- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
válasz
Victoryus #195049 üzenetére
"...a Honor 200 topikjában nem minden hsz. happy..."
Erről szólnak a fórumok, hogy a problémás kérdésekre válaszokat találjanak az emberek. Ha a fórumokból indulsz ki, akkor nem fogsz venni soha semmit, Sony TV-t sem, meg BOSCH mosógépet sem, mert mindenhol csak a problémákról fogsz olvasni. Az elégedett ügyfelek meg azt sem tudják mi az hogy a "termék topikja"
Jó széles látószögű fotót keresnél.
A Nothing Phone 2a-nak 2 db 50 MP kamerája van, egy normál, és egy széles látósz.
12/256GB verziója 120.000 Ft az alzán. Infrát nem tudom, az inkább Xiaomi/Redmi sajátosság, nem? -
cs.zs.
veterán
válasz
Victoryus #195047 üzenetére
Hol tudsz Honor 200-at venni 100 körül?
Árukereső 12GB RAM
120-125-ért is mind kintről behozott
Magyarországi 8GB RAM 130.000-től felfelé. -
-
donbig
tag
válasz
Victoryus #167230 üzenetére
Nem tudom, hogy aki lehúzza az említett telefonokat,az saját tapasztalatból teszi-e. Nekem egy X5 volt, - 17.000 forintért vettem anno Black Friday - nyilván a helyén kell kezelni a képességeit, de több mint 3 évig használtam hiba nélkül, míg 80.000 forintos telefonokon meg olyan problémák vannak (lásd pl:ghost touch) ami számomra elfogadhatatlan. Sőt, a mai napig megvan, egyfajta navi vésztartalék. Ez nem garancia semmire, és a fenti telefonokat sem ismerem, nem is vitaindítónak szánom, csak az a véleményem, ha az igényeinknek megfelel szerintem lehetnek alternatívák ezek a márkák. Momdom ezt Redmi tulajként.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Victoryus #147900 üzenetére
Ha a 70 ezerre rászámolod a vámot és ÁFÁt meg is kapod a 108 ezret. Vagy minden cég csaljon áfát és trükközzön, ez a követendő példa? Persze nyilván keresni is akarnak rajra, és eltartani pár ezer alkalmazottat. Jó ez a rendeljünk mindent külföldről, csak tulajdonképpen csak akkor olcsóbb ha nem fizetünk meg rá semmit. Ha kifizeted rá a hivatalos sarcokat már nem is olcsóbb, és sokszor garid sincs. Persze gonosz állam amiért van adó stb, de minél többen csalnak a többeknek annál többet kell fizetniük.
-
elfelejtette
veterán
válasz
Victoryus #147917 üzenetére
Az a baj, hogy nincs neki se a feltételeinek megfelelő telefon, úgy mint nekem sem. Jó üzemidőre ott lenne a Redmi 8, csak nagy. Méretre talán a Xiaomi MI A3 jobb, üzemidőben és kamerában is jó, és árban is beleférne neki. Ha bedobnák a kalapba a Telekomnál, akkor talán én is azt választanám.
-
nyisziati
veterán
válasz
Victoryus #147549 üzenetére
Bizony! Én is azért használom. Amit nagyon fontos megadni, azok a hazai GSM-3G-LTE frekvenciák, nehogy meglepetés érjen.
(Phone -> network compatibility -> select all MINDEGYIK alatt, kivéve az 5G-t)
Ráadásul számos tulajdonosi vélemény is van az oldalon, így könnyű egy-egy készülék általános megítélése.
-
sztivo
őstag
válasz
Victoryus #147543 üzenetére
Dooge felejtős, az hulladék, Oppo-Vivo-OnePlus igazából egy csoport, nyilván újan van áruk is. ZTE albrandje, a nubia is elég jó, szemeztem anno egy m2-vel, snapi 625, 4gb ram, amoled kijelző, vállalható kamera, 3600 akku.
xhege:
Igen tudom, nem is fikázom, csak tovább is szeretnék látni. Van egy megszállott Xiaomi-fan a baráti körben, de annyira nem győztek meg amiket használt, főleg a kopogós műanyag nem.. A Meizu Note 6 szerintem észszerűbb választás volt árban, mikor vettem. Fém hátlap, minőségérzet is jobb, csak nekem valahogy a 3gb ram kevés.
Sajnos notch nélkül már nem is adnak ki semmit kb, talán a Meizu 16th ami még viszonylag friss.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest