Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Zadia
senior tag
Lehet. Nem követem a telefonok fejlődését.
Szerintem a Honor 9 Lite-hoz ( 3GB +32GB ) képest mind két telefon jobb.
Saját készülékemet is 4 éve nyúzom (Huawei Mate 20 Lite). Nagyon ritkán cserélek telefont.Az előtte lévő Huawei P9 Lite telefonom is csak azért cseréltem le 6 év után,mert az akku bemondta az unalamast. -
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Nagy segítségre lenne szükségem. Feleségemnek vennék telefont,mivel leejtette és betört a kijelzője. ( Honor 9 Lite ).
Árkategória. 50 ezer Ft környéke.
- Használt vagy új? Csak új.
- Hol vennéd meg? Közvetlenül a gyártótól..
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, Hosszú távra. legalább 3 évre.
- Mire használnád? Teljesen átlagos használat. Némi fotózás,de nem professzionális,internet, ( Tik-Tok, Face, Youtube stb..... )
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? passz...Régóta Honor és Huawei telefon felhasználók vagyunk. Ezért néztem a
Honor X6b telefont első körben neki,de közben belebotlottam a Poco C65-ös telefonba.
Melyiket érné meg jobban megvennem vagy esetleg ajánlhattok más alternatívát is a
SAMSUNG kivételével. Azt elvből nem veszek SAMU terméket.
Segítségeteket köszönöm. -
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Lenovo Z5S 6GB+128GB Dual Sim-es független telefont 80 ezer Ft-ért érdemes megvenni?
Huawei P9 Lite-t váltana. -
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Eljött az ideje,hogy 2016-ban vásárolt Huawei P9 Lite telefonom lecseréljem.
Jelenleg is működőképes csak lassú egy kicsit és ugye nem jön frissítés rá se android se emui. ( Már régóta.)
- 50 ezer Forintot szánok rá és csak új telót vennék. ( Elvből nem adok többet telefonért. )
- normál felhasználás, fényképezgetés, internet
Ebay-ről vásárolom mivel Külföldön élek.
Lenne itt 4 db telefon amiket néztem. Abszolút nem értek a műszaki megoldásaikhoz úgyhogy ha van jobb vagy ajánlottabb készülék nyugodtan írjátok le.
1, Nokia 6.1
2, Nokia 5.1 Plus
3, LG K50S
4, Lenovo K5 Play vagy Lenovo K5 ProSegítséget köszönöm előre is.
-
Zadia
senior tag
válasz pengwin #56047 üzenetére
Az első kör teljesen kilőve.Így,hogy elviszik a táblám,már meg van a második lehetőség.
Tehát.
Z1Compact. Elvileg marha strapabíró ( törhetetlen üveg,porálló,vízálló,erős hardver, jó fényképező )
Samsung Galaxy K Zoom 6 magos proci,csúcs kijelző,igen jó kamera.( jelenleg nekem 1 Codak 7mp gépem van 2008-as )
Huawei Ascend P7 (tetszik a vékony kialakítás,nagy felbontású első és hátsó kamera,32GB belső memória) -
-
Zadia
senior tag
válasz norbert1998 #56038 üzenetére
Akkor Nexus-5 Samu Galaxy S3 és S4 mini kilőve.
Maradt a Z1 Compact, Huawei Ascend P7, LG G2
A második kör 3 készülékre szűkült.Illetve most néztem,hogy ez is beleférne a második körbe
Samsung Galaxy K ZoomBocsánat az első kört rosszul írtam,mert nem jó tarifacsomagot állítottam be.
Ezek a jelöltek:
1, LG Optimus F6
2, Sony Xperia L
3, HTC Desire 500
4, Alcatel One Touch Idol 2SEzek bármelyike 0k-ba lenne. ( Nekem )
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
válasz pengwin #56033 üzenetére
Köszönöm.
Ez egy korrekt felsorolás volt.
Mindegyikről olvastam mobilaréna teszteket,de nem tudok dönteni.Z1 Compact lenne szerintem a befutó,mivel por és vízálló ezért gondolom tarós.Eredetileg van valami fólia rajta nem? Mobilaréna teszben olvastam,hogy,körbefogja valami fólia a készüléket és nem tanácsos leszedni róla.
" A megjelenítőt egy karcálló és elvileg törhetetlen üvegborítás védi attól, hogy megsérüljön. Ezen kívül gyárilag találunk rajta egy védőfóliát, hogy tényleg oltalmazva legyen a karcoktól, ezt nem is érdemes leszedni, mert vélhetően a Sony felirat is jön vele "
Nexus-5 re írtad,a frissítések mindig hamar jönnek.Ennek a telónak a hardvere bírni fogja az esetleges frissítéseket 2 évig? Ezt a telót a google gyártja?
G2 bírja a strapát,mert melóba is ezt vinném és van úgy hogy terepen kell lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
válasz #53932800 #56029 üzenetére
A másodikból ami ezeket ötvözi egyben?
A Sony tetszik,mert por és vízálló viszont aksicsere nincs.
LG-m sosem volt és nem igazán tudom milyen.Eddig kizárólag Samsung telóim voltak. (1 Nokia C5-03 kivételével),de ezt gyorsan eladtam a szar Symbyan miatt.Viszont nagyon jó volt a GPS-e.
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Lányomnak sikerült végre megvenni a telót,(Samsung Galaxy Core Plus ) most én jövök.
2 hét gondolkodásom van ,hogy melyiknek legyek boldog tulaja.
Ebben kérem segítségeteket.Sokáig nem cserélném le.
1, LG G2 mini
2, Alcatel One Touch Idol 2S
3, Sony Xperia M2Vagy egy kicsit többért ezeket néztem.
1,Samsung Galaxy S III vagy Samsung Galaxy S 4 mini (egy árban vannak.)
2,Huawei Ascend P7
3,LG G2
4,Nexus 5
5,Sony Xperia Z1 CompactAmennyiben lehet mind a két alternatívára kérnék véleményt,mert nem tudom,hogy mekkora összeget engedhetek meg magamnak.
Segítséget köszi előre is.
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
Lányomnak vennék szülinapjára telót.A jelenlegi Samsung Galaxy Mini2 váltanám le neki.Ezeket néztem amiket ki tudnék hozni Pannontól.
LG Optimus L7 II
Samsung Galaxy Trend Plus esetleg Ace3Melyiket ajánlanátok ami legalább 2 évet kibír?
-
Zadia
senior tag
válasz quailstorm #43153 üzenetére
A Nokia kizárólag azért tetszett,mert egy igen pontos navit adott tök ingyen.Viszont a Symbian egy fos ami a C5-03-on volt.
Androidos telón csak úgy van módom használni,ha az előfizetésem terhére teszem,igaz magyarországon korlátlanul,de 70%-ban nem tartózkodom itthon.
Külön nem akarok gps venni.
Ezért kellene olyan teló ami igen megbízható és évekik tudom használni.Androidos tabletem van Overmax Solution 8 Telefonálni is lehet vele 3G szolgáltatást is tud,de nem nyűgözött le.Ezért ezt eladom és lehet megtoldom az árával.
Akkor már beleférnék a Lumia 925 keretbe. -
Zadia
senior tag
válasz quailstorm #43131 üzenetére
Akkor ezt egy kicsit érthetőbben légyszi.
Anoo volt C5-03-as Nokiám.A navija nagyon baró volt.Kimondottan pontos.Ilyen a 720 is vagy csak abban az országban működik amelyikben regisztráltad?HTC felejtős? 4 mag??
Ezt tudnám megvenni [Samu] ez LTE-s?
[ Szerkesztve ]
-
Zadia
senior tag
Sziasztok.
3 telefon közül melyiket érné meg megvenni?Lényeg a megbízhatóság.Ja meg pár évig nem cserélném.
Samsung Galaxy S III
HTC Desire 500
Nokia Lumia 720 -
Zadia
senior tag
Sziasztok.
5 év után elérkezettnek látom az időt,hogy lecseréljem jelenlegi Samsung Shark telefonom.
Régóta Pannonos vagyok ezért csomó kedvezményem miatt ott fogok készüléket venni.
Mint látjátok hosszú távra tervezek.
A kiszemelt példányok a következők: LG Optimus 4X HD Sony Xperia SP Alkatel One Touch Idol Ultra Huawei Ascend Mate.Szeretném ezek közül a legjobb és legmegbízhatóbb készüléket venni.
Ebben kérném segítségeteket.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest