Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy A52 5G - nem csak egy G-vel több
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flind
senior tag
válasz szcsaba1994 #69709 üzenetére
Az ajánlott Honor 3C-t hagyd, nem rossz telefon, de nem vagyok benne biztos hogy 1 év után is megmarad a sebessége (ami jelenleg sem mondható túl jónak), és a támogatni sem sokáig fogják. Pedig neked mindkettő szempont volt, és ráadásul ugye drágább is.
Szerintem maradj az 535-nél, azzal nem jársz rosszul, megfelel mindennek. Nem is tudnék más alternatívát mondani.(#69717) fragthefter: Xperia Z3. A másik kettő már a minőségi anyaghasználatnál kiesik. De amúgy is erősebb, jobb náluk.
Ezen kívül még például a már említett i6 vagy Note 4 is megfelelne a követelményeidnek, de azok drágábbak, és nem adnak annyi pluszt (sőt, több dologban is rosszabbak a Z3-nál).(#69728) Remekelek28: Miben problémásabb a Z3 szoftvere, mint a G3-é vagy az S5-é? Pont hogy az a leggyorsabb, legstabilabb közülük. És kb. kéthetente érkezik hozzá frissítés, persze ez az idő múlásával nyilván változni fog. De most azt tippelném, hogy simán azt fogják a legtovább támogatni a három típus közül.
Még a Z2 is jobb náluk szoftveres téren.A kamera csak 4K videózásnál áll le, úgy negyed óra után. Ami egyébként érdekes, mert a felhasználók szerint csak kicsit lesz langyos a készülék, ugyanannyira, mint játéknál.
Egyébként tényleg nem ártana ezzel valamit kezdeni, mert lám hogy elterjedt mint óriási negatívum. Pedig a Samsung meg hogy ne fusson bele ilyen kellemetlenségbe, egyszerűen lelimitálja a 4K videózást max 10 percre, amivel ugye még kevesebbet rögzíthetünk, ott mégsem említik meg soha.. Rosszabbul járunk, de elegánsabb a megoldás, így senki nem fanyalog.Illesztési problémák Z2-nél voltak az első szériákból (amiket nyilván cseréltek gariban).
(#69736) Signum04: Milyen bugos lelki világa a Z3c-nek? Követem a topicot kezdetek óta, nem olvastam még egyről sem. Én azt választanám.
Második helyre pedig a L930-at raknám a helyedben, mert igaz több dolog hiányzik belőle ami a Z3-ban megvan (és több dologban gyengébb), nem írtad hogy igényt tartanál rájuk, és olcsóbb.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest