Hirdetés
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Több memóriával és tárhellyel kezd a Galaxy S25
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DS39
nagyúr
válasz Dodge94 #154690 üzenetére
Honor-okra elvileg ez nem vonatkozik, de a Huawei modelleken is úgy van, hogy ami megjelenhetett google cuccokkal, azon a telefonon működni fognak.
Ami a felárat illeti, szerintem simán. az IPS kijelző szebb (ebben a Samuban nem AMOLED van), nagyobb felbontású, több ram, és jóval több tárhely (128GB) van a Honorban. Kamera is jobb, proci is kicsit.
gsmarena spec összevetés: [link]De természetesen javaslom az élőbeni megtekintést, MM-ben biztos ki van rakva mindkettő.
[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Dodge94 #87414 üzenetére
HTC elég drága és közel sem olyan jó, szóval szerintem túl van árazva.
Sonynak se vagyok nagy rajongója, nem igazán tudtak nagyot alkotni mostanában, sok készülékük problémás vagy kompromisszumos, ami meg nem (Z széria) az meg drága.
Xiaomi legnagyobbak közt van, lehet szeretni meg utálni is, de elég sokat letettek az asztalra az kétségtelen. Ez mellett hazai közössége nagyon jó, nekem Mi3 van és nagyon sok támogatás van rá. Modromok terén is ott van, ha valakit érdekel a téma. Minőségben pedig toppon van, semmivel nem rosszabb, mint Samsung, LG stb. Garanciát itthon a Wayteq adja ha hivatalos forrásból veszed, nekem nincs tapasztalatom ilyen téren.
P8 Lite nem rossz összességében, de említettek mellett elég kevés, itthoni hivatalos beszerzés esetén lehet alternatíva, de én mást néznék inkább.u.i.:
HTC is kínai[ Szerkesztve ]
-
Ájvé
veterán
válasz Dodge94 #87408 üzenetére
"Nem tudom, hogy mennyire lehet bízni a kínai gyártókban"
A felsoroltak közül egy kivételével mind kínai, szóval ha azért soroltad fel őket, mert megbízhatónak tartod őket, akkor válaszoltál is a kérdésedre.
GSM boltból nem igazán vásárolnék, 100-ért kapsz jó készülékeket gyár garanciával.
Honor 6-t mondanám egyből.
Felsoroltak közül egyébként P8 Lite eléggé kilóg a sorból negatív értelemben, hardveresen jóval gyengébb a többinél. HTC-t is kiejteném személy szerint.
Xiaomi Mi4c is ott van még esetleg 250 dollár körül, van már MIUIHU is rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Mobil flották
- DIGI internet
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.