- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Egy óra, két rendszer
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
andatti
senior tag
válasz
draco31 #162111 üzenetére
Azóta is (az utóbbi napokban) nézegetem, hogy milyen strapafonokat ajánlanak, mit lehet kapni...
Egy telefonos cikkben agyondícsérték a Sonim-ot, hogy mennyire jó világmárka... Van nekik a Sonim XP8-as, talán ez a legfrissebb, ebay-en függetlenítve volt 44e-75e-ig, de ellentmondás, hogy 4-800$ körüli az új ára... Itthon, hazai boltot viszont nem dobott ki rá a google...
Találtam egy tavalyi strapafonos tesztgyűjteményt, van benne 100e alatti is...
DE, ha jól működne, akkor a már említett Blackview BV6300 Pro is jó lenne, szinte verhetetlen 60e alatti áron...
Illetve, ha mégsem fontos annyira a 100e, vagy részletfizetés is szóba jöhet, akkor most jött ki elvileg a világ első 5G képes strapatelefonjával az Ulefone armor 10 5G, ami a 130-140e körüli árával és a szimplák között is megfelelő hardverrel nekem szimpatikusnak tűnik.
Ha jól figyeltem a katonai szabvány és az IP68 és IP69 alap ezeknél... -
andatti
senior tag
válasz
draco31 #162117 üzenetére
Igen, lehet, azóta nézegettem tovább és pl. 6/128--asban, (ami nálam szempont) pl. van a Blackview BV6300 Pro, ami 60 ezerért már megkapható, szintén strapafon, van benne nfc de kisebb az aksija igaz ,a kijelzője is, mivel csak 5,7-es. De az akku 10'000 helyett csak 4380-as... De nagy lehúzást nem láttam véleményként...
Azért is írtam itt, hátha másnak van tapasztalata (Jó, vagy rossz) a strapafonokkal, hogy mit érdemes megfontolni...Mcmike 90 körül Xiaomi-ban nagy favorit volt pár hónapja a Poco 3, illetve a Redmi note 9 Pro. Utóbbi helyett már a sima redmi 9 a favorit, top első az árukeresőn... 54 ezerért...
De a 10-es és 11-esek közül is van, ami kapható 100 alatt... -
andatti
senior tag
válasz
draco31 #162111 üzenetére
Hogy az Oukitel wp6 lenne a legjobb választás 100e alatt, azt nem tudom... de itt egy hazai teszt róla:
https://youtu.be/HCIYbmC7V3E
Az más kérdés, hogy a márciusi videóban jóval olcsóbbnak mondták a promotált weboldalon, ahol most EU-s, külföldi raktárból 99,9e lenne a 6/128-as verziója...
bocs, a dupla hsz-ért, de kicsúsztam az időből... -
szori
tag
válasz
draco31 #99230 üzenetére
Mert szerinted a Vodafone nem ugyanoda küldi szervizbe? Vegye meg valami megbízható helyen függetlenként, és még olcsóbb is lesz. Pl. Huawei P9 lite 93 kártyásan a Vodánál, Media Martkban 85 függetlenül. És ráadásul nem szemeteli tele a szolgáltató, előbb jön a frissítés stb. (Nem feltétlenül ezt a telefont ajánlom, csak random példaként emeltem ki)
-
agabe
addikt
válasz
draco31 #26937 üzenetére
Vodanal nincs nagy alternativa, es ezekbol L5II valoban jobb, de sok frissitest ne varj , mert a kategoriaban az osszes telo max jovo evben kap meg valami frissitest aztan annyi.
Ha oszig elnezel az edigital oldalara neha, es latsz 0%-os thm-mel akcioban huawei ascend y300-at , akkor alacsony torlesztokkel plusz koltseg nelkul azt is el tudod vinni, es mindket telonal amit kaphatsz most a vodatol jobb. Oktoberig meg esetleg lehet valami, bar nagy ujdonsagok nem valoszinuek, viszont johet akcios kinalat egy-egy termekre ami kicsit jobb kategoria, es akkor azt erdemes lehet megvenni, de ha nem akkor marad az L5II.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest