- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csacsi67 #47570 üzenetére
ott a router beállításaival lehetett gond, amikor z-m volt, akkor azzal jártam wifi hálózatokat konfigurálni - a notit csak végszükség esetén kapcsoltam be -,és nem is tudnám megszámolni, hogy hány típusú routerre kapcsolódott fel a z, de a megfelelő beállítások mellett sosem volt probléma.
elég sokszor írják itt is feltételnek a memóriakártyás bővíthetőséget, szóval nem olyan extrém funkció az, legalábbis nem mindenki számára. -
válasz
csacsi67 #47567 üzenetére
ezek a te szempontjaid, de nem mindenkié!
attól még továbbra sem fogad memóriakártyát a one, nem lehet vele esőben vagy medencében telefonálni, fényképezni és videózni, és még lehetne sorolni...
nincs olyan telefon, ami mindenben jobb a másiknál, és pont ezért nincs szó elfogultságról sem.
nekem is volt z is, ha újra kellene dönteni a kettő közül, akkor most a one nyerne, de attól még nem mondom, hogy mindenki egyértelműen utóbbi mellett döntsön, hiszen nem mindenben jobb, és ha pont a hátránya fontos szempont valaki számára, akkor bukta...Rolly; gyári gari és áfás számla esetén mindegy, bárhol, ahol olcsó(bba)n megtalálod.
amennyiben jó a szolgáltatós, úgy az biztos okés, más esetben meg az electromarket ajánlatát dobja olcsónak, az általad elvárt feltételekkel. -
Morris
veterán
válasz
csacsi67 #47010 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani, hogy akkor nézz már be az olyannyira magasztalt és ajánlott xperia sp topikjába!
Az s4 minit nem kell buherálni, mert szerencsére nincs vele annyi gond.
Szűk 1 év alatt ez a nyolcadik készülékem. Sohasem szerettem romolni meg buherálni. Nem is érdekelt soha!
Viszont ezt a készüléket a rendeltetésének megfelelően lehet használni, úgy ahogy kidobta a gyár! És itt elsősorban a független készülékekre gondolok. Sajnos a szolgáltatós telefonokkal csak a gond van. Mégpedig a szolgáltató által belenyúlt szoftverek miatt.
Én eddig nagyon meg vagyok elégedve ezzel. A másik készülék ami szintén pozitív csalódás volt, az a Galaxy SII Plus. Annak ellenére, hogy elég negatív hangvételű teszt íródott erről a készülékről, nagyon is tetszett. -
silvergod
őstag
válasz
csacsi67 #47005 üzenetére
Azt gondoltam látszik is a mondatokban
így van én is így vagyok vele..olyanról nyilatkozok csak amit ismerek....
és a tények azt mutatják hogy az s4 mini egy nagyon jó telefon!
Ami ott le van írva hiba nem azonosítható vele..pár hiba jelentkezett egyeseknél de az se vetíthető rá a szériára,,,,,az is csak azért van mert tökéletes telefon valóban nincs...de bizony ez egy nagyon jól sikerült darab a samutól...a tesztek és a vélemények is ezt mutatják -
silvergod
őstag
válasz
csacsi67 #47000 üzenetére
ne viccelj már az ilyen kigyűjtésekkel....nyugodtan olvassa végig Én is azt mondom..ismerem az összes hsz-t találkoztam velük.....a legtöbb amit látni fog az abból eredő hiba esetleg hogy moddolt rajta...és ez meg az nem megy esetleg az új rommal....
Te amúgy mire alapozod azt hogy ennyire rossz telefon lenne?? használtad? ...vagy csak hallottad??
Abból is látszik nincs hibája hogy összesen 5000 körüli a hsz...ha mindenki panaszkodna meg romolná halálig na akkor lenne 50ezer kb.....a hibák száma elenyésző
Az egyik legjobb samu ezt tartom írhat bárki bármit...Mankó nálam elmegy 2 napot simán közepes használattal..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Trollok komolyan
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest