Hirdetés
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz Bagoly01 #167112 üzenetére
így lenne életszerű, de érdemes rákérdezni, mert a végösszegnél nullázza a füles összegét - úgy pedig nincs kötelező garancia, gyártó meg passz hogy intézi -
ettől független még nyilván úgy sem rossz vétel és el lehet adni bolti ár fele körül a fülest_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
ha valaki lemaradt a 150e ft-os s20 fe-ről emagnál, most kupont adnak mellé ami 3 vásárlás alkalmával levásárolható 10e ft felett, úgy sem olyan rossz deal
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Cs1csó #166995 üzenetére
nekem elég nagy kezeim vannak, az 5,5-es note 4-et még egy kézzel is tudtam kezelni, de ez a 6,5" mánia nekem túlzás
nem lenne vele semmi gondom, ha lakáson kívül nem kellene vinnem...de kellszerk:
uff[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz Viktor0610 #166941 üzenetére
ma vittem vissza mm-be az f3 pro-t, nyomták is a kezembe a pénzt
na ezért sem érdemes nimand boltból vásárolni
csak úgy eszembe jutott
kicsit sajnálom mert 94e-ért nem volt rossz vétel, de nekem nagyon böszme volt az ártatlanja :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz AttilaMvh #166909 üzenetére
ez igaz
de nekem note1 volt 3 évig, akkor összetört
de különböző kisebb-nagyobb bajok már voltak vele, pedig akkoriban még nem sok telefon készült náluk
ez ennyit ment, lehet másnál még mindig él, másoknál meg már két év után bedöglött
ilyen régi vasaktól én már sokat nem várnék, nem kifejezetten a hw miatt, tartalékba megtartja az ember úgy oké_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz szs85 #166865 üzenetére
nem, az használt
a bontott az amit elállással visszavittek, az még lehet akár új is
náluk lehet felárért venni opciót, hogy 3(?) hónap után visszaviszed ha mégsem kell valamiért, azokra már nem a teljes gart adják meg, pláne ha elállással megint visszaviszik_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz szs85 #166863 üzenetére
az a nokia használt - lrják is -, azt bele kell kalkulálni hogy instant lehet is visszaküldeni
a felbontottakra két év gar van legalább, ők még a 100ft-os hülyeségekre is két év gart adnak, csak felfelé mennek onnan, a használtakra kevesebb a gar_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz yuing #166839 üzenetére
ami nagyobb az jobb? ( :
a note4-em az nekem még pont jó, egy picit lehetne nagyobb, de most már végleg megmurdelt az érintője
már most hányok a 4x fehér értesítési ledjétől, pockon meg azt hiszem még az sincs...bár nem néztem meg :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz yuing #166827 üzenetére
jah, tegnap jött meg a pocok
de valami drabális és nehéz, lehet visszaviszem, fóliát se vettem le róla, valahogy életszerűtlennek tartom hogy én ezt használjam napi szinten
a redmi 4x rendesen eltörpül mellette_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
-
Chaser
legenda
válasz trialboj #166767 üzenetére
ez hol kerül 60e ft-ba? - már ha új -
anyumnak redmi 7a-t vettem 1,5-2 éve
Kijelző mérete5.45" Kijelző felbontása1440 x 720 pixel
ez teljesen vállalható kombó, 1"-lal nagyobb méretben már lehet pixeles lenne_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ZephX #166683 üzenetére
írsz nekik egy mailt vagy hívod ket és törölteted
egyébként nagyon béna ilyen nagyobb boltnál ha fiókból nem lehet törölni, múltkor mm-nél akartam törölni egy tv-t, végén emailt kellett írjak, mert ott sincs olyan opció - legalábbis én nem találtam -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Manitou #166669 üzenetére
jó is hogy mondtad, múltkor leütöttem egyet, még ráérek kigondolni elhozzam-e - amúgy elfelejtettem ( : -
de sztem a lentebb/fentebb mondott 93e ft-os 8/256-os x3 pro több mint korrekt mm-ből 93e-értginola
simán_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz floratm #166623 üzenetére
vagy 4 órás sorban állás után közlik bocsika' elfogyott ( : gondolom már most mi van ott
anno elmentem a xiaomi shop nyitásra, röhögtem egy jót mikor a kislány közölte majd 3-4 óra múlva már talán bemehetek ( :
aki ott volt reggel 6-kor az épület előtt annak talán jut valami :d_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz sfdrakex #166612 üzenetére
yuing
elég nehéz mondjuk, de már nézegettem, kamerát kivéve nem rossz, az meg már annyira nem érdekes
oled meg pláne nem érdekel , a samu f20 fe-ről pont amiatt tettem le, - flicker - pedig már rászántam magam arra a csekély 150e ft-ra
amazonnál elállás/gar hogy megy, ingyen elviszik ha úgy van?
ránéztem most, jelenleg nem elérhető_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
köszönöm urak, tehát akkor nem olyan "szutyok" mint a doogee pl
lehet eljött az idő hogy váltsak xiamiról, már kb semmi nincs bennük amit szerettem régen - max a miui, de ahogy látom messze nem fenékig tejfel már mostani választéknál -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz yuing #166601 üzenetére
mit kell tudni erről a realme-ről? elmúlt heteket kivéve sose hallottam róluk - nem mintha annyira követném a csodafonokat -
letettem a jobb kameráról, szóval nem kell drága csodafon, játék nincs, web és kevésbé erőforrás dolgok vannak
az a 60e ft-os határ amire én használom eddig is elég volt - a tényleg jó kamerát kivéve -, oszt' legalább nem sajnálom annyira ha kettétöröm véletlenszerk:
mármint magáról a gyártóról mit kell tudni[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz sfdrakex #166492 üzenetére
ez a tipikus kicsi pénz, nagy foci esete
részemről én semmit nem merek ajánlani semmiből 3-4 évre, max azt amin van 3-4 év gar, és azt is csak úgy bedögölhet bármikor - max azt garban intézik -
azt is csodálom hogy a note4-em 4 évet elment, az előd note1 összetört 3 évesen, de már kisebb nyűgjei voltak_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz sfdrakex #166490 üzenetére
vagy bedöglik az alaplap és gtk ( :
mindenki maga tudja, én nem mernék venni használtból drágát sok gar nélkül
az enyém is amit kapott a pofájába :d de nem is szándkoztam eladni, amíg megy használom, aztán csere - és a külsején nem látszik mekkorákat repült pl -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
nem tudom e mennyire jó vétel/telefon
alzán Realme Narzo 30 5G 128GB ezüst 60e jmf_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
de érvényes, minden boltra és termékre
ha egy évet ad akármilyen termékre a bolt 250e felett az semmis - már 100e ft felett is -
sufni gsm-ből viszont nem is érdemes vásárolni sok ok miattDeFranco
oké az jogos hogy tesztképeket lehet nézni, nekem csak feltűnt a kamerára nagy számban köpködők aránya
4x-hez képest meg csinálhat is jobb képeket, mivel 2x olyan drága mint az volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz DeFranco #166389 üzenetére
kamerát húzták le nagyon sokan véleményeknél, de volt még pár dolog amiért offoltam, amúgy tetszene
duplakoppos ébresztés a note4-emen is van/volt
családba vettem valami redmi 7-et vagy 7a-t, ilyesmit bő egy éve, és bazzz, már jobb képeket lő zömében mint a note4-em ( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Geo19870322 #166384 üzenetére
az azonosítóból
SM-G780G sd verzió
SM-G780F samu soc
ák félrevezető, defaultként a samu soc-ot írja, beleszaladtam
esélyesen újan már nem nagyon van samu chipes, adott boltnál kell megnézni
én leütöttem emagnál egyet mikor 150e ft volt múlt héten, meg is jött a boltba, héten talán elhozom_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz ghiottone #166295 üzenetére
nekem extra érzékeny erre a szemem, minden megjelenítőm pwm free vagy olyan tartományban mozog mintha pwm free lenne
tehát akkor az s20 is kuka esélyesen :d
volt a xiaominak 1-2 éve olyan telója ami oled volt és noccs' nélküli, 100-120e ft környékén
egy kis kamera sziget csúszott ki a házból, azt megnéztem személyesen pwm miatt, kb 60% fényerőtől már nem volt semmi villogás
sajnálom is hogy azt nem vettem meg akkor, de a note4-et még sajnáltam lecserélni mert gond nélküli volt_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
üdv a kapitalizmusban ( :
a lehetőség mindenki előtt ott volt, saját motyójával meg mindenki azt csinál amit akarghiottone
nagyon pwm-es a samu?
ezt ki is hagytam a matekból, de nálam abszolút kizáró ok
tényleg tiszta röhej, hogy a 4 éves telefonom ami 50-60e közt volt újan összességében jobb mint a mai akár 150e ft-os kategória_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz classic B #166272 üzenetére
én ennél sokkal olcsóbbat is csak itthonról mernék venni, ha nem teccik' vissza a feladónak, ha meg esetleg garozni kell később akkor sem akarnék velük "szenvedni" kelleténél jobban
nem érdekel már hogy drága, de hogy szinte mind drága de legalább sz@r az már érdekel ( :hanem ez az s20fe eddig nem tűnik rossznak - leszámítva a nyomi kijelzőbe épített fpr-t -
de ák-n látom több modell van, emagnál ez lenne?
gyakorlatban ez miben több/kevesebb mint az eredeti samu soc?szerk:
és ezeknél ugye nem kell romot hackelgatni, élhető a gyári?
eddigi xiaomikban az tetszett a legjobban, hogy out of the box tökéletesen műödött minden
ha jött gyári frissítés feltoltam, ennél többet a jövőben sem szeretnék ilyesmivel foglalkozni[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz f(x)=exp(x) #166267 üzenetére
még 4 színben
én is berendelek egyet, aztán majd megnézem mi ez ( :
kezdem unni bármelyik xiaomit nézem ártól független iszonyat lesújtó vélemények is vannak és sok_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Safranek #166163 üzenetére
a mi 11 lite 5g-nél jobb alternatívát nem találtam a lecserélésére - nekem is note4 van -, ha a méretet és a tömeget is figyelembe veszem
mert ennek a tömege is egész emberi, ha jól rémlik kb annyi mint a note4-nek, +/- pár gramm_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
új telefon, boltból - őstermelőtől -, droid
minél jobb kamera, fpr vagy hátlapon vagy gombban - nem a kijelzőben -
ár 50-70eft/illetve érdekel 70-100e ft kategória is
lehetőleg minél könnyebb/kisebb legyen
jó gps nem árt
ne kelljen vele mókolni, mindig gyári rommal használom
leginkább xiaomi de más is szóba jöhet éppen_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz SirRasor #165702 üzenetére
az egyik lámpámnál "cuppanós" mágneses kábel volt, de imádtam
de ahogy mondták kábel....elég hamar megmurdelt - megtört, széria hiba -, azóta a lámpa is megmurdelt, úh. kábelt nem kellett már venni ha hozzá is tudtam volna jutni valahonnan, és persze egyedi kábel volt
ezt szabványosítani kellene először, de amúgy nekem nagyon tetszik_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz janakbacsi #165687 üzenetére
de de
ahogy a windows is arra való
csak nem kelll csodálkozni ha az ember mindent sz@rt feltesz akkor a rendszer összehányja magát_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz kutga #165653 üzenetére
note 4
nálam is, de default az fpr
minta helyett viszont lehet választani pin-t és volt még egy harmadik, a mintát átállítottam pin-re - jah nem is, a harmadik egy kód, arra állítottam -
csak egy kis területen nyiknyiköl' az érintő szerencsére, ahol az i, o, stb betűk vannak - pont ott volt a mintám "átfordulása ( : -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
pár órája sikerült feloldanom a csodafont - úgy századik próbálkozásra -
ki is lőttem a rajzolós pingelést egyből ( :
köszönöm aki segíteni akart_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Viktor0610 #165632 üzenetére
erre nem gondoltam volna legfeljebb nem jön be
kipróbálom amint találok itthon/veszek, mert egyébként soha nem használok ilyen kábelt és anya-anya usb-t sem találok most persze, micro-apa usb kábelem van_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz aprokaroka87 #165628 üzenetére
xiaomi note 4
kutga
akkor rohaggyon' meg ( :
bármi tipp hogy lehet átugrani a rajzolós feloldást?
alapból fpr a default, de időközönként kéri a rajzot is
én meg voltam olyan hülye, hogy múltkor nem állítottam át a mintát...de azt hittem csak piszok volt rajta, utána kezdett hülyülni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
nem találtam valami azonnali segítség csodafonhoz topikot, de sos, szóval itt kérdezem:
ha alaphelyzetbe rakom a csodafont, a dokuk megmaradnak vagy elvesznek a belső táron? az app-ok nyilván repülnek
sajnos úgy néz ki végleg megmakkant az érintőnek az a része ahol a jelszó mintát kell megadni ( : a csodafon viszont nagyon kellene_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Zoleee83 #165605 üzenetére
én jól használom
te nem értesz hozzá
egyébként nem is mondtam soha hogy egyenlő, annak a tükörképe
nálam egy olyan mosolyt jelent ami néha ironikus, cinikus, vagy csak simán mosoly-mosoly...tehát univerzális
( :_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz trebrona #165596 üzenetére
jah azt tudom hogy "begyorsultak", de ák-t nézve elég népszerű a note 10 pro
a mi 11 lite 5g meg nyilván sokkal újabb eresztés - nem az 5g miatt venném hanem az sd 780 miatt -, kevés a vélemény
mikor megvettem a note1-et még nem tolták egymás nyakára a modelleket, azt a csodafont de szerettem ( : pirosan világító gombok..lehetett volna a xiaomi védjegye is
azt használtam 3 évig aztán ráültem ótóban' és eltört, de már nyiknyikölt' pár dolog benne előtte is, utána a note4 4 évig, úh. maradnék náluk - néha már hülyül az érintő az egyik részen, nem akarom megvárni míg betojik, akku már gyengült sokat, más nyűgje nincs -_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz trebrona #165594 üzenetére
az oké, csak alzát kivéve mindenhol 1 évet írnak és slussz, gondolom az összes többi bolt csak nem "szürkézik"
még az euronicsnál is, ők azért nem ma kezdték
max apró betűben külön náluk ott van hogy egyébként ársávos a gar
egyébként lényegtelen, akármennyit írnak garra akkor is 3 év ilyen értéknél, csak érdekesa fontosabb a mi 11 lite 5g ( :
azt hittem ez már sokaknak van, lesz tapasztalati pro/kontra_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz trebrona #165592 üzenetére
ez független attól hogy hivatalos-e a forgalmazó vagy sem
magánszemély részére teljesen mindegy mi a termék és honnan van, 250e felett 3 év a garancia - kutyát nem érdekli mutyizta-e a kereskedő az adott terméket vagy sem, az az ő dolga, nem ad rá a jogszabály "felmentést" -
lehet 1 év garral adni a terméket, csak akkor nem lehet magánszemélynek értékesíteni
csodálom is hogy a gvh/fogyvéd még nem csapott oda ezeknek a cégeknek
ott a rettegett ipon, ők sokszor sunyiztak garral, mióta kijött a jogszabály azóta ha "más helyről" szereznek be terméket ahol 1 év gart kaptak 100e ft feletti termékre akkor nem adják oda magánszemélynek, csak cégnek, ennyi a megoldás_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz Chaser #165582 üzenetére
update
rászántam némi időt mert nagyon le vagyok maradva, az új jelölt:
Xiaomi Mi 11 Lite 5G 6GB
néztem összehasonlító videókat, én akkora különbséget nem láttam a kettő között fényképes/videós témakörben
ellenben ennek a csodafonnak a méretei/tömege/ereje sokkal szimpatikusabb "hasonló" áron, pluszban az is hogy nem középen van a noccs'
néztem iphone 12-vel is összehasonlításokat, azért az más tier...de az ára is ( :
viszont sok esetben úgy látom nem vérzik el csúnyán, nyilván este/szegényebb fényviszonyok közt igen
jól láttam a videókban, ez tényleg elég korrekt videókat/képeket tud lőni?
talán a samu a52-t láttam még hasonló áron ami jobb ebben, de nem szimpatikusszerk:
iphone 12-nél egyébként tudja valaki, hogy a csekély 250+ ezer ft-os ára mellett mért adja szinte minden bolt 1 év garral?
aprón láttam egyet szintén egy év garral, aztán rákerestem, de ugye jogszabály szerint arra 3 év a garancia - ha tetszik az epölnek' ha nem -
alzán láttam csak 3 évet rá, a többieknél 1 év van[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
ez mennyire jó a lentebbi kitételekhez?
Xiaomi Redmi Note 10 Pro 6GBminél jobb fénykép és videó készítése - ha jól sejtem sötétben biztos nem remekel -
az fpr 10/10x jól működjön, vagy 100/100 is ( :
akku sokáig bírja gondolom ha csak netezek - 120hz nem érdekel, leveszem 60-ra, gondolom nincs akadálya -
hasonló fényképezési tulajdonságokkal bíró xiaomi modell van esetleg olcsóbban?
vagy bármi olyan xiaomi aminél az fpr még hátul van és jól tud fényképezni/videózni?szerk:
jah igen, nem szívesen váltanék xiaomiról
bár rühellem a noccsot', a nem hátul levő fpr-eket és hogy nincs már szinte semmin 7 színű rgb értesítő - de ahogy néztem ezek már kb egyik gyártónál sem adottak - , de a jelenlegi note4 lassan cserére érett[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz plaschil #82530 üzenetére
azt nem tudom, note 8 magosnál lassan egy éve ígérték a 4,4-et, már van, de nálam még mindig beta szint
4,2 viszont atom stabil, akár egy wp, ui sztem nagyon jó egyszerű az egész, millió testreszabhatóság, 4,4 kellett volna mibandhez, ezért volt csak érdekes, én ios-ben nem látom mi a dörgés, ha nincs jb-ve elég érdekes, alap droidoktól meg hányok, nekem ezért jó a miui, de ez egyéni, én nem romolgatni akarok hanem használni a telefont_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz plaschil #82521 üzenetére
aprón 54k asszem mobilemannél, és ha garis gond van ő intézi
megnéztem az ajánlott honor c-t, nem is lenne rossz, ami zavaró a tömeg, majdnem olyan nehéz mint a jelenlegi noteom, hát nem egyszerű ez
-
Chaser
legenda
válasz BenHans #82377 üzenetére
erre is tudsz valami okosat írni?
redmi notehoz hasonló telefon létezik 4,5" körül? tehát hw részről 4/8 mag, 2gb ram, ips hd kijelző, tűrhető kamera, vaku, ledes értesítő kb 5-6 színű
sw terén mint a miui és annyira stabil, gyors szép
dual sim előny, normál méretű sim még nagyobb előny
redmi2 jó lenne, de voda 3g-vel úgy olvasom nincs kibékülve a 2gb-os változat
árban 50-60k-ig, nem hátrány ha itthon is megvásárolhatóannyi kieggel, a note füles kimenete kb teljesen zajtalan, ez még fontos lenne
-
Chaser
legenda
válasz s3nsitivity #82353 üzenetére
erről van szó?
Kirin 620-as processzor - ez mtk-ban, sd-ben minek felel meg kb?redmi notehoz hasonló telefon létezik 4,5" körül? tehát hw részről 4/8 mag, 2gb ram, ips hd kijelző, tűrhető kamera, vaku, ledes értesítő kb 5-6 színű
sw terén mint a miui és annyira stabil, gyors szép
dual sim előny, normál méretű sim még nagyobb előny
redmi2 jó lenne, de voda 3g-vel úgy olvasom nincs kibékülve a 2gb-os változat
árban 50-60k-ig, nem hátrány ha itthon is megvásárolható_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz s3nsitivity #82228 üzenetére
mióta eu-ba léptünk 1x éve azóta nincs, csak meghibásodás esetén, "nem tetszik" opció nincs
netes vásárlásnál viszont 14 naptári nap van "nem tetszik" opcióra is, és ott nem kel bontatlannak lennie a terméknek, sőt még a csomagolást sem köteles visszaadni senki, bármit mond a bolt, jogszabályokat nem ő hozza
az 1 hónapos az saját, egyszer olvastam tán, ott a lényeg csak ha ki se volt bontva a cucc
ha neten rendeled és személyesen veszed át az passz, elvileg él a 14 napos elállás de nem mondom 100%-ra, viszont mivel ingyen szállítanak ki így egyszerűbb futárral kérni_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz s3nsitivity #82225 üzenetére
legjobb ha felhívod, vannak cuccok kitéve, azokat meg lehet nézni, bontatlant sztem nem vesznek ki
elállás ha jól tudom csak bontatlan cuccnál van
neten kell rendelni, akkor indoklás nélkül 14 napig el lehet állni a vásárlástól_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz dorika87 #82218 üzenetére
vám nincs it cuccra, 27% áfa van mindenre talán 20 eur felett, ha nem fogják meg a csomagot akkor persze nincs, de erre nem lehet alapozni
redmi note sztem, de itthonról, 55-60k edigiben itthoni garralszerk: jah és van 1,5k körüli kezelési ktsg is, dhl-nél nem tudom, régen nem volt semmi, pár hónapja már ott is rebesgettek 3k-t
[ Szerkesztve ]
-
Chaser
legenda
válasz s3nsitivity #82180 üzenetére
megnyitsz egy böngészőt bukik is meg pár ezt-azt, 1-2 hétig volt nálam, a kis kijelző miatt cseréltem, de a note 4 maggal is sokkal ütősebb, kell a 2gb ram a miuinak ha az ember rendszeren kívül mást is nézne, vagy sűrűn újra kell indítani, redmi2-t 1gb-tal hülyeség volt kiadni, viszont a 2gb-os nem sokkal drágább, csak nekem mivel vodás vagyok elvileg nincs olyan verziója ami jó lenne
wp-nél én csak gyári sw-t használtam, mindenesetre nem fagyogatott, pörgős volt, böngészőt azt nem szerettem, lehet maradok xiaomi vonalon, néha a note már kicsit nagy vagy csak kevesebbet mailezek telón_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz s3nsitivity #82165 üzenetére
már redmi 1-nél is kevés volt az 1gb alap felállásban, zabás a miui
wp-nél a "nem-gördülékeny" miben merül ki? néztem én is a 735-öt, 520-asom volt egyszer, tette a dolgát, igaz részemről böngésző, mail, viber, navi ami konstans, nem sok mindenre használom telefonáláson kívül, esetleg még zene néha_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
válasz s3nsitivity #82063 üzenetére
Nekem 8 magos note van, de ha nincs játék elég a kis snapi is, követem annak a topikját is. Kamera sztem elfogadható, videót is jót csinál. Kijelző korrekt, miui-ról nem kell sokat beszélni ha ismered. 2GB ram meg többet jelent mint egy erősebb soc ebben az esetben. Enyémre az atomstabil enyhe jelző - 4,2/v5 - olvasgattam itt milyen szopacsok vannak telókkal, ezzel nekem semmi, egy éve van meg. Ezt akkor indítom újra mikor teljesen lemerítem mert nem figyelek, havonta max 1x Nyilván dobálni nem kell, de létezik hozzá hardcase is, csak úgy olyan mint egy tank. Amit negatívumként mondhatnék, szólhatna hangosabban is fülesről. De cserébe legalább teljesen zaj mentes a kimenet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest