Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soybex
őstag
válasz KisSarkany #94198 üzenetére
Redmi note 2 prime , jobban kapja a Xiaomi a frissítéseket mint a Jiayu
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
mike1334
veterán
válasz KisSarkany #94198 üzenetére
10,évet a mai telók már nem bírnak ki. De megértem miről beszélsz, az én k750i-m is 8 évig futott, és nem azért cseréltem le, mert elromlott volna...de én reálisan egy 2-3 éves ciklussal számolok már, utána is jó lehet még, de már nem azt az élményt fogja nyújtani. Leghosszabb életciklusuk (mind támogatottságban, mind minőségben) a nexusoknak van, de azoknak meg is kérik az árát...
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
KisSarkany
csendes tag
válasz KisSarkany #94148 üzenetére
A ferjemnek a jiayu s3 (3gb) valtozatat illetve a xiaomi redmi note 2t neztem ki... Velemeny?
Magamnak meg mindig nincs otletem. a Lenovok milyenek?
De egyikunknek sem akarok tul regi telefont mert a kovetkezo 10evet ki kene huzniuk. a z ericson z610i-m ennyit birt, ez lenne az etalon.
Thx
[ Szerkesztve ]
-
Henry1990
tag
Hello! Egy Microsoft 950 DS-en gondolkozom. Igazából a jó kamera vonz, illetve hogy dual simes. Ezen fellül netezni, és telefonálni kell. Viszont tesztekben sok rosszat írnak a win10-ről. Tudtok valamit róla?
„A sikert legtöbbször azok érik el, akik nem tudják, hogy a kudarc elkerülhetetlen.”
-
Ejfelitunder
újonc
Sziasztok!
Meglepő módon, én is telefon vásárlás előtt állok.
- Árkategória: 50- 60 (70)
- Használt vagy új: új
- Hol vennéd meg? mindegy
- Hosszú vagy rövid távra tervezel? hosszú
- Mire használnád? Leginkább netezni meg appok - gyors legyen. Légyeges még, hogy a GPS jó legyen, és bírja hosszabb ideig az akkumulátora. (Fényképező, egyéb „nem lényeg”.)
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez? nem
- Milyen kialakítású telefont keresel? mindegyVisszaolvasgattam a fórumot meg a teszteket, és a Xiaomi Redmi Note 2 szimpatikus, de lehet, hogy túl nagy lenne. A fentieknek alapján tudtok jobb telefont javasolni? (Vagy hasonlót, ami picit kisebb.)
Előre is köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
Talala
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Kettő között vacillálok Huawei p8 Lite vagy Microsoft Lumia 640 XL. Jelenleg Xperia SP-m van, 1.5 éve, de már a napi használat is bosszantó annyira lassú.
Eddig androidos telefonjaim voltak, de kíváncsi vagyok a Windowsra.
Mind kettőt 60k-ért tudnám megvenni függetlenül. (Euronics)
Nincsenek nagy elvárásaim, napi használat közben stabil legyen, főként netezés néha kis játék és jó kamera, amennyire elvárható ez ebben az árszegmensben.
Személy szerint a 640XL felé hajlom, de nyitott vagyok más alternatívára is ebben az árkategóriában.Előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Sziasztok!Egy utolsó kérdés.Huawei p8 lite vagy Samsung galaxy A5 ?
Választ előre is köszi!
"Ne dobáld Tasmakkal a Yaskatirt!"
-
StLui
veterán
válasz csaba1203 #94189 üzenetére
na kkor én is ezt választom, adnak egy órát is T-ben hozzá, jó lesz az
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
lezuvius
őstag
válasz nemigazmar2 #94186 üzenetére
Szia
112e-ert OnePlus 2
Stay hungry, stay foolish!!! by:Steve Jobs
-
Tomi0703
addikt
Hali!
Szerintetek megérné a csere a használt Redmi 2 Pro-mról egy új Redmi Note 2-re? 10-15k ráfizetéssel. Tudom, használatfüggő, de kíváncsi vagyok a véleményekre.[ Szerkesztve ]
-
nemigazmar2
csendes tag
Sziasztok, új mobiltelefon vételében kérném a segítségeteket:
- Árkategória: 80-100e huf, kicsit lehet több, ha ár-értékben is lényegesen jobb a drágább.
- Függetlenül szeretném megvenni.
- Hosszabb távra szeretném venni, jelenlegi telefonom (samsung s2) majdnem négy éves, örülnék ha ez is megbízható lenne 2-3 évig legalább.
- Használat: Telefonálás (wow), sms, netezés, fényképező, zene, néha játék.
- Androidot preferálnám.
- Örülnék, ha igényes anyagokból készült, masszív, nem nyiklő-nyakló alkatrészekből lenne.
- Minél nagyobb aksi nyilván előny, de alapvetően ha 1 napot kibír aktív használat mellett, az nekem
elégséges.- Fekete / szürke, alapvetően inkább négyzet ívű / alakú telefonok jönnek be általában, de ez a rész a legkevésbé fontos.
Segítségeteket, válaszaitokat előre is köszönöm!
-
DrDobos
őstag
Sziasztok!
Új telefonvásárláshoz szeretnék tanácsot kérni.
- Árkategória: max. 70.000 Ft
-Használtvagy új
- Hol vennéd meg? Függetlenül, valószínűleg a Mediamarktban.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? Best-buy az adott árkategóriában
- Mire használnád?
Leginkább Facebook, Zene, email, böngészés és persze telefonálás.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Kizárólag Android.Ha nem volt elég egyértelmű a behatárolásom kérdezzetek És a feltételeknek a Huawei P8 Lite-ot néztem ki, van ettől jobb választás ebben az árban?
Samsung Galaxy A55 5G
-
mcll
senior tag
Sziasztok!
Lányomnak közeledik a ballagása és arra gondoltunk hogy kapna tőlünk valami jobb okostelefont (a mostanija már kuka kategória). Nagyjából a tényezők:
Árkategória:
Kb 100e körül illetve max, értelemszerűen ha olcsóbb akkor még jobb (de az olcsóság ne menjem a minőség rovására).Használt vagy új:
Mindenképp új.Hol vennéd meg?
Itthon ha lehet. Ha lehet nem szolgáltatótól (vagy max T jöhet szóba).Hosszú vagy rövid távra tervezel:
Hosszú távra.Mire használnád?
Általános célra, ami egy 18 éves leányzónak szüksége van, de a kamera rész fontos hogy nagyon jó legyen (ez a mániája a lányomnak)Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?
Nem ragaszkodunk semmihez. (de ne legyen iPhone)Milyen kialakítású telefont keresel?
Tapifone.Mire szeretnéd használni, mi a fontos?
Normál felhasználás, de fontos a multimédia (fotózás, videózás, zenehallgatás, filmnézés)Méret:
4,5-5" között, se kisebb se nagyobb.Preferált márkák a Sony és HTC.
Nem tudom mit javasoltok a fentiek tükrében. Még ami fontos hogy nem kell dualsimes legyen. Hirtelen más nem jut eszembe.
Előre is köszi a segítséget!
Üdv
Laci"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
Mezey Lipót
tag
válasz Mr.Csizmás #94181 üzenetére
Szia!
Pontosan ilyen javaslatok érdekeltek, de ahogy látom, ez éppen jó is lesz.Rendes vagyok. Segítek másoknak hogy legyen egy igazán sz@r napjuk.
-
zsela
tag
Erre valakinek van javaslata?
PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mezey Lipót #94180 üzenetére
doogee x5, eustock-ról?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Mezey Lipót
tag
Sziasztok!
Anyámnak(idős asszony) keresek egy olcsó(~20e Ft), de megbízható Kínai okos-telefont.
Nem csak a hazai kínálatból, hanem a GB-ről, vagy bármely más EU Warehouse-s külföldi forrásból is tudok rendelni. Ha itthon is van ilyen, ne tartsátok magatokban.
Pár olyan típus érdekelne, amiről van pozitív tapasztalat, mivel nem szívesen nyúlnék a ka..ba.Köszönöm!
Rendes vagyok. Segítek másoknak hogy legyen egy igazán sz@r napjuk.
-
Mr.Csizmás
titán
-
Eastman
addikt
Üdv Uraim!
Wi-Fi hotspot céljára használnék valami okostelefont.
- Árkategória. legolcsóbb
- Használt vagy új? használt
- Hol vennéd meg? bárhol
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont? best-buy
- Mire használnád? kizárólag mobilnetes (trékom) Wi-Fi hotspot
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? mindegy
- Milyen kialakítású telefont keresel? (bar, slide, flip, stb..) mindegyMelyik a leg-alapabb, hotspotot tudó készülék? Samsung mini-usb töltős teló előnyt élvez. Bővebben: [link]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
kispiros
csendes tag
válasz Vangelis #94050 üzenetére
Bocsánat nem válasz lenne, hanem új, de azt nem tudom módosítani
Sziasztok!
A fiam születésnapjára szeretnék okostelefont venni.
- Árkategória. jó lenne 50 alatt, de ha valami éppen nagyon jó vásár lenne, akkor esetleg max 60
- Használt vagy új újat szeretnék
- Hol vennéd meg? független telefon kellene, gyári garanciával, T-s pre-paides kártyával lenne használva
- Hosszú vagy rövid távra tervezel gyereknél ezt nem tudom megmondani, de remélhetőleg nem kellene évente cserélni
- Mire használnád? hogy a gyereket elérjem , ő meg gondolom a telefonáláson kívül bármire, biztos fényképezgetne, viber, FB-n még ugyan nincs, de kit tudja meddig nincs, zenehallgatás, remélhetőleg csak pár játék, van mellette tablettje
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez androidot, tablett miatt valamennyire ismeri már
- Milyen kialakítású telefont keresel? normál, nem flippes, lehetőleg a gyerek kezében elférőt, 4.5" vagy kisebb lenne az ideális, de a 4.7" még beleférne.A fényképezés azt jelenti, hogy esetleg osztálykiránduláson tudjon pár képet csinálni, vagy éppen lefotózni a másik füzetéből a házit, "vaku" jó lenne.
Viberre már most is van a tableten a telefonon is lenne, egyelőre más social media alkalmazása nincs.
Pre-paid, szóval 4G nem fontos, Wi-Fi n lenne adatkapcsolat.
Játék is biztos lenne rajta, de remélem rá tudom venni, hogy arra inkább a tablet.
Zenehallgatás az mp3-t és youtube-t is jelent.
Ha esetleg képes lenne a telefon ablakos tokot kezelni az plusz pont.
Szeretnék nagyobb márka telefonját, amit még ismerek, Sony, Samsung, HTC, LG, bár a nagyobb boltokban ebben az árkategóriában nem is találok közülük telefont.Amit néztem a LG Spirit, itt a teszt a sw-re miatt lehúzta, és az itten fórumban is volt mindenféle vélemény. Ráadásul más a chip a LTE és nem LTE között, nem is tudom melyik lenne a jobb, ugye nekem nem kellene LTE. Plusz ez tud ablakos tokot.
LG Leon, belépő olcsó modellnek írják, gyenge kamerát írnak, a fórumban azért vannak jó vélemények, de nem teljesen meggyőző.
Samsung Galaxy Core Prime, a teszt nem volt rossz, gyorsnak írja, a kamerát és a kijelzőt húzza le, a fórumba viszont azzal kezdik,hogy mit kellene helyette venni, pl
Sony Xperia E4G, ennek még nem néztem utána, de már nem is gyártják, viszont aki írt róla az jókat, ebből nehéz lenne gyári garisat szerezni, de gondolom megoldható lenne.Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdv, tamas
[ Szerkesztve ]
-
zsela
tag
Sziasztok!
Céges telefont váltok, két valódi opció van a készülék listán:
- Sony M5
- Samsung A5 2016Ti melyiket ajánlanátok? A kamera miatt a Sony jobban tetszene, de sokan írnak melegedési gondokról és a külsőt tekintve pedig inkább a Samsung felé húz a szívem
Előre is köszi!
PH megbízhatóság: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php&nev=zsela
-
Gibo
senior tag
válasz TaliGa #94171 üzenetére
Én a OnePlus X-et vagy a OnePlus One-t ajánlanám,illetve olcsóbban ott van még a Xiaomi MI4 szintén erős hardware-el,minősági kialakítással.
[ Szerkesztve ]
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
TaliGa
aktív tag
Sziasztok!
18. szülinapra a keresztfiamnak akarok telót venni, a keret mondjuk 80-90k. Jelenleg egy Alcatel POP C7-je van. Egyelőre nem nagyon tapogatóztam, h mik lennének az igények, de úgy sejtem, h a nagy, és jó minőségű kijelző az elsődleges. Szerintetek egy átlagos fiatalnak ebben az ársávban, mi a bestbuy telefon?"So say we all"
-
inkubator
aktív tag
Sziasztok! Ismerősömnek Nokia Lumia 625 telefonja van.
Elégedetlen a kamerával és androidost szeretne. Mit ajánlotok használtan 30-40.000 ért?[ Szerkesztve ]
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
tmarci93
csendes tag
Sziasztok!
Mobilt szeretnék venni ez lenne az első okostelefonom (kaptam még kb 3 éve egy huawei y200-at de kb 2 hét után bemondta az unalmast)
Árkategória: max 60 000 ft nagyon indokolt esetben 70
- csak új
- Csak MO-n érvényesíthető garival érdekel függetlenül vagy voda függően
- 2 évig maradjon használható de inkább több ideigErre használnám:
Telefonálás,sms,
Facebook
e-mailezés (alkalomszerűen)Fényképezés- Fontos hogy jó képeket csináljon, legyen af használható vakuval, legyen gyors
Videó készítés- Szintén fontosZene hallgatás- sokat használnám legyen equalizer, playlisteket lehessen csinálni, shuffle legyen
Rádió hallgatás (jó lenne ha lenne rds a számcímek miatt vagy ha van más megoldás a számcímek kiderítésére akkor nem kell)Gps- autózáshoz illetve túrázáshoz is használnám. Az előbbi fontosabb. Fontos hogy offline működjön tehát ne egye a mobilnetet.
Játékra nem hiszem hogy nagyon használnám, viszont a fent említett funkciókat kiválóan teljesítse.
op rendszer: IOS az ár miatt kizárva, Android vagy WP
Cseppállóság előny de nem feltétel
(Nem értek nagyon a pc-hez, mobilokhoz, nem szeretném ha sokszor lefagyna, frissítgetni, meg takarítani, vírust írtani kellene róla hetente.Használni szeretném. Talán jobb lenne nekem a WP?)
Előre is köszönöm segítségeteket!
-
szupi92
tag
Sziasztok!
Ez a két telefon között vacilálok.
Asus zenfone 2 laser 500 kl
Huawei p8 lite
A huaweinek jobb a hardware,de elég gyenge az akksi sajnos.
Zenfone gy kicsit gyengébb,de jobb az akksi.
Én az szeretném ha nem kellene naponta tölteni a telefont,vagy ha nagyon muszáj csakis egész napi nyomkodás után.
Melyiket érné meg megvenni? -
Tikakukac
titán
No, úgy tűnik telóváltás lesz:
Ami most van Z5c. A szoftver finoman szólva kiakaszt, így keresek olyan telót ami maximum ekkora, 100k körül van, új/használt mindegy. Akku idő fontos, miből lehet válogatni? Ahogy nézem kb. semmiből. Tényleg csak tablettel akar mindenki rohangálni manapság?
Ja igen, szifonjaim voltak, bejöttek, de zárt rendszer kicsit úgy megütött néha. Ha semmi nem jön össze 5s lesz, de legyen már Ja és igen WP kizárva, iOS vagy droid kell, spéci appjaim vannak sajnos.
[ Szerkesztve ]
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
MODERÁTOR
válasz bigdady #94164 üzenetére
Akkor is ezek a befutók. Bármelyik a három közül.
Én a Spiritet venném leginkább, ha nem azt, akkor az A6000-et, ha azt sem (pl. kellene a kis kijelző), akkor a Core Prime-ot.
A J5 már nem fért bele a keretedbe, azt azért nem írtam. Az sem rossz választás. Ha belefér a büdzsébe, akkor inkább azt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
bigdady
nagyúr
-
Gibo
senior tag
válasz Kiglerx #94150 üzenetére
Én még megnézném a Honor7-et illetve a OnePlus X-et is. Nekem a személy szerint a OnePlus jobban tetszik, de a párom nem akarta elcserélni a Honorra....
Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
Gibo
senior tag
válasz #46372352 #94144 üzenetére
Itt a tesztben azt írják, hoyg elég jó a kamerája, még relatív gyenge fényviszonyok között is...a tesztképek szerintem szépek.
Az viszont sajnos igaz, hogy a 800MHz-es frekvenciát nem tudja, így Budapesten kívül lassú lesz az internet....Nokia 6101 -> Samsung J700 -> Samsung C5212 -> Samsung S8500 (Wave) -> Samsung S4 Mini -> Honor 7 -> ZUK Edge -> Vivo IQOO Pro
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok
Telenor számlás elofizetésre váltok, mytariffXS. Melyik okostelót ajánljátok 30 e Ft-ig? Telefon, netezés, viber, waze-re kéne az asszonynak androidos, max 4,3 colig (iphone4-et vált) Köszi Lg vagy Lenovo vagy Sony Samu, illetve melyik?
[ Szerkesztve ]
-
Mamus
csendes tag
Sziasztok!
Telefonvásárláshoz kérnék én is segítséget, egy gyors (!) telefont szeretnék, amivel mellékesen jó fotókat is lehet készíteni, strapabíró...
Elsősorban Telenor listát nézegettem, de egyéb megoldás is szóba jöhet. Kérnék véleményeket:
- Lenovo Viber P1m
- Samsung Galaxy J5
- Sony X.M4 A.
- LG spiritEgy kicsit drágábbakban is gondolkodom, de nem tudom tudnak-e annyival többet, hogy érdemes legyen beruházni ezekre:
- Huawei P8 Lite
- Galaxy A3 (2016)Egyéb ötleteket is várok
Köszi -
lezuvius
őstag
N6
+jobb akku es talan szebb kijelzo
+minosegi kialakitas
-NAGY,zsebben hordani elegge necces
-idosebbN5x
+kijelzo felbontasa es az SoC parosa idotallob
+fingerprint sensor
+kompaktabb meret
-muanyag haz es kicsit nyoszorgos kivitel
-gyengebb akkuMindkettot hasznaltam mar es inkabb az N5x melle tennem le a voksom.
[ Szerkesztve ]
-
huan
őstag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni a döntésben? E kettő telefon között nem tudok dönteni. Plusszal az előnyeti, mínusszal a nekem hátrányait írtam. Melyiket javasolnátok inkább?
Motorola Nexus 6:
+ 3Gb Ram
+ AMOLED kijelző 1440 x 2560 QHD (493 ppi)
+ 32Gb-os tárhellyel 100-110 között
- 5,96 col
- megszűnő Google-támogatásLG Nexus 5x:
+ újjlenyomat olvasó
+ 5,2 col
+ 1,5 évig még biztos Google támogatás
+ 6 magos proci
- IPS kijeéző 1080 x 1920 pixel (423 ppi)
- 2Gb Ram
- 16Gb-os tárhellyel 100-110 között -
lezuvius
őstag
válasz Kiglerx #94150 üzenetére
Szia
G4 van korrekt GSM boltokban is,ahol szamlaval megkapod es egy remek telefon.
N5x jelenleg igazan jo arban es az egyik legkomolyabb ajanlatnak szamit a friss rendszer miatt.
Motorolakat hagynam,mert picit tularazottak.
Esetleg OnePlus 2 amit tudok ajanlani a gyartotol 11Xe forint es elegge egyben van a telefon es akkuban ez a legerosebb kozuluk.
[ Szerkesztve ]
-
Kiglerx
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlási kérdéssel fordulnék Hozzátok!
Alapvető dolgok:
- Árkategória: Bruttó 120.000-ig
- Használt vagy új: Lehetőleg új mivel mivel az áfát "visszakapom"
- Hol vennéd meg? : Ahol adnak számlát és harit
- Hosszú vagy rövid távra tervezel, a legjobbat keresed, vagy az éppen best-buy telefont?: 2 évre minimum
- Mire használnád? : telefonálás, netezés, néha 1-2 sorozatrész, zenehallgatás
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is?: Lehetőleg Android
- Milyen kialakítású telefont keresel? : sima érintőkijelzős
- Amik fontosak számomra: karcálló előlap (Gorilla Glass vagy valami hasonló), értesítő led, legyen normális SW support, normális akkukapacitás, 4,7"÷5,5"-s kijelző, rendes felbontásA típusok amiket nézegettem:
- Motorola G gen3 (nincs értesítő led, a video codec supportról nyavajogtak a neten)
- Motorola X Play ( értesítő led csak haxolva van, de alapvetően más gondot nem találtam róla)
- Motorola S Style ( értesítő led csak haxolva van, kicsit az árhatár felett tanyázik)
- Nexus 5 (újonnan MO-n közel anyniba kerül mint egy 5X)
- Nexus 5X (kicsit túlárazott, főleg a 32GB-s modell)
- Nexus 6 (a 6ˇmár kcisit sok lehet, és kifutó modell, így vadászni kell már)
- LG G3 (kifutó modell)
- LG G4 (a bőr hátlapos, ami igazán tettszik, az a keretet erőtelejsne kimaxolja, vagy túl is lépi)Amim jelenleg van: Nexus4 16GB, amit nagyon szeretek, de már a 3. aksi van benne és napjában 2szer kell tölteni, mivel van hogy nem is hajlandó feltölteni 100%-ra csak 70%-ra, vagyha fel is tölt 100%-ra akkor percek alatt leesik 70%-ra. és még így is kevés használat mellett se bírja ki a napot. Hiába szeretem alaplapot már nem szeretnék benne cserélni, inkább lenne tartalék telefon.
Szóval várnék tanácsot, hogy ki mit javasolna vagy a felsorolt készülékek közül, vagy azokon kivűl miket lenne érdemes megnéznem. Előre is köszönöm az ajánlásokat!
A válaszok készen vannak, csak jól kell kérdezni
-
Mackósajt
senior tag
Sziasztok!
Elkelne némi tanács okostelefon vásárláshoz. Eddig egy 2008-ban vásárolt Nokia 3110 Classic-ot használtam, de mostanra elégé leharcolódott, és következő telefonnak már okosnak kellene lennie.
Legfeljebb 60 000 Ft-ot szánok rá.
Újat szeretnék.
Kártyafüggetlenül szeretném, akárhonnan ahol megbízható garanciát kapok.
Hosszú vagy rövid táv: a mostani telefonomat nyolcadik éve használom... (Okostelefon esetén nem lesz 8 év, de nem bánnám, ha nem kapcsolna be az önmegsemmisítés a garanciaidő lejárta után másnap.)
A telefonálás mellett e-mail, web lenne, és az is szempont, hogy (legalább az árhoz mérten) jó fényképeket készítsen.
Androidos kellene.Egyéb:
Támogassa az adatmemória bővítést (vagy eleve legyen sok neki, de ez ebben az árkategóriában esélytelen ahogy elnézem).
Ne legyen nagyobb mint 5", de még jobb lenne, ha annál is kisebb lenne. Jól zsebrevágható telefon kell.
Előny (de nem elhagyhatatlan feltétel) a dual SIM. -
KisSarkany
csendes tag
Sziasztok!
Jo sokaig visszaolvastam a forumot... De megsem tudok donteni telefon kerdesben. Pedig nekem is meg a ferjemnek is most kene vennunk.
Motorola szerelmes vagyok de jelenleg muszaj dual simes keszulekre szert tennem. De ha van motorolas ajanlatotok annak nagyon orulnek.
Az ar 100-200euro kozott johet szoba plusz minusz 20%.
Megbizhato GPS, sok ram, ne shareljen a sim kartya az sd kartyaval ha nincs legalabb 16gb rom a kutyuben.
Sokat csetelek tobbfele progival. Youtubot nezegetek, meg aprobb videokat. A gyerekek meset hallgatnanak rola.
Netet hasznalni 98%ban wifirol szoktam. Evi 1-2 alkalommal hasznalok csak mobil netet. Max. 5colos kijelzo.A ferjemnek is max a fenti arkategoriaban kene de neki 5.5col vagy feletti, legalabb 1.4es proci. O telefonal, webezik wifin, doksikat olvas es jatszik. Neki is dual simes kene.
A b20 hianya nemetorszagban es angliaban is problema?
A moto g turbo editiont ha be tudom szerezni hasznalhato az itt europaban?
A segitseget elore is koszonom!
-
RazorDaPro
tag
Bármelyik. A Facebook Lite appot a 4 éves 1 magos 1 GHZ-es , 512 MB RAM-os telóm is vidáman elvitte. Az iGo Szülinapp is elment rajta, ahhoz még net sem kell, igaz, úgy néha kellett pár perc, míg talált jelet (Xperia Live-ról van szó amúgy, de 100 másik telefont is mondhatnék).
Pixel 4
-
phain
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy melyik a legolcsóbb okostelefon amin van facebook + gps ?
"Tartalék" telefon nak kellene ha az állandóval történne valami. -
metaldog
aktív tag
Hali
Lg g2 mini-t szeretném lecserélni olyan telóra ami méretben nem nagyobb és tudásban nem gyengébb, max 60 ezer-ig. -
Gibo
senior tag
válasz ket_kerek #94142 üzenetére
Szia!
60e Ft + szállításért lenne Xiaomi Mi4, ami megfelel minden szempontból az általad támasztott feltételeknek. Azt, hogy T-nél kapható-e nem tudom, de én inkább a független készülékek híve vagyok. A linkelt boltot tudom ajánlani, már vásároltam náluk. Rugalmasak és megbízhatóak.
-
ket_kerek
csendes tag
Sziasztok!
Egy jó kamerás mobilt keresek, ami nem elszállt árban, azt látom, hogy a jobb kamera mellé sokszor tesznek Full HD kijelzőt, amihez már izmos vas is kell -> kész is a horror árcédula
Most egy Huawei G6-om van, ami megsérült picit, de még bírja, így közeljövőben várható készülék ötlet is jöhet. (Ez a kamerát leszámítva kiszolgál egyébként)Elvárások:
-Hátlapi kamera: gyors autófokusz, vaku, lehetőleg jó f-érték (nagy fényerő). normális kép, de nem a megapixel számít.
-Lehetőleg nem FULL HD-s telefon
-Lehessen normálisan telefonálni, böngészni rajta
-GPS
-Max 5" méret (esetleg 5,2")
-Android
-Előny, ha T-nél kapni, de akár használt is jöhet.
-Árban mondjuk maradjon az 5 jegyű kategóriában, de azon belül is minél olcsóbb annál jobb.köszönöm
-
a347
aktív tag
Sziasztok!
T-com-nál nagyon szemezek a galaxy s7-el. Ami picit elbizonytalanít, az az akksi, ami "csak" 3000mA-es.
Az s7 edge kicsit már nagy lenne és persze drágább is, viszont jóval nagyobb -3600mA- kapacitású az akkumulátora.Melyiket válasszam?
-
Rico45
őstag
-
Rico45
őstag
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Használt iphone 5s vásárlása során mire kell figyelni? A forrás elvileg megbízható, de jobb tudni mit nézzek meg alaposan.
-
shagy
tag
Sziasztok
Egy Nexus 5-öt kell cserélnem. A tudásával elégedett voltam, csak az akksi-időre haragudtam kissé.
Elvárás: jól ROM-olható legyen, vagy relative hamar kapja az épp friss Androidot.
Teljesítménye, akksiideje előrelépés legyen az N5-höz képest.
Legyen benne vezetéknélküli töltés, de legalábbis utólag lehessen vmi módon elérni nála.
Használtan 90 alatt/körül kapható legyen.
Viszont, a kijelző ne legyen nagyobb 5,2 hüvelyknél... Ez a legnehezebb ügy szerintem.
Lg G4-eket nézek, azok nem tűnnek rossznak, csak nagy...
Galaxy S6-ban pedig nem túl nagy az akksi...
Ötlet?- shagy
-
Sanyig4
tag
Uraim!
Mit ajánlanátok nekem?
Elképzelés:
- kompakt méret lehetőleg <5"
- jó ár/érték arány
- ne legyen drága lehetőleg <35 000ft
- megbízható, lehet kínai is
- jó gps
- bírkózzon meg a mai átlagos appokkal
- ne legyen kimondottan rosz kamerája (de használható képet lőjön)Mire használnám?
- kevés telefonálás, főleg voip
- navigálás, gps
- semmi játék...[ Szerkesztve ]
-
lezuvius
őstag
válasz andrás47 #94122 üzenetére
Szia
Z3c a jobb akku es gyorsabb felulet miatt+vizallo is es abban az arban nemigen van jobb vetel.
Matutitu
4g-re mindenkeppen kerdezz ra. Szofverfrissites mas utemben fog erkezni ra es ahogy irtad a magyar nyelv az buko de angol van benne. Nemtudom honnan veszed de ha teheted PayPallal fizess mert az is megeshet,hogy klont kapsz ( ismerosom igy jart).[ Szerkesztve ]
-
andrás47
senior tag
Üdv !
Melyik érné meg jobban LG G3 60 ezer, vagy SONY XPERIA Z3 COMPACT, a Z3 ötezerrel több, vagy esetleg ebben az árban közel 2 év gyári garival tudtok jobbat ajánlani ? -
Matutitu
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Ázsiai régiós HTC telefon vásárlásánál mire kell odafigyelni? Amit tudok: rá kell kérdeznem milyen frekvencián működik, itt nekem melyik a jó, hogy a magyar t-mobile 4G működjön? Ha van is rajta magyar nyelv, az az első frissítéssel el fog veszni, de angol gondolom ázsiaiba is van, ugye? Mi az ami még meglepetésként érhet? Nem vagyok az a belenyúlós típus, de szeretném ha használható lenne.
Nagyon köszi előre is!
-
generic
senior tag
válasz Rico45 #94117 üzenetére
Szia, ezek közül a az A5, ami a legfrissebb készülék, és talán a legjobb a három közül.
Felbontásban, hardverben, és akksiban is veri a másik két készüléket. A funkciók amire szükséged van, az mindháromban megtalálható.A kinézet már más kérdés, nekem a P8 lite tetszik legjobban.
[ Szerkesztve ]
-
Rico45
őstag
Sziasztok!
Vod..n-ál szeretnék szerződés hosszabbítással telefont venni.
Három típus amin filózok. Samsung galaxy A5 ,Huawei P8 lite ,Sony xperia M4 Aqua.
Vajon melyiket válasszam? Mindegyik nagyon tetszik!Amire használnám :fotózás,videó rögzítés,zene,viber,YouTube,internet,Chromecast,esetleg játékok. Na meg telefonálnék :-)
Választ előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
tvamos
nagyúr
válasz madarasz92 #94114 üzenetére
Izgis... Egyre több Z551ML várható a használt piacon...
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
madarasz92
őstag
Sziasztok!
Asus Zenfone 2 (ZE551ML) telefonomat szeretném lecserélni mivel a kamerás képességeivel nem vagyok maradéktalanul elégedett.
Dual simes kellene természetesen ami hasonló tudású de jó kamerában.
Árban mondjuk 100e ft-ig kinai shopok is jöhetnek. -
Androidtam
csendes újonc
Sziasztok!
A segítségeteket kérném. Egy ideje szeretném már lecserélni az 5 éves samsung g3 őskövületemet, erre keresek telefont magamnak.
- 40-60 ezer forintot szánnék rá, a többet csak indokolt esetben inkább
- természetesen újonnan venném (edigital, eustock, esetleg mediamarkt)
- függetlenben szeretném, mert van egy nagyon kedvező előfizetésem amit nem cserélnék le semmi pénzért
- ahogy előző telefonomból is kiderül, hosszútávra terveznék vele, nincs pénzem évente 50 ezret kidobni legalább 3-4 évet kibírna már jó lenne
- használat: 4G meg hasonlók annyira nem számít, csak wifit használok, a főkamera legyen jó (de azért 5 megával is el lehet élni szerintem), nagyjából normál felhasználás
- mindenképp androidos oprendszer, 5.1-es inkább de ha meggyőztök hogy a régebbi ugyanolyan jó akkor elfogadom
- a cserélhető akkumulátor nálam elengedhetetlen feltételamiket néztem:
alcatel pop star - sok fórumos bejegyzés meg a nemrég megjelent cikk után kizártam
honor 4C - egész jó, de beépített aksis :/
doogee x5 pro - sokan dicsérték, de ha tényleg olyan borzalmas a kamerája akkor kössz nem
LG Spirit LTE - egész jó, de nem győzött meg
Samsung J5 - egész jó, kicsit drága, meg ennyi év után már samsungfóbiám van lassan
Xiaomi Redmi Note 2 - na eddig ez áll nagyon nyerésre, de az 5,5"-t már nagynak érzem és még tűnődöm rajtaHa esetleg tudtok ötleteket adni akár fentebbiekkel kapcsolatban, akár másik telefonok amik elkerülhették a figyelmem, azt nagyon megköszönöm!
Ui.: bocsi a hosszú kommentért[ Szerkesztve ]
-
veterán
Ne foglalkozz ilyen hülyeségekkel!
Szoktál netezni, tehát kell a szélessáv. Ha 3G-n teszed, többet eszik a telefon, ha 4G-n, akkor kevesebbet, és ráadásul még gyorsabb is. Ha szolgáltatótól veszel telefont, minden hazai sávot tudni fog (az ominózus B20 800 MHZ-et is) , ha pedig máshonnan veszel telefont, akkor erre külön figyelj oda.
A telefon fel fog lépni 4G-re, ne aggódj (kivéve ha ezt a menüben kikapcsolod). -
-KP-
addikt
ok, közbe megoldódott a kérdés. ugyanígy van nálunk is.
-
Soybex
őstag
Sziasztok!
Gondolkodok készülékváltáson , mert a mostani Zenfone 2 ze551ml túl nagynak találtam. Viszont alig találok 4,5-4,7 közötti normális telefont. A sony compact-okat próbáltam , de nagyon nem az én világom, ahogyan a Huawei p8 lite sem..
Szóval, milyen telefon jöhet szóba Újonnan max 60k -ért?Amazon Fire Phone ennyiért best buy ilyen specifikációval ? [link]
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
veterán
Szia,
nézd ezt a táblázatot, a jelenleg használt 4G frekiket mutatjaa B20 LTE 800MHz nem a jövő, hanem a JELEN. Mindenképp ilyesmit válassz, hiszen szoktál netezni a telefonodon. Az, hogy tegnap nem kellett neked a 4G, nem jelenti azt hogy holnap sem kell majd. (Kell majd)
üdv
cs zs[ Szerkesztve ]
-
rundll32.exe
csendes újonc
Hali!
Szeretnék visszaváltani a Lumia 535-ről androidra (mert idegel a vacak érintőképernyője és a 4 éves droidos megszokás attól függetlenül hogy jó). Használtan venném a készüléket mondjuk hardverapróról úgy 20-27 ezer forintért. Fontos hogy microSIM-es legyen, bírja még 1-2 évig az akkumlátora is. Kinéztem az első generációs Moto G XT1032-őt, melynek paraméterei megfelelnek teljesítményben is. Ha volna esetleg ennél jobb ajánlat hardverben, de ugyanúgy normális helyen (jobb oldalt) vannak a kezelő gombok meg persze microSIM-es, és lehet rootolni + feloldani a bootloadert akár függő akár nem, akkor azt meghálálnám.
Előre is köszönöm a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- JavaScript topic
- Fujifilm X
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest