagyonnagyonnagyon ingyen van... androidot bőven veri, pláne abban az árban, de még feljebb is.
-
őstag
Még annyit tennék hozzá az előbbi hszmhez, hogy egyik fórumtársnak tesztelek egy JetAudio nevű programot.. zenés... na azzal nagyon jól szól... mármint a Z10.
(#56323)
Idol 2S max..de van aki az összeszerelési minőség miatt nem ajánlja az Alcatelt.. én nem ismerem annyira, az Idol2S-Desire 601-BB Z10 közül választottam a számomra legjobbat.
Igazából mondhat bárki bármit, ha droidot kéne ajánlanom akkor csak HTC, esetleg LG-k.. Nexus 4 még jó amúgy, Moto G-t pedig nem ismerem annyira, hogy mondjak rá bármit is. -
őstag
Nálam a Z10 2 napot bír ki, állandó wifi mellett, pár telefonálás, fb, whats app, fénykép, zene és játék mellett. Szerintem manapság az egyik legjobb üzemidő.. de felhasználástól függ. Ami nekem gyengusz benne az a zenelejátszó, jól szól jól.. de nem kiemelkedően, és a navigáció, hogy csak BBWről letöltött appok vannak, abból is a Waze és a NavFree. KB. ennyit tudok hátrányokról(saját tap.). Maga a rendszer meg elképesztő...
WPből minimum L820, de inkább 920/925.
Moto G-ről pedig csupa jót mondanak.
norbert1998
Meg sem ismertelek az új "arcoddal"
Épp a minap beszéltük egy haverral, hogy milyen poén lenne már.. a kedvedért megnézem és miny írok.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Napirajz könyv
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest