- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Bitpalace #48512 üzenetére
a szolgáltató nem/sem ad rá további egy évet, csak annyit adnak, amennyit a gyártó is, tehát összesen 1 évet!
van itt t-s iphone (5s) jótállási jegy, de előkeresem a régebbi 4s-ét is, ha nem hiszel a szolgáltatós kiírásnak; link (jellemzők -> garancia, jótállás; 1 év teljes körű garancia a készülékcsomagra) -
edem96
senior tag
válasz
Bitpalace #48448 üzenetére
Hát én amondó vagyok hogy 4S-t már semmikép se vennék...
Okai:
1. 3 éves konstrukció
2. régi hw
3. szerintem a következő iOS-t nem kapja meg
4. Ha már az árnál tartunk.... Ezt megveszed 100-ért, máris 40 ezret buktál rajta, mert 60-65 ezer körül mennek használtan most. 2 év múlva örülhetsz ha 30-ért eltudod adni.Ha gondolod akkor PÜ-ben tudok tapasztalatokat mondani a 4S-ről, mert csak 4 db van az osztályban....
-
thomeef
őstag
-
tvamos
nagyúr
válasz
Bitpalace #48417 üzenetére
Ha van keret a 925/i4S-re, akkor annyibol mar lehet venni egy normnalis droidot is. Boztos jonnek appok a WP-re is, elobb-utobb, de most messze van a jotol. Az i4S sokkal jobb vetel, de azert... En megis inkabb egy droidot vennek. Mondjuk nem Sony-t, inkabb egy LG F6-ot, vagy meginkabb egy Nexust. (Szerintem a Nexus 4 bele is ferhet...)
Monduk, ha 4S-re palyazol, akkor nem kerdes! A masik ketto nem franko!
-
-Faceless-
őstag
válasz
Bitpalace #48420 üzenetére
Akkor vegyél szifont, engem már nem érdekel. Nem mondom mim van tele azzal, hogy mondom az igazat segítek másoknak, és az első hogy engem hurrognak le.
S800 a jelenlegi csúcskategóriás hardver, és ha figyelsz arra, hogy ne legyen user error, akkor szépen dolgozik a kezed alá. Nem vagyok droid fan, ha azt mondja a 4s helyett, hogy 5-öt lehet akkor azt ajánlom, de persze hogy rátukmálod, hogy vegyen 3 éves telefont, ami szinte biztos hogy nem kapja meg a következő főverzió frissítést. Sebaj kisgyereknek ajánljuk külföldről rendelhető alig gariztatható telefont, másoknak meg 3 éves darabokat, mert alma....Gratulálok a fórumozóknak, köszöntem
-
quailstorm
félisten
válasz
Bitpalace #48420 üzenetére
Vegyed nyugodtan, nincs annak semmi baja. Csak az i4 a kerülendő. A sok droidfant meg hagyd a csudába. Az Xperia Z1C véleményem szerint borzasztó túlárazott. Nincs benne semmi extra. Ha meg nem játszasz akkor meg pláne jó lesz az i4S. Nem mintha nem vinne el mindent...
-
-Faceless-
őstag
válasz
Bitpalace #48417 üzenetére
Ezek közül a Z1c a legjobb hardveresen, és a jelenlegi egyik leggyorsabb android. Összehasonlíthatatlanul gyorsabb a P-hez képest. Ha ezen laggot tapasztalsz, akkor már tényleg minden elismerésem.
Azt nem tudjuk helyetted eldönteni, melyik rendszert szeretnéd használni, de a 4s-t nem igen ajánlanám, mert igen csak elavult hardver. Ha már sehogy nem akarsz droidot, akkor inkább már a 925-öt mondanám.
-
bajbal
tag
válasz
Bitpalace #41693 üzenetére
Nem vált át 3G-re a wifiről csak ha újraindítom a készüléket.+ A 16GB-ból kb 9,6 használható fel... Úgy hogy szinte semmi nincs rajta úgy van most 8GB.... Az erősebb procit én nem használom ki. Azért a HTC is még elég combos... Ráadásul most -30% van rá T-Mobile webshopon...
-
Algotis
addikt
válasz
Bitpalace #41595 üzenetére
Szoftver terén az LG nem a frissítésekre megy, hanem az optimalizáltságra, így amit kiadnak az jól működik, sok extrával, a frissítések viszont később érkeznek meg jóval a készülékeikre!
A Sony Xperia Z ebből a szempontból jobb, viszont hardveresen tényleg a G2 a jobb! -
w333
félisten
válasz
Bitpalace #37436 üzenetére
Ezt nem mondtad, ha neked már nagy az 5.2" akkor iPhone 4S !
(#37438) zlatan77
1. Milyen félrevezetésre gondolsz ?
2. Mikor mondtam azt hogy az 5.0 ? (azt mondtam a 4.4 és köv. verzió)
3. A G2 jelenleg az LG zászlóshajója, még szép hogy megkapja a legújabb főverziót az Android 4.4 -t és ezen belüli a frissítéseket ... -
nash2
tag
válasz
Bitpalace #37441 üzenetére
Az a gond, hogy szolgáltatások, feature-ök terén már most le van maradva az IOS vastagon. Főleg a IOS7-re panaszkodnak sokan. Azt a keveset (Androidhoz képest) amit tud, azt viszont hibátlanul, kevesebb RAM-mal, gyengébb hardveren is megbízhatóan tudja, valamint szerintem a kevesebb virágbolti akciós lehetőség miatt (a userek rendesen fizetnek az alkalmazásokért) az appok minősége is jobb egy fokkal...
-
Algotis
addikt
válasz
Bitpalace #37412 üzenetére
Nexuson kívül nagyon el/le vannak maradva a frissítésekkel, szóval nagyon rossz a terméktámogatásuk!
Ezeken kívül anyaghasználat, HW, kamera szuper!
(#37414) Bitpalace El vannak maradva és van hogy a legújabb cuccok még a legjobb készülékeire sem készülnek el, csak az éppen aktuálisan beharangozott készülékre.
Így volt a 2X-szel is, 1 éve sikerült ICS-t kiadni rá...
Amit viszont kiadnak, az jó! Az LG UI is nagyon jó! -
válasz
Bitpalace #37226 üzenetére
a támogatás sem rossz, a sima 4 is kapott még ios 7 rendszert, csak nem olyan gördülékeny már rajta - főként a gyenge hardver miatt -, mint a korábbi ios verziók.
a 4s ios 7 alatt még okés, szóval egy ideig még nem lesz gond vele, aztán ios 8 alatt meg már az lesz gyengének számító típus.
nekem is volt 4s 16gb, egy évig használtam, mert szerethető kis jószág, pedig előtte és utána is android volt/van. -
válasz
Bitpalace #37224 üzenetére
vedd fel értesítőre, veszteni nem fogsz vele, de legalább tájékoztatnak, ha elérhető.
4s 8gb elérhető jelenleg is a szolgáltatónál - az apple áruházból már csak olyan rendelhető -, de ugye nem bővíthető az iphone memóriakártyával, és a rendszer is szépen levesz adott tárhelyből.
nem a szifonok felett jár el az idő, hanem a régi típusok felett, a 4s még nem rossz ios 7 alatt sem, de a sima 4 már felejtős, ha valaki most akar új telefont venni, és az ios gördülékenységét szeretné élvezni... -
freeknight
őstag
válasz
Bitpalace #36397 üzenetére
Mindenképp P6
@ Cyberwarfare: adásvételit én csak 50ezer felett írnék, de akkor mindenféleképpen. Ha nem egyezik bele, ott kell hagyni. Letiltás ellen pedig kb semmit sem ér, vagyis de, polgári perben bizonyíték, de a per vége minimum 1 év, és a perköltségek is ott vannak. Ha letiltják akkor tanulópénz, hogy használt függős telefont többé nem vásárolsz
@odrif: a te telefonod, ilyen paraméterekkel és 3,5-ös méretben az Iphone 4S lesz. Más sajna nem nagyon van. Vagy megbarátkozol a 4,5-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest