- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ghiottone
nagyúr
válasz
sch_a #159568 üzenetére
Ahogy kollega is írja a kamerához kell neki egy gcam port, de a snapdragons 8t jó lehet. Exynossal én nem vennék Samsungot (S8, S9 és S10-ekkel nem volt jó tapasztalatom, így az s20-as szériát már nem is próbáltam)
Amúgy még visszatérve a Motorolához - infóim szerint január 26-án jön egy Snapdragon 870-es procis Edge S/G. Szerintem árba ez is ott lesz és egy új 64 megapixeles omnivision főszenzort kap majd: [link] -
sch_a
addikt
válasz
sch_a #159384 üzenetére
Miután a Motoroláról "lebeszéltetek", inkább feljebb nézelődnék kicsit. Most az S20 FE és a Oneplus 8T között vacillálok. A Samsungnál az exynos-al van rossz tapasztalatom, ezért ódzkodok tőle... Borzalmas üzemidőt produkál nálam az S9. A 8T jó választás lehet? Esetleg tudtok más típust ebben az ársávban, amire megéri ránézni?
-
-
ghiottone
nagyúr
válasz
sch_a #159384 üzenetére
Felejtsd el az Edge-t. Rengeteg gond van a kijelzővel. Ha vársz kicsit akkor mindjárt itt az Edge S, hátha ott nem lesz gond.
-
-
Ájvé
veterán
-
-
Soybex
őstag
-
s3nsitivity
addikt
-
lezuvius
őstag
Azèrt olcsó,mert nem tudta az Lg megszelidíteni a Snapi 810-et ès amint túlmelegszik a SoC lekapcsolja kisebb Mhz-re a procit ès elkezd dadogni a rendszersebessège ès ilyen telót nemszivesen vesz senki sem. Szèp kijelzője van,sokkal jobb a G3-nál. Sokkal inkább tudom ajánlani az Lg G Flexet aminek jó akksija ès jó sebessège van csak az nem egy mai darab
ezèrt is a Htc tűnik a legèsszerübb választásnak vagy az 1+X.
-
lezuvius
őstag
M8s-t nem ismerem csak azt tudom gyengèbb SoC van benne ès szerintem tovább lesz támogatva az M8,mert nagyobb darabszám kelt/kel el, viszont valamivel nagyobb akksi van az M8s-ben, ha tènyleg nem izzasztod meg komoly játèkokkal,akkor elèg lehet a Snapi 615 is.
G3 rendszersebessège a Sensehez kèpest elèggè gyengusz ès nekem a mindennapokban zavaróak voltak a laggok ès a várakozás 1-1 alkalmazás indításnál,mert a SoC le volt terhelve a QHD kijelző meghajtásával, ha nagyon ragaszkodsz az Lg-hez ès nem akarsz annyit költeni,hogy G4 legyen, akkor ott van mèg a G flex2 is mint alternatíva de sok jót arról se olvastam (azon is rosszul optimalizált a rendszer,mint a G3-on,meg a Snapi 810)
Szerintem Htc-vel jobban jársz -
lezuvius
őstag
A Htc M8 nem M8s Snapi 801-el van felszerelve,ami ugyanaz mint a G3/1+X duóban. Szoftveresen nincs annyi minden benne,mint az Lg UI-ba de nem is érzem szükségét,mert pakolt bele a Htc is bőséggel extrákat és sebességre a legjobb felület hibátlan RAM kezeléssel. A Super LCD3 meg egy remek kijelző,G3-nál sokkal szebb a kijelzője.
-
lezuvius
őstag
Javíts ki ha tévedek de nem OxygenOS fut az 1+X-n? Azért az nem teljesen Stock rendszer
Még egy valami az 1+X mellett szól az pedig nem más, mint a kora és az,hogy a Oneplusnak csak 3 telefonja van és ebből adódóan sokkal esélyesebb a több ideig tartó rendszerfrissítés.
G3-ból volt 2/16 (2x) 3/32 és 3/32 Snapi 805-ös Cat6 variáns is mind 5.0-s droiddal és nem volt folyamatos a rendszer, állandó döcögések,fagyások és úgy az egész felület bár tele volt jó extrákkal de nem tudott folyamatos gördülékeny működést biztosítani egy Nexus 6,1+1, iPhone 5s-hez képest amik még voltak akkoribanSzerintem mindenképpen nyomkodj meg egy G3-t vásárlás előtt.
Jó alternatívaként ott van a Htc M8 amin a Sense fut,iszonyatosan gyors és responsive felület, jó kamera (G3-nál gyengébb), Boomsound és prémium anyaghasználat 100e alatti árral -
-
-
lezuvius
őstag
Sajnos ahhoz nemtudok viszonyítani de ha már Honor 7 is egy lehetősèg,akkor kb vele egy árban van a G4 ami meg az egyik legjobb jelenleg az árához kèpest (gyönyörű kijelző,gyors rendszer,top 3-s kamera ès jó akksi), hosszabbtávon szerintem megèri azt a 30e felárat a 100e-s G3-hoz kèpest
-
zombinyul
addikt
A G4 kijelzoje minden ponton fejlodott, tenyleg az egyik legminosegibb, legszebb IPS a piacon. De mikor melletettem a G3-mat (kiallitasi darab), nekem nem tunt olyan szornyunek, sot. Meg az en G4 kijelzohoz (meg amoledhez, Lumia 800 meg 735) is szep volt. Nincs azzal baj szvsz (lehet a korai peldanyoknal mas a helyzet, de a maiak rendben vannak). A 32-esek vannak 3 gigaval felszerelve, igy van.
Nexus 4-hez kepest minden teren (kijelzo teren is) elorelepes (a cserelheto akksirol, bovitheto memoriarol nem is beszelve). -
zombinyul
addikt
A kijelzojet sokan fakonak tartjak. Folyamatossaggal mar nincs baj, csak az elso sw-ek voltak bugosak. Akksi 3-4, jobb esetben 5 ora SoT, nem veszes. Szerintem 85-ert jo valasztas, foleg ha a 3 giga ramos verziorol beszelunk (bar ramkezelese nagyon jo, sokmindenre eleg a 2 giga is, de ha hosszutavra tervezed a 3 gigassal jobban jarsz). Jah, es megkapja a G3 is a 6.0-at.
-
lezuvius
őstag
Valahogy úgy, mondjuk A Cat6-os variáns is Snapi 805-el elèggè szèpen szaggat (Lenovo Vibe Z2 Pronál megoldotta a Snapi 801-QHD kihívást...) a kijelző meg nagyon fakó Honor 7 sokkal szebb ès színhelyesebb, 1+X mèg nem volt nálam de remelèm jobb kijelző van benne mint az 1+1-be.
-
törölt tag
A G3s elég nagy visszalépés lenne, sokkal gyengébb minden téren.
A Zenfone2-ből a 4Gb-os verzió úgy tudom erősebb, amiben az Intel Atom Z3580 proci van, ZE551ML.Elvileg ez az, de kicsit gyanús, hogy sokkal olcsóbb mint itthon, remélem nem valami elírás van és nem is az a verzió.
-
SybenX
őstag
Gondolom eléggé hozzászoktál már a nexus gördülékenységére és gyorsaságára ezért nehéz lesz leszokni róla,de hasonló majdnem stock androidos telefon van ami még lehet jó lesz neked,az pedig a Moto G 2nd Gen 4G,de szerintem várd meg a moto G 3rd Gen-t ami már 1-2 hét és kapható lesz szerintem.
-
mtcob
senior tag
Egyértelműen megéri, ahogy w333 kollega is említette, volt 4X-em, közvetlen a Nexus 4 előtt, és megdöbbentően nagy a különbség
2GB RAM nagyon érződik a multitasking és az egész felület használhatóságan, 4X-en ugye volt hogy újra töltött a launcher, na itt nincs ilyen
Igazából gyári 4.4.2-n eddig egyszer sem tapasztaltam se akadást, se fagyást, 4X-en előbbi azért előfordult....
Hardveresen is sokkal erősebb, ugyanaz a játék 4X-en fele olyan grafikán is meg meg akadt, itt nem
És hát ugye a legfőbb előny a szoftveres támogatás, durva hogy mennyivel előrébb jár a Nexus a konkurenciához képest, nagyon stabil, smooth, nem tudok róla egyszerűen rosszat mondani
Ami a 4X mellett szól, az talán a jobb strapabíróság, ebben tok nélkül valóban nem a legjobb a N4, de vannak rá remek tokok, szóval ez is megoldható (4X-en Nillkin Super Frostedet használtam, most rendeltem meg Nexus-ra is, az nagyon jól
fogja és védi)
Szóval szerintem mindenképp válts, meg fog lepni mennyivel jobb -
-
mivel az én kezemben is több meghibásodott példány volt már, így remélem nem gond, ha ezt nem írom alá, a gariztatás nehézségéről viszont biztos nem kell beszámolni azok számára, akiknek már volt hozzá szerencséjük - de amúgy sem illik ilyesmire alapozni, hogy jellemzően nem romlik el, mert azt a tulajt ez nem fogja vigasztalni, akivel épp megtörtént...
az én telefonjaim sem szoktak meghibásodni, pedig 16 év mobilozást és 24 különböző csúcskategóriás típust tudok magaménak, de attól még nyugodtabban alszom, hogy jelenleg is prémium garis s4 telefonom van! -
Mitya2010
csendes tag
Túl nagy választék nincs sajnos
Nokiát és WP8-at annyira nem szeretnék, egy S3-ért nem vagyok hajlandó 110e-t adni, a Sony L pedig formára nem tetszik. Számomra ismeretlen Hauwei, ZTE és társai nem játszanak. Szóval az Advance és a 4X maradt a listán. Az LG-ben pedig nagyon tetszik az erős hardver. Nem mintha kihasználnám, de sose tudni
-
Mitya2010
csendes tag
Nekem egyikkel sem volt problémám, de szerencse kérdése is. Inkább Nokiákkal fürödtem be, pedig azokat sem tartanám rossznak. Egyébként szerintem annyira a Samsung sem túlárazott, ha már mániáról beszélünk akkor én az Iphone előtt értetlenebbül állok
60e-ért Telenornál van előfizetéssel.
Ha jól értem neked 4X van. Az akksija hogy muzsikál? 1 napot azért kibír? -
Mitya2010
csendes tag
Értem én, hogy két különböző kategória. Ezért gyanús kicsit, hogy szinte ugyanannyiért sokkal jobb hardvert ad az LG. Általában Samsungjaim voltak, nem volt gond egyikkel sem, kivéve egy kis garanciális javítást, azt gyorsan és egyszerűen megoldották. Ezért szimpatikus a Samu, mert 2 év garit ad és kiterjedt a szervízhálózat. Az LG-vel kapcsolatban nincs tapasztalatom, azért érdeklődöm itt. Volt egy LG Csokim, az tuti kis telefon volt, de szerencsére szervizelni nem kellett. Egyébként nem vagyok elvakult egyik márka iránt sem, gagyi made in china mind. Csak sajna ez az árakban nem tükröződik
Semmiféle LG-Samsung hitvitát nem akarok kirobbantani. Nekem volt mindkettő, teljesen jók. Csak mint mondtam számomra érdekes, hogy ennyivel olcsóbb az LG, mert tudásban az S3 körül van árban viszont majdnem a fele (110e kontra 60e). Ezért érdekelnének a tapasztalatok, hogy hol lóg ki a lóláb az LG esetén. Vagy csak egyszerűen kifutó modell és nincs úgy felkapva, mint az S3 és ezért olcsóbb?
-
Mitya2010
csendes tag
Nem agymosottság, hanem tapasztalat
Samsungnak nagyon kiterjedt szervízhálózata van. Nem mindegy, hogy kisebb hibát helyben javítanak, vagy 1 hétig csak utaztatják a telefont. Plusz ugye 2 év garancia. Az LG-ről nem találtam semmi infot, gondolom csak egy év garancia van rá
A szoftveres frissítgetős hülyeségek nem érdekelnek. Nekem aztán nyolc, hogy 4.2.3.3.1.2... vagy 4.3.2.4.5.1..... Android van rajta. Hogy két menü háttér színét megcserélik és az az új verzió engem rohadtul hidegen hagy
Ha valaki tudna valami érdemi és biztos infot LG gari és szervizek terén azt megköszönném
-
Hát én a Defy+-t a T-Mobile-nál vettem, de volt egy érzésem, hogy ott sem én nyitottam ki a dobozt először. Ha másért nem, a töltő cseréért kinyitják a dobozt, abba meg nem lehet belekötni. GSM boltos telónál is ez volt, de ott meg, ahogy te is írtad, szoftvert frissítettek rajta, ha úgy tetszik ingyen szolgáltatás.
Mindenesetre köszi a tippet, 53eFt belefér.
-
Hát, utánanéztem, MO-n már szerintem nem is lehet Atrix 2-t kapni, nem találok sehol. A hongkongi kiadást mégis inkább kihagyom, elég sok a panasz, hogy másodkezes telókat sóz a népre. A Scoptel meg, ahol idáig a telefonjaimat vettem, felszívódott
Hihetetlen, mekkora egy sz*r van itthon mobiltelefon fronton.
Szóval maradnak a szolgáltatós verziók (Telenor vagy független). Az Acer S500 biztos jó, de nekem nem tetszik a design, a SE X8-am jut eszembe róla. Valamelyik Samsunggal sem járok azért rosszul, igaz? Csak már abból is annyi van, mint égen a csillag. Melyik a legjobb qHD-s telójuk 60eFt-ig? Előre is köszi.
-
-
Akadozás alatt azt értem, ha pl. a Defy+ szinkronizál, akkor akár meg is kávézhatom, mire újra életképes sebességgel működik a telefon. Programfrissítéseknél még az ebéd is belefér. Pötyögtem egy kollégám Sony V-jén, az állam keresgéltem a padlón, hogy mennyit fejlődött a mobil hardver
Erősen elgondolkoztató az Atrix 2 azért, mert külföldről 45 ezerből megvan, szállítással együtt.
dekrer: szándékosan rákerestem, 5048. S szerinted akkor mivel érdemes tesztelni? Linpack?
-
Gondoltam Atrix 2-re, még akár Hongkongból is bevállalnám, ha biztos lennék benne, hogy a Defy+ gyermekbetegségeit levedlette. Ilyen magától újraindulás, akadozás nem volt nálad? Ezt az Acer S500-at szemügyre veszem, köszi.
pit stop: egyetlen viszonyítási alapom van csak, a Defy+ Antutu ~2700 körüli pontja. A Sony P ~5000 körül van, ami szvsz nem lenne nagy előrelépés.
Mondjuk azt nem írtam, de akkor már gyári ICS nem lenne hátrány.
-
mtcob
senior tag
Esetleg LG 4X HD partnerogsm tol 69k ért...
IPS kijelző: szép színek, élethű fehér (pl régebbi AMOLED eknél a fehér szín enyhén kékes árnyalatú volt), nagy fényerő és betekintési szög
egy jobb IPS simán van olyan jó mint az AMOLED vagy az SLCD... Ráadásul itt nincsen semmiféle beégés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest