- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VoLTE/VoWiFi
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Archttila #176918 üzenetére
Nem rossz a Note 11, most vettem meg a másodikat, mert nem találtam jobbat 100e -ig. 69e - 40e, abszolút jó ár volt érte
Firstphone. Boltba szól a garancia, 1 év. Tök mindegy, mert én Bangoodról meg Aliról szoktam rendelni amúgy a telefonokat.
Amoled, jó aksi idő, völgyekben is működő gps. Nappal egész jó képeket csinál gcam-mel.
Galaxy A32-őt én is néztem, de annál erősebb picit a Note11, és a gsmarena fotó összehasonlítása alapján jobb képeket csinál. -
Csápájev
őstag
válasz
Archttila #176918 üzenetére
Röviden,ha van a családban régi buta telefon,amit valóban használtak is 2021. július 1. és 2022. április 30. között ,akkor 40 ezerért beszámítják bizonyos üzletek. Emag,mediamarkt,bestbyte ...
Imei alapján ellenőrzik,hogy volt-e róla hívás. -
formula01
senior tag
válasz
Archttila #176915 üzenetére
Ha van 3G-s telefon a családban, amit fel tudtok használni 40e-s kedvezményhez, akkor Galaxy A52s-t keresnék, ha nincs és nem kell az 5G, akkor ilyen áron Galaxy A32 van vagy Redmi Note 11 (remélve, hogy nem úgy leheli ki a lelkét, mint most a 7es), esetleg Realme 9 vagy Realme 9 pro ami 100e körül eszembe jut.
-
-
-
Ájvé
veterán
válasz
Archttila #86485 üzenetére
MeGabee:
Itt megtalálod, 900/2100 Mhz-en megy a Voda 3G. Mondjuk nem túl friss a lista, mert Vodának is van 4G hálózata, Telenornak meg T-vel közös 4G hálózata. -
Pickit3
aktív tag
válasz
Archttila #75219 üzenetére
Edigital az biztos megbízható. 620 és a 620s, egy a kettő csak az "s" végződést néha lehagyják.
(#75220) Dzsana
A 620s javára:
-Nagyobb képernyő
-Újabb és erősebb proci(64bit)
-Lényegesen jobb és optimalizáltabb szoftver
-4G képes
-Nfc, dlna... reggelig sorolhatnám.Egy órája rendelted meg és nem is tudod még milyen, de akkor is jobb? pff Nem a legjobb vásárt csináltad.
Mellesleg aki eddig butafont használt az a touchwintől a plafonba lenne 2perc múlva míg a miui nagyon kezes és mérföldekkel jobb. Ennyit erről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest