- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Eastman
addikt
válasz
galuska95 #145015 üzenetére
+ Tesco
Lehet, írok majd a telómról egy cikket, körbefotózom. Minden strapafonok ősatyja, nagyon funky. Balatonból kihalásztam már, tetőről leesett, asztalos haver véletlenül lelakkozta.
Kapja az ívet
Nálam a 63. helyen van a listán a telefon, csak már égő kitenni az asztalra
Azért duál, mert utálok két kütyüt hurcibálni. Egyébként nagyon szeretem.
-
Ájvé
veterán
válasz
galuska95 #144901 üzenetére
Mi 8 Lite már felejtős, Redmi Note 7 gyakorlatilag mindenben jobb. Samsungot nem tudom, gondolom márka miatt nézted. HD kijelzővel azért annyira nem jó masszív tartalom fogyasztásra, ha egyébként más tekintetben hozza az elvárhatót. Samsung M20 esetleg? Hasonló árban van és jobb, újabb. Vagy A30 ha belefér, FHD Amoled kijelző, erős SoC és 4000-es akkuval elég jó lenne (kamerát nem tudom milyen, tesztet kellene nézni).
sfdrakex:
Kurva olcsó zászlóshajóölő telefon (nem baj ha kamu).
Kb valami ilyesmi lehet szerintem. -
Flind
senior tag
válasz
galuska95 #136008 üzenetére
Minimálisan nagyobbak a P20-nál vagy Honor 10-nél, amiket felsoroltál. Tudom hogy ez a különbség is érezhető, de sajnos max 5,8"-ban nem fogsz kapni megfelelőt. A felsoroltakat nem éri már meg megvenni.
A legközelebb még a Mix 2S van ami bár 6", csak 1mm-rel magasabb és 3mm-rel szélesebb a Honor 10-nél. -
Ájvé
veterán
válasz
galuska95 #122437 üzenetére
Bocs azt nem néztem.
87$+áfa(23,5$)=110,5$ 252 Ft most az MNB árfolyam de számoljunk 260-al a valuta váltás miatt. Ez eddig 28730 Ft, erre jön a vám ügyintézési díj ami talán 3000 Ft a postánál, szóval összesen 31730 Ft, szóval messze van a 40-től (Redmi 4X se 40, alapba 41900 Ft erre jön rá 990 Ft futár költség, így 42890 Ft), vagyis több mint 10000 Ft-al olcsóbb kínából vámkezeléssel és annak díjával együtt.(#122438) pit stop:
Az viszont tényleg jó ajánlat, ennyiért best buy. Bár D.CS.-nek nem lesz jó, mivel az akksi nem túl combos benne. -
-
Scale
őstag
válasz
galuska95 #120449 üzenetére
Köszi, ezek a SoC-on kívül miben jobban mint a Samu? Ahogy néztem újabbak is, de pl fényképezésben meg úgy általában is jobbak?
Ahogy nézem, a 4x jobb kiemelkedően a Samunál, de az meg plusz egy tizes árban, ami meg nem mindegy nekik, maradnának max 30-asnál a lányuk telefon árában.
-
puhijani
csendes tag
válasz
galuska95 #119893 üzenetére
Szia!
Köszönöm, használtat nem szeretnék, akkor inkább kiadok érte többet.
A nagyság az baj.
3,2" -es is megfelelő lenne a számomra a felhasználásom mellett, de a 4,5" tényleg a legnagyobb, amit kényelmesen tudok használni, 4,5-re is csak azért alkudtam fel magamat, mert a piacon szinte egyáltalán nem láttam ennél kisebbet.
-
axioma
veterán
válasz
galuska95 #119656 üzenetére
Egy baja van, a melegedes. Es mivel muanyaggal korbe van boritva, az ujjlenyomatolvaso lesz forro (marmint csak ott erezni). Meg idonkent a kutyu maga is bejelez, de eleg erthetetlen esetben is (jujj a proci mar 28 fokos...) Nyilvan ez azert hasznalatfuggo. Amugy meg az egyik gombot - ugye csak a vizvedett mikrokapcsolot nyomkodo muanyag - ugy kellett visszaragasztani, kiesett. Szoval olyan kinai csoda, mint a tobbi. De a 3/32 jot tesz, az korrekt benne.
-
MaxxDamage
félisten
válasz
galuska95 #114571 üzenetére
Végül rászántam magam és berendeltem a Xiaomi Redmi 4A Pro (EU verzió) - SZÜRKE telefont + Xiaomi Redmi 4A IPAKY tok + edzett üveg kijelzővédő - EZÜST 40k-t mondom szánok rá összesen...
Remélem nem bánom meg és "másodlagos" telefonnak megfelelő lesz az LG V10 mellé.
/bár majd LG V30 lesz a kiszemelt, V20 az nem tetszik...V10 -et meg majd váltani akarom, ha idejétmúlt lesz/
Csak attól tartok, hogy míg az elsődlegest használom, addig a másodlagos a fiókba pihen és a batteryt sem lehet kivenni, ez nem probléma ? (hosszú idő után)Más.:
Faternak (max. 1.-5 , 2 éves) Doogee X5 telefonja volt (alaplap kiégett) és most rendeltem neki X5 Max Pro -t (talán erre jobban vigyáz majd) sima X5 azért füstölt el, mert vaspor került bele és zárlatot okozott. Árkategóriában jó választás volt?MD
L -
MaxxDamage
félisten
válasz
galuska95 #114571 üzenetére
A 20k az induló , 30k a vége (ami a max.) amire gondoltam.
Nem lecserélni akarok a V10 -em, csak helyettesíteni (alap felhasználásra, Android alapon) , ha nem elérhető (gari vagy hasonló miatt)LG G2 (D802) 2GB/32GB fekete ha kapható függetlenül és jó állapotban (ha kijön a rá szánt max.keretből) akkor az is érdekelhet.
Van hozzá új gyári fekete hátlapom és 9H kijelző üvegem is.MD
L -
hans989
tag
válasz
galuska95 #113457 üzenetére
Itt az összefoglalót olvasd el:
https://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_mini_kihagyott_ziccer/hsz_1-50.html
Itt pedig az elmondások alapján a legjobb ROM hozzá:
https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2775977
Saját felelősségre! De mindamellett sok sikert, mert egy 1GB RAM-os készülékből már egész sokat ki lehet hozni.
-
-
agabe
addikt
válasz
galuska95 #113166 üzenetére
iPhone 7 hivatalos garis helyen nem fog beleférni sajna, pedig az ajánlott lehetne.
dssport (#113163):
Sasmung galaxy S7. Most 140ezer MM-ben, később sem lesz olcsóbb hivatalos garival. S7 ege nem éri meg a felárat hacsak nem nagyon tetszik a kinézet.oneplus 3T kamerában eléggé elmarad a fenti kettőtől, még a huawei-ek is.
-
dssport
tag
válasz
galuska95 #113166 üzenetére
dual simees lehetőségek:
galaxy s7/s7 edge
oneplus 3T ----> erről még régebben azt olvastam, hogy a kamerája nem az igazi, esetleg tudsz valami frissítésről ami megoldotta?
huawei p10 ---> nem tudod véletlenül, hogy a 2. SIM foglalaton is tudja a b20-at? (pl ez most függetlenül kb 200 szóval megéri várnom h egy kicsit essen az ára, még akkor sem lesz elavult készülék)
(honor 8) -
-
gianone
őstag
válasz
galuska95 #108991 üzenetére
De ezzel az a probléma, hogy igazán egyik sem ér 46000 forintot. Ráadásul úgy, hogy aláír 2 évre miatta egy ilyen nagy csomagot. Tavasszal jön Digi, ki tudja mit fog ajánlani.
P8 Lite több mint másfél éves, nougat sem jö rá, 5 éves GPU stb. Többször leírtam. A 1,5 gigára meg nem is kell semmit mondanom. 2 év múlva nagyon sovány lesz.
És ha már aláír, akkor kapjon rendes telefont mellé. P8 volt akcióban nemrég 10000+36000 ebben a csomagban, most visszaemelték. Inkább várjon egy jobb, akciós telefont, de ezeket egyszerűen ne vegye meg, nem éri meg. P9 Lite-nál 500 forinttal kell többet fizetni havonta.
-
gianone
őstag
válasz
galuska95 #108985 üzenetére
Hááát, ha nyilvános csomagja van, akkor ez csak a Next S lehet, mert abban 10000 forint. Viszont Next S előfizetési díja havi 1500 forinttal olcsóbb teló nélkül, mint készülékkel. Tehát az két évre még 36000 forint kiadás. Így 46000-be kerül neki valójában a készülék. Ebben a csomagban csak sokkal drágább telefonokat éri meg venni, ahol a kedvezmény nagyobb. Pl. 40000 az S6 Edge, ehhez ha hozzászámold a 36000-et, akkor 76000. Annyit megér.
Elég lehúzós díjcsomag, társkártyában sokkal jobban megéri. -
anarchoid
csendes tag
válasz
galuska95 #107444 üzenetére
lumia 550 elkezdte a kontaktokat osszeparositani se nev se telefon nem volt azonos , amikor hivott vki akkor a 3-4 osszeparositott kontakt kozul mindig masikat irt ki , nagyon vicces kis feature , kezzel kelett szetszednem 80 kontaktot masik amit most kezdett el csinalni, hogy a bejovo hivasok egy resze halk de bazira , neha jo maskor pedig olyan mintha kut melyerol beszelne az illeto... ez a 2 dolog nalam kiverte a biztositekot wines telo soha tobbet (tablet talan ) szal most johet android (apple azert nemjatszik foleg mert ottis van egy szemlelet amit el kell sajatatitani (apple's way)) a telefon es adatkezelesben... szal valami egyszeru megoldas kell.
-
bencze
senior tag
válasz
galuska95 #107361 üzenetére
A lista kb adott, kb ezekkel az árakkal bezárólag egyik nagy telkó webshopjából.
Plusz nagyon chinese cuccokat nem merek használni a beépített trójai miatt, de ez nem is lényeges mert ilyenek most nem elérhetőek számomra. De pl a huawei csilivili cuccai ezért nincsenek az opciók közt.
Azért köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest