- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Macrodroid
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaeger99
csendes újonc
válasz
#91658752 #192639 üzenetére
Évek óta Android üsse vagyok de hébe-hóba volt Iphoneom. Újonnan sosem vennék almás terméket, de használtan,megfizetett és egy akksi cserebel barátibb az op.rendszer, nem lassul mint egy Android. Valamennyi műszaki erzekem van, többedik Samsungom és az A51 széria óta nekem csalódás ez a család. Gondoltam teszek egy utolsó próbát, kár volt. Csak a netet használom, de az akksi kb kuka annyira képes merülni plusz az internetet nem is érzékeli rendesen. (Nem dobálom, csak chatet olvasok. Nem játszom rajta semmit.)
-
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
#91658752 #192618 üzenetére
Értem.
Akkor ezek szerint, én mint átlag felhasználó, így nekem talán nemis lenne sok értelme.
Sokan megvettük az új Poco- T. Úgy látom ott nincs e SIM, de ezek szerint így nem ér nagy veszteség.
Pár év múlva már lehet hogy ez alap követelnény lessz. Sőt. Szerintem egy jó 15-20 év, és lehet hogy megis szűnik a fizikai SIM.
Köszi a felvilágosítást.
További szép napot. 🙋 -
Tamás1966
aktív tag
válasz
#91658752 #192614 üzenetére
Így most már világos, vagy egy picit világosabb.
Akkor ez az e SIM ez egy jóval olcsóbb dolog ???
Van neked 2 ezerért 11Gb. Neted?
Ez csodálatos. Én most 2.100 ért kértem egy 5 Gb- is kiegészítést, mert a csomagom nem volt elég 1 hónapra.
Megnézem, hogy az One nél is van e ilyen.
Valószinüleg azért ehhez meg kell ám felelni, de én mondjuk több mint 10 éve vagyok volt Vodás.
Erre az e simre is a saját tel számod regisztrálják be, vagy bármit választhatsz ?? -
válasz
#91658752 #192404 üzenetére
Nálad lemaradt egy roppant érdekes rész:
azzal a kitétellel, hogy ezeknél a partnereknél, vagy weboldalakon kapható Redmi Note 14 4G, Redmi Note 14 Pro 4G, Redmi Note 14 5G, Redmi Note 14 Pro 5G vagy Redmi Note 14 Pro+ 5G közül
csak a Mystical Zrt. által forgalmazott Akciós termékek vesznek részt az Akcióban. -
Bal0924
senior tag
válasz
#91658752 #192391 üzenetére
Hosszútávra (mivel a mostani is 7 éve nálam van) Az utolsró frissítés az android 10 volt és azóta se jött rá semmilyen frissítés, még biztonsági se. 4éves a biztonsági frissítése.
Álltalános felhasználás. mindenből egy kicsi.
oprendszer: android, azon belül nemtudom mik a különbségek.
készülék mérete? háttértárilag vagy méretileg?
153.2 x 71.9 x 7.9 mm (6.03 x 2.83 x 0.31 in) nekem ez megfelelő, de nem kell nagyon óriási telefon.
háttértárilag 64GB-s+16GB(SD kártya) a G7 szóval, annál kisebb már nem is kapható, bármelyik jöhet. -
Jack72
aktív tag
válasz
#91658752 #192295 üzenetére
Nem találok ilyen útvonalat. Xiaomi Redmi Note 9. Volt valami beállítási lehetőség anno de ennek ellenére ott pöffeszkedik a kéretlen reklám a file kezelőben meg a security app-ban is.
Mindegy is, mert 4 éves és egyre több vele a probléma. A Motorola régi jó márka, aztán ha nem jön be , akkor buktam 80K körüli összeget. -
Jack72
aktív tag
válasz
#91658752 #192293 üzenetére
Tényleg jó kis telónak tűnik de a cikk utáni hozzászólásokat olvasva elbizonytalanodtam. Többen írtak gyorsan merülő akksiról és egyéb más problémákról...pl. a GPS jelet eldobja...
Nekem a második Xiaomim van, igazából engem a kéretlen reklámok zavarnak...nem, ne jöjjön senki azzal, hogy pár beállítás és megszűnik...nem azért veszek egy telót, hogy utána még mókoljak vele és úgy is sz@r legyen ez a rész...
A Motorola régi, jó márka de a fent említett problémák miatt nem akarok belefutni valami vacak termékbe... -
vence
aktív tag
válasz
#91658752 #188260 üzenetére
Nem kell szűrni, a Moto G34 5G az, ami a legolcsóbb 100 € körül és nagyon jó teló lett.
90 Hz-es HD+ kijelzője van és ezt az SD 695 könnyedén repíti.
Használd a keresőt, párszor már írtam róla.
+ teszt a Notebookcheck-en.Utána 150 € -től a Moto G54 5G (EU verziók);
200 € körül pedig a Moto G54 Power Ed. (Mo + K-Eu.)
és 100k körül a T Phone - vacak is belép.
-
válasz
emag-nak is egész jó a keresője, hybrid sim-re állítottam a szűrőt, aztán meg ár szerint sorbarendez.Aztán nem tudom mi az a hybrid sim, csak feltételezem, hogy arra utal eSIM és fizikai SIM-et is támogat, szóval amit kinézel, nézz utána, tényleg tud e eSIM-et. A legolcsóbbat megnéztem, annál írta az eSIM-et.
tárgytalan az egész, utána néztem mi az a hybrid sim, olyan foglalatra utal, ami tud simet es memóriakártyát is fogadni -
vacs
veterán
válasz
Van, gsmarena phone finder oldala!
Motorola lesz a legolcsóbb, utána a Samsung A35 asszem. -
jeni
félisten
válasz
#91658752 #186001 üzenetére
Xiaomi ,Redmi,Oppo,Oneplus,stb... vonalon keres ilyet,de ez általában a drágább telókban van ez.
Egy telcsit ne ezen alapján választ,ezzel az aksi élettartalmát rövidíted.
80W-120W mobilok
Redmi Note 13 pro + 5G
MiSTORE 155ezer
kÜLFÖLDRŐL OLCSÓBB
kérdés ez a bolt megbízható-e?
12Gb/512Gb kiadásban
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Hardcore café
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- AKCIÓ! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest