Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kawauso
aktív tag
válasz freeknight #169578 üzenetére
Nem akarom feltétlenül megvédeni a kameráját, de majdhogynem csak itt van általánosságban lehúzva, más helyeken jó/elfogadható. A GT Master kamerája nem tudom, miben lenne annyival jobb, amikor a szoftveres feldolgozás nagy mértékben múlik már a jobb procin, hiába a papíron jobb szenzor, több megapixel. A makrónak van értelme a Poco-n. Illetve sztereó hangszórók, HDR10+ kijelző, Gorilla Glass 5, és IP53-tanúsítvány is van. A 33W-os gyorstöltés bőven elég, semmiképp nem negatívum nálam. Az egyedüli komolyabb fájó pont a jack csatlakozó hiánya. Szóval a többsége a dolgoknak indokolja a felárat.
-
Kawauso
aktív tag
válasz freeknight #169576 üzenetére
Az utolsó mondatodra reagálnék először.
Vagy kiadnak ugyanúgy SD870-el egy Poco-t, vagy erősebb lesz a SoC. 1 hetes hír, hogy állítólag F4 Pro érkezik Dimensity 9000-rel. Vagy lesz egy sima F4, SD870-es, és mellé az F4 Pro.Jó készülék a GT Master, de azért ez így nem igaz, hogy nem egyértelműen jobb a Poco. Akinek csak a sebesség számít az ránéz a procira, és máris veszi a Poco-t. Igaz, nem kell félteni az SD778G-t sem, de van köztük egy egészséges különbség az SD870 javára. Gondolom a felár is innen adódik.
-
törölt tag
válasz freeknight #79105 üzenetére
Honor 4C
-
Švejk
őstag
válasz freeknight #62447 üzenetére
Miután megdőlnek az érveid, kikiáltod a másikat személyeskedőnek, és onnantól nem érdekel hogy kinek van igaza. A P1 egy baromi korrekt telefon és ennyiért nagyon megéri. Tudod mit kapsz 20-ért Androidos vonalon? Nem tudod. Ne akard tudni.
De igen, ez az P1 (vedd nyugodtan személyeskedésnek és hagyd figyelmen kívül a hsz-emet ) majdnem olyan jó cucc mint az SIII-ad, aminek mellesleg a használtpiaci ára ennek a telónak a háromszorosa.
De mondom, az érvek ne zavarjanak. Nem fontosak végülis. -
quailstorm
nagyúr
válasz freeknight #62447 üzenetére
Csak helyre akartam volna tenni az agyadat kissé. Tudjad melyik ligában focizott anno az OMAP4460.
Ez a bajom a fórummal. Mérgesnek lenni nem szabad. Másokat félrevezeti és irdatlan nagy baromságokat mondani, érzelmi alapon ítélkezni meg igen.
A viszont nem látásra.
-
quailstorm
nagyúr
válasz freeknight #62445 üzenetére
Olvastad-e mit linkelt?
Kínából? Jó igen Huawei kínai az tény, de ez marhára nem oda készült. Amcsi SoC-t kínai belpiacra nem fognak csinálni.OMAP4460-od nem volt, abban biztos vagyok. 1 mag 1GHz? OMAP3630 ugye? SGX530-cal. Az tényleg nem túl erős, de hogy legyen olyan droid, ami ARMv6 és megenné reggelire, azt kizártnak tartom.
OMAP4460-on született még a Jelly Bean utolsó variánsa, teljesen szabvány ARMv7. Nem értem milyen kompatibilitásról meg nem támogatott appról beszélsz. Akkor bullshit mint egy ország.
IGP meg PowerVR. Egész véletlen az Apple és a Samsung csúcsmodellekben mindig az van (eredeti SGS4 például), meg sok MTK-s cuccban, tehát kihagyhatatlan. Sőt, alap rá fejleszteni.Magyarul ez megdőlt. OMAP4460 meg repül mint a szél. 1GB RAM mellett tudod mire elég? Multitabos google chrome netezés, vagy office (Kingsoft office), játékból meg GTA Vice cityt meg NOVA3-mat toltam rajta. 1280x800-as felbontás mellett. Olyan gyenge hogy csak 30FPS-sel ment a GTA max grafon nagy sebesség mellett.
(Eszköz: SmartQ T20)
3G-t meg majd ő eldönti hogy kell-e neki. Azt a fostalicska L520-at meg én soha nem akarnám magamnak egy ilyen ajánlat helyett. Az egy stabil alsó alsó alsó kategóriás telefon ami alá NEM szabad adni. De RAM az nincs benne. Meg a minősége a kalap fossal egyenlő.
Én mobilnetet még életemben nem használtam, elkövetkező egy két évben se tenném, nekem tökéletes volna a P1. Örülnék neki nagyon.
SGS3 LTE-n meg ugyanúgy akad a Galaxy on Fire fullHD mint az általad lesajnált OMAP4460-on...
[ Szerkesztve ]
-
quailstorm
nagyúr
válasz freeknight #62438 üzenetére
És mit tudsz te ennyiért jobbat?
Gagyi, gratulálok. Majdnem olyan mint az S3-mad, de azért gagyi.
A Ti az akkor is a legjobb, ha megszűnt. Ennyi pénzért csak szemetet kapsz ember!!!!
Android 4.3-ig kapott drivert feltétlen, Galaxy Nexus, Google Glass. Csak hogy gagyi és elavult példákat hozzak.Komolyan én is inkább becsukom a szemem és hagyom az enyészetnek a topicot. Szakvizsgát kéne tennie az ajánló embereknek
-
Simtu
senior tag
válasz freeknight #62373 üzenetére
Köszi, azt néztem én is, bár kicsit sokallom viszont az árát. Annyiért már SP-k mennek pl. Ráadásul garis sem sok van. Esetleg valami frissebb modell?
-
norbert1998
nagyúr
válasz freeknight #62350 üzenetére
Amúgy ez tényleg teljesen felesleges. Egy szakmai fórumban antutu pontokkal eladni az általunk elfogultság tárgyává változtatott modellt? nem ertem, pedig szokott jókat mondani..
-
veterán
válasz freeknight #62350 üzenetére
Gyönyörű hozzászólás.
Hallod, Hajas Mao ? Te pl egy "senki" vagy. Ha esetleg idetévednek olyanok, akiket nem csak a Sony-Moto-LG-Samu-vonal érdekel, húzzák meg magukat, mert lehet hogy ők is senkik ?
Jesszusom...
-
törölt tag
válasz freeknight #62341 üzenetére
Értem köszi.
-
csaba1203
addikt
válasz freeknight #62337 üzenetére
Köszi én is erre gondoltam 55 körül már talán jó vétel lesz
-
törölt tag
válasz freeknight #62338 üzenetére
Sajnos nem működőképes azt írta, és már egy ideje árulja a csajszi.
-
MC Pite
veterán
válasz freeknight #62286 üzenetére
OK, akkor megkérdem ott (is), nehézkes nyomozni, kicsi, minimum 1 beépített kábellel rendelkező mini powerbankot keresnék.
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
Bende1111
tag
válasz freeknight #61549 üzenetére
Ismerősnek volt S-es telefonja (2-3) azok folyton fagytak. Most egy G2-t strapál és még bírja...
-
BlackDevil
aktív tag
válasz freeknight #61549 üzenetére
Samsung nem nagyon kell, G2-t meg nem árulnak 32GB-osat úgy tudom és memkarit se lehet cserélni benne. Esetleg lehet beszerezni G2 32GB-osat feketébe valahol olcsón garival?
»OΛKΞN« √ ツ Toborzás: https://goo.gl/bO5GhH <--- Star Citizen ---> https://goo.gl/ptspnT ¤ Steam ---> shorturl.at/NSVW1 | Social Club ---> http://goo.gl/nPIu51 | Hackthat: http://goo.gl/kAJnpV
-
kasee
aktív tag
válasz freeknight #60627 üzenetére
freek: Céges telefon lesz , van kedvezmény dögivel Szerintem 100 eft körül kellene keresgélnem a T- nél.
Régóta samsung vagy nexus telefonokat használok , s4 mini, s5 mini esetleg?
Sonyról, Motoláról nem nagyon tudok semmit,lehet váltanom kellene[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
válasz freeknight #59097 üzenetére
Nem nekem kell, de hiába mondom hogy felejtsék el ezeket kitartanak mellette szal mindenképp ilyet kell szerezni valamilyet. Megpróbálom bb-re rábeszélni őket.
-
norbert1998
nagyúr
válasz freeknight #59097 üzenetére
Mindegy, de az az egyetlen előnye a samsungnak, mint írtam. Nem alumínium, nem matt műanyag, hanem fényes, tekergős szar. A hardverban azért egy kicsit erősebb az sp,ezt nem tagadhatja senki.
-
csendes tag
válasz freeknight #58138 üzenetére
Hosszútávra melyik lenne jobb?
-
quailstorm
nagyúr
válasz freeknight #57508 üzenetére
erre reagáltam ami színtiszta flame és hazugság.
Én pl. jobban elvagyok ekkora képernyőn mint 5-6-7 colon. Mindig pici mozdulatokkal játszottam kis helyen, gépen is.Youtube-ot elnézve meg vannak még páran olyan eszementek hogy nem rohannak a legújabb 6 colos tepsiért a boltba.
Szóval igényekhez kell javasolni telefont, nem fikázni Vagy nem ez a topic lényege?
[ Szerkesztve ]
-
maggi1886076
addikt
válasz freeknight #57508 üzenetére
nyugi, ő egyikkel sem elégedett...
(#57511) Zsolt_72 oké
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Greentea
senior tag
válasz freeknight #57494 üzenetére
Telefont
Ja vehetsz ennyiért középkategóriás androidot, megnézem hány évig fogja bírni...
Androidot én csak a felső kategóriától ajánlanám, főleg a Z2-őt az igen! -
AshaNoR
tag
válasz freeknight #57443 üzenetére
Rendben köszönöm, akkor nézek S2-t hátha kifogok olcsón.
minek?:S
Neked is köszönöm! -
m1lan
őstag
válasz freeknight #57235 üzenetére
Netre elég az 1 is, játszani meg a P6-on úgysem fog tudni.
@pengwin: Ace 3-ra a 4.2 óta nem jött semmi, szerintem már nem is fog, mert lassan jön az Ace 4, aminek elméletileg hasonló lesz a hardvere, mint a 3-é, csak alapból KitKat-tel jön.
[ Szerkesztve ]
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz freeknight #57216 üzenetére
Na akkor leszűkítettük a kört az L9 II-re meg a G2 Mini-re.
Így néznek ki az árak:
LG Optimus L9 II - 52.990 Ft
LG G2 mini - 64.990 FtTudom piszok drágák, mert a flottás telefonokra nem adnak kedvezményt, csak a 2 GB mobilnet csomag miatt jön le a listaárhoz képest 15.000 Ft kedvezmény. Meg is rohadhat a Vodafone ahol van, még szerencse, hogy én nem náluk vagyok.
Azért a drágább modellben egy jóval jobb kamera van. Most egy Samsung Galaxy S Plus volt gyilkolva barátnőm által és az L9 II kamerája semmivel sem tud többet, mint ez a 2011-es telefon. De cserébe egy elég korrekt kijelzője van, nem úgy a G2 mininek (amivel nekem amúgy semmi bajom, van egy 2012-es Nexus 7-esem, ugyan az a PPI).
---
Még egy kérdés: Most a saját jövőmet illetően. Eddig úgy gondoltam jó lesz a váltás a G2 minire (39.900 Ft lenne nekem a szolgáltatónál), de megláttam az LG G3 Beats bejelentést. Érdemes lenne már azt megvárnom? A G2 mini nyitóára 350 EUR volt, és a G3 Beats is 350 EUR lesz indulásnál. Gondolom még legalább 1-2 hónap míg szolgáltatónál is megjelenik, de valahogy csak kibírom ezzel a retek szutyok Samsung fossal addig.
-
legenda
válasz freeknight #57158 üzenetére
én meg használtam is vagy 9 hónapig - semmi problémám nem volt vele -, meg szoftverezésre is volt nálam elég sok, rövidebb vagy hosszabb ideig, ahogy sok más típus is.
nexus 5 mellett is az s4-et választanám, főként a prémium támogatás, a jobb akkumulátoros üzemidő, a memóriakártyás bővíthetőség, a cserélhető akkumulátor és az infra miatt.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz freeknight #57156 üzenetére
az s3 inkább problémás az s szériában - ahhoz képest még az s3 lte is megváltás volt, amikor kijött a 2 gigabyte ram alappal -, az s4 nagyon is jó típus, inkább csak elfogultan szokás így lehúzni...
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
RiseOfEvil
tag
válasz freeknight #54707 üzenetére
A z2 csak be lehet így kapcsolni
A htc one m8 meg ki-be kapcsolást is tudjaKétféle ember létezik: akinek tetszem és akinek rossz az ízlése.....
-
kromatika
veterán
válasz freeknight #54145 üzenetére
köszönöm.indulok
-
laabom
tag
válasz freeknight #53871 üzenetére
Igen volt benne részem. Mikor megvettem az S III-mat 3 hét után kellett hívom a prémium szerviz-t. Kicserélték a kijelzot azóta hibátlan. Most sincs vele bajom csak az 1 napos üzemidő nagyobb hasznalatnal meg szinte egy napot se bír. Amúgy ez a garancia hoszabbitas amit egy évre lehet vásárolni a samsungnal mire terjed ki?
-
fhradm
csendes tag
válasz freeknight #53772 üzenetére
Értem, köszi! És ha bemegyek az általam kinézet boltba, elkérem a telefon IMEI számát amit leellenőriztetek a HTCnél és rendben találják, akkor elvileg rendben van a dolog igaz? Mivel így a gyártói 2 éves gari is él, valamint nem is lopott a telefon.
-
norbert1998
nagyúr
válasz freeknight #53042 üzenetére
Ez itt a probléma! Csak a márkát fizetik meg, de annak is csak a nevét
-
phanze
aktív tag
válasz freeknight #53042 üzenetére
Kössz
-
nagyúr
válasz freeknight #53044 üzenetére
Köszönöm neked és mindenkinek, tolmácsolom felé.
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
norbert1998
nagyúr
válasz freeknight #53019 üzenetére
de mégis miért ?? mikor már semmit sem érnek, főleg a 4-ek, már semmire sem jók
-
kiralytom
aktív tag
válasz freeknight #53026 üzenetére
ezt nem hiszem el, kínomban röhögök. a pofám leszakad. az előző készülék adatkébelét használtam (mi különbség lehet ugyanis)..hát a sajátjával működik, beszarok! tehát nem fog kommunikálni csak a saját kábelével, ha el is vinném máshova? komolyan mosolygok, BESZARÁS!
-
kiralytom
aktív tag
válasz freeknight #53026 üzenetére
az a vicces, hogy ezzel kezdtem ÉS SEMMIT SEM CSINÁL, semmit sem keres ....mintha nem is létezne ez a funkció....
-
gabriel75
csendes tag
válasz freeknight #52731 üzenetére
Igen, a G2 mininél én is gondoltam az esetleges rossz ár/érték arányra, csak mert még új darab. Talán ha kicsit telik az idő..., csak kérdés mennyi időnek kell eltelnie?
Az alcatelnek utána nézek jobba akkor, mert igazából az volt talán legkevésbé szem előtt.w333: igen, a Nexus 4 is igen szimpatikus lenne, csak tartok a használttól, az új meg már kereten kívül van..
-
legenda
válasz freeknight #50802 üzenetére
olyan csúcskategóriás telefon sajnos nincs, ami mindenben jobb hasonszőrű társánál, a megítélés inkább annak a kérdése, hogy kinek mi a fontos, netán elengedhetetlen funkció/opció.
akinek például elvárás a memóriakártyás bővíthetőség, annak már ki is esett a g2.
az s4 mellett főként a prémium szerviz szól, miszerint díjmentesen házhoz megy a szervizes, és gyorsban javít komolyabb hibákat is - akár egy kijelző vagy alaplap cseréje sem probléma -, más gyártók telefonjaival viszont járkálhat az ember, illetve nem ritka, hogy akár hetekig tart a javítás...Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
feribk
aktív tag
válasz freeknight #50802 üzenetére
most nézegetek a teló után és egyre jobban tetszik
Üzenetre illik válaszolni...
-
feribk
aktív tag
válasz freeknight #50799 üzenetére
Már bonyolultabb lett mert w333 is a g2-t ajánlja most megnéztem annak az aksija meg a procija még az s4-nél is jobb és tényleg egy árban vannak de viszont a g2-nek a hátulja nem tetszik
-
feribk
aktív tag
válasz freeknight #50762 üzenetére
Köszönöm a választ de ilyen rossz a z kijelzője?
-
w333
félisten
válasz freeknight #50762 üzenetére
Ezt te tudod hogy neked mi a fontos szempont ... nekem van tapasztalatom mindkét telefonnal sőt még S4 -el is, és megmondom őszintén az N4 mindkettőt anyaghasználatban, sebességben / smoothságban leveri, persze kamerában jobbak de kb. ennyi. illetve az S4 kijelzője még elmegy de az S3 LTE kissé szőrösek az ikonok
feribk (#50761
Sony Z kijelzője sokat javult ... én mindenképp a Z -t választanám
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz freeknight #50756 üzenetére
Így van utána kell érdeklődni de 99% hogy a második is gyári garis
Mert ott írják az EU garancia esetén hová kell vinni a telefont (gsm bolt szervizébe), míg a HU garancia esetén pedig az adott gyártó országos hálózatába kell vinni (vagyis a gyári szervizbe) tessék Link
Volt nekem is S3 LTE telefonom ... aztán váltottam N4 -re (ég és a föld)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz freeknight #50754 üzenetére
Az első link -nél ezt írják ... Link tehát ez gyári garancia akar lenni !
A másodiknál pedig : Link
A garancia időtartalma EU garancia, Akciós ár esetén 1 év, HU garancia esetén 1+1 év (1 év teljes körű + 1év szoftver), Gyártói garancia esetén 1 illetve 2 év, telefon modelltől függően
A HU gyártói garanciát a mobil telefont meghibásodása esetén a mobil gyártó országos hálózatában lehet érvényesíteni.
Vagyis az EU garancia = bolti ... a HU garancia itt is elvileg gyártói !
Persze telefonon érdemes őket felhívni és tájékozódni a garanciáról, de mindkét weboldal szerint gyári garanciát adnak a drágább modellekre !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz freeknight #50751 üzenetére
-
csacsi67
addikt
válasz freeknight #47360 üzenetére
Van benne igazad .De sajna ez nem mindegyikre igaz. Nekem volt htc one mellette egy htc mini .Az One 1 nap a mini lazán ugyan azzal a használattal 2.5 fél nap. Azt is meg kell nézni milyen teljesitményü akksi van benne. Igy helyes a kijelentés .Nagyobb proci nagyobb kijelzö több akksi használat evidens.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz freeknight #47358 üzenetére
"Kár, hogy nem pálya a nagyobb kijelző, mert a nagyobb telefonokba nagyobb akku is fér "
De az egyenes arányba van a nagyobb akkufogyasztással is.
[ Szerkesztve ]
-
Expendable
aktív tag
válasz freeknight #47321 üzenetére
Köszi.
-
csszorsi
csendes tag
válasz freeknight #47170 üzenetére
Szia köszia választ
De de ..van ám Z1 compact is T-nél, nézdcsak ráadásul nem rossz az ár a többihez képest
A kamerán vergődöm nagyon sokat mert az a legfontosabb opció( azért WP nem vennék-Nokia Lumia 1020) szóval az android is kell
xperia Z vagy Z1 compact....ez itt a kérdés, Samsung S4 annyira kár, hogy ronda (az összes nem csak az s4) és az a gomb ott középen...jó na ezek is elhanyagolhatóak ha tényleg jó képeket lő...kr, hogy a sós vízben nem lehet meríteni a Sonykat
Néztem én is a P6 Huaweit (y300 van most, minden igényemet kielégítette eddig, imádom) de nem gondolom h az a 20-40 e árkülönbség megérné....100.000körül lenne a P6 is, nem merem bevállalni...tudom nem a megapixel a lényeg, nagyon kiokosítottam magam a témában
De lassan rendelnem kell, mert eladtam a mostanit és jönnek is érte[ Szerkesztve ]
-
thiclyoon
aktív tag
válasz freeknight #47058 üzenetére
Ace 3 LTE
azért az adreno 305 nem olyan rossz 480x800-as felbontáson (a sima Ace 3-ban lévő Broadcom VideoCore IV tényleg ratyi)S III: Exynos 4412, amiben Mali 400mp4 (4 magos) van, S III mini: NovaThor U8420, amiben (valószínűleg(, mivel az összes NovaThor SoC-ban, amiben Mali GPU van 1 magos a GPU)) Mali 400(mp1) (1 magos) van
S III
S III mini
Exynos
NovaThor
ha félreértettelek, akkor bocsi[ Szerkesztve ]
-
Rakeem
aktív tag
válasz freeknight #46906 üzenetére
Feltételezem egy note3 garilevel nem sokban különbözik az én S2-ömétől. (Azt anno MM-en vettem, az tuti hogy full legal papíros.) De mindenféleképpen jó ötlet egy megbízható fórumtársat megkérni hogy egy 110%-ban eredeti garilevelet mutasson meg xy boltból vásárolt készülékhez.
N5-öt már a nézelődésem elején kilőttem. Jó készülék, de nem tett rám túl mély benyomást. Másfelől ha jól emlékszem akkor nem bővíthető. Az egy sarkalatos pont nálam. Melóban elég nagy mennyiségű doksit használok pdf formátumban, és nem lenne jó móka 10-12 giga helyet ilyesmire elpazarolni.
G2 tetszik meg minden, egy fokkal okésabb is mint N5, de a tárhely téma miatt kilőve az is.
-
TeeJay
félisten
válasz freeknight #42665 üzenetére
Telenornál láttad hogy megjelent a Nexus 4?
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
silvergod
őstag
válasz freeknight #42660 üzenetére
hát ja ezt elfelejtettem bocs független vagy telenoros kellene...
sp-t kihagynám csúnyaIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
Bitpalace
senior tag
válasz freeknight #36409 üzenetére
Érvekkel is tudnál a P6 mellett szólni?
üdv!
-
Bitpalace
senior tag
válasz freeknight #36335 üzenetére
Hát az, hogy kérdeztem, melyik készülék fér bele a bűvös 100k keretbe 2 éves hűséggel Mozaik S csomagban, ami legjobbat ki lehet hozni. Maradt a P6 és az Xperia Z. De sokan a Z-t mondják inkább, de nem tudom hogy miért lenne annyival jobb?
üdv!
-
Kozs
tag
válasz freeknight #36170 üzenetére
Köszönöm szépen a segítségeteket! Fontolóra veszem a 2 wp mobilt is,bár jelenleg egy xperia mini prot használ,és nem tudom mit szólna a platform váltáshoz.
Az lenne még a kérdésem,hogy olvastam,hogy az s3 eléggé 'kopós' fajta,nem fél évre venném neki a telefont(sajnos nem tehetem meg),szal egy bő 1,5-2 év múlva nem lenne csúnya?
A nexus 4-en is gondolkoztam neki,de szerintem az üveg hátlapot 1 hónapon belül cserélni kellene. Tokban hordja a telefonjait,legalábbis ezt biztos abban fogja,de gördeszkázik így előfordulhat hogy az utcán 'csak' gurulva kiesik a zsebéből vagy ne adj isten elesik vele... Ettől függetlenül a a 80K-s ára meglehetősen korrekt egy ilyen tudású telefonnál szerintem,de ha mindig csak egy 10-est dobálok rá az árra hamar elszállhat,és csak ábrándozás lesz belőle a vétel helyett. De azért köszönöm a tippet.
Olyan nincs,hogy valami nem sörnyitó
-
kilgore3
csendes tag
válasz freeknight #35865 üzenetére
Kösz! Amúgy nem emiatt váltanék androidra (hanem mert androidos tabletet használok, és sokkal jobban bejön, mint az ios), de ha már váltok, akkor nem akarok megint ebbe a hibába esni. De ezek szerint iphone4-ről nyugodtan válthatok bármire...
-
bozont
veterán
válasz freeknight #35801 üzenetére
Az Xperia L 15e-rel drágább. De akkor leszűkült erre a két készülékre a dolog. Kicsit még utánaolvasgatok, aztán meglátjuk. Meg persze, elmegyek valahová kézbe fogni egy 4,5"-os készüléket, mennyire kezelhető egy kézzel számomra.
(#35800) halkow
Telenornál veszem, ott meg nem találtam Galaxy S2+ telefont. De valószínűsítem hogy amúgy is drágább lenne a rászánt összegnél. A megfelelő csomaggal csak 40e körül szánnék rá max, így ez a 4 készülék jöhet szóba, a többi vagy gyengébb, vagy valami miatt nagyon nem jön be.
[ Szerkesztve ]
-
edem96
senior tag
válasz freeknight #35801 üzenetére
Bocsi, hogy kötekedek, de te nem tudom jól vagy-e.... A ZTE-nek sok az a kijelző a mellé a hardver mellé... Ha teheti, igenis vegye meg az L-t, mivel sokkal megbízhatóbb mint a ZTE (tapasztalat). Aztán.... 60 ezer forintos telóba mióta kevés a 768 MB RAM (Ezek közül Desire X, SGS Advance felejtős, a kevés ram miatt.) ?
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
mikersz1
senior tag
válasz freeknight #35705 üzenetére
Kösz a javítást, félrenyomtam a telenor honlapján, régebbi verzió jobban tetszett.
WP-re is elég sok app van, érdemes utána nézni neki.
Akksiidőben az L7II a jó.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Reklámblokkolók topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest