- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rhino82
aktív tag
válasz
szs85 #174797 üzenetére
Samsung A33 és A53: 1280-as exynos proci mindkettőbe. Ez vészesem gyengének számít? Támogatásban és maga a samu felület egyébként tetszik. Az A33 113.000 ft, az A53 pedig 160.000.
Honor 50: Ez tetszik a legjobban. Formára és kijelzőben is nagyon bejön. A 778G is bíztatónak tűnik.Kamera sem tűnik vészesnek több tesztet összevetve. Szoftver stabilitásban hogy állhatnak a honornál? Illetve támogatásban? Ez 140.000ft.
Samsung S21 FE: tudom,ez más kategória. Ezt abban az esetben venném csak, ha azt mondjátok a többivel csak a gond lenne. Ez 240.000 ft.
Hétköznapi használatra lenne. Netezés,e-mail,messenger,néha filmezni és ritkán kicsit játszani,de azt sem szeretném ha fél év múlva akadna-dadogna a rendszer.
Fotózni is csak hétköznapi szinten, de azért ne legyen olajfestmény. -
doktordrog
aktív tag
válasz
doktordrog #174756 üzenetére
Vodafone-nál készlethiányos az A52s, gondolom nem túl sanszos, h lesz. Valami ötlet, kuponkód, hogy jó áron meglehessen venni?
-
jonhy86
csendes tag
Nekem volt Samsung A52S de én inkább eladtam valahogy lassabbnak éreztem a kezelőfelületét és az ujjlenyomat érzékelő is lassan reagált
-
Rhino82
aktív tag
Szolgáltatónál (telekom) tudtok valami jó ajánlatot most ami megérheti?
Az A33 szimpi 113-ezerért. Kiváncsi lennék mindennapos használat során milyen lehet azzal a soc-al.Az A53-ban szinte minden ugyanaz ahogy néztem, de az 160-ra jönne ki...gondolom az úgy már nem éri meg?
Esetleg oppo? Nem igazán ismerem még a márkát és nem is tűnik sokkal erősebb ajánlatnak pl egy Reno 5G és a szoftvert sem tudom mennyire lehet rugalmas a samsung one ui-ához képest viszonylag hosszab (kb 3 év) távon, illetve támogatottság terén. -
jonhy86
csendes tag
Néztem REALME 9 PRO+ 5G 8/256 GB Media markt-ba kipróbáltam egész gyors kis készülék
Gondoltam hogy a régi huawei P30 PRO leváltom sajnos az akkumlátórt egyre sűrűben kell tőlteni
Szerintetek érdemes? -
TeebyKay
őstag
válasz
sfdrakex #174785 üzenetére
Saját magamnak viszont már nem a kamera a prioritás, így ott valami teljesítményben erősebb telefonban gondolkoznék, pl Poco X3 Pro-t néztem.
szerk.: Még egy dolog ami eszembe jutott. P30 még támogatja a Google-s cuccokat? Minden telefonos beállításunk, stb a google fiókjaink és appjaink köré épül.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
TeebyKay #174784 üzenetére
Nekem P30 Pro-m volt, feleségem még mindig P30-ast használ, 2019 áprilisa óta. Szerintem a Huawei legjobban sikerült szériája. P20 Proról lehet, hogy nem hatalmas az ugrás, tehát ha van otthon elfekvőben egy P20 Pro, akkor nem költenék telefonra. Ha így neked kell venned másikat 80-100 ból, akkor magadnak vegyél P30 Prot.
-
TeebyKay
őstag
Sziasztok!
Használt piacon kb 80ezerig Huawei P20 pro leica kameráját van ami megveri, hardveres kompromisszumok nélkül?
Páromnak kéne új telefon P10 plus helyett, és ahogy nézegetem a lehetőségeket felmerült bennem, hogy kiadunk egy csomó pénzt és lehet nem vagyunk előrébb, mintha az én P20 pro-mat használná. -
Rhino82
aktív tag
-
Rhino82
aktív tag
Sziasztok!
Telefoncsere előtt állok. Valakinek esetleg van tapasztalata a Honor 50-el? Milyen a mindennapokban?
Bőven elég lenne nekem a tudása és az ereje, csak félek ettől a huawei-honor balhétól...
Tudja valaki, hogy a honor hány év terméktámogatást ígér? Mert a samsung ebben most elég jó és az nekem fontos lenne, mivel használok banki alkalmazásokat, amit nem szeretnék ha elavulás miatt veszélyes lenne használni...
Ha szolgáltatónál lenne még A52s, vagy valahol 0% thm-el elhozható lenne, akkor kérdés nélkül elhoznám.
Így sajnos marad az A33,A53 illetve Honor 50 hármas amiből válogatok. A két samu jóval gyengébb prociban a honornál, a szoftvertámogatás viszont a samuhoz húz.
Mit gondoltok melyiket érné meg jelenleg venni? Szeretném azért ha lehet 3 évet problémamentesen használni. -
habibzita
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni új telefon vásárlása előtt.
Egy Redmi Note 8 van jelenleg, kezd rendesen elfáradni, pedig nagyon elégedett voltam/vagyok vele.Olyan 60-90ezer a max.ár. A lényeg lenne az 5G és az aránylag jó kamera (már ami ebben az árkategóriában lehet)
A szokásos netezés, email ilyesmire használom, semmi extra játék.
Szeretném kártyafüggetlenül, újonnan és minél hosszabb távra. Szeretem a mostanit is, ebben a márkában gondolkodom, de nyitott vagyok.Köszönöm, ha valaki tanácsot ad!
-
Marcsello31
őstag
Vicces, hogy a telefonok határa árban amik 6gigabyte rammal kezdődnek, mindegy milyen márka mind 100 folott kezdődik, onnantól kezdve meg már csak tízezrek kérdése, persze én nem vagyok az a kategória.
Toltok fel egy videót, hogy hogy nézki a gép belsője.. hardver infó stb.
Amúgy már van benne vulkan 1.1 driver ebben a telóban, az előző telómban meg még nem volt benne.Van egy új funkció amit én csak a windowsban láttam, hogy a ramhoz a táhelyből tud hozzá csatolni plusz1gigarammot.
Kozben feltoltottem a videót róla, akit érdekel nézze meg, nincs hang alatta, érdemes letolteni.
[link] -
FeZ...
aktív tag
válasz
Hardtech #174766 üzenetére
Nekem most az van. Átlag felhasználásra teljesen rendben van. A zsebben sem hajlik meg, volt már, hogy ráültem véletlenül, kutya baja. Ha nem használsz Macrodroid-ot és az aktív AOD nem kell, akkor tökéletes lehet neked. Én játszom is vele, rendben futnak, bár igaz, nem feltétlenül a legnépszerűbb és a legújabb játékokkal. A frissítésekre kell figyelni, mert a 13-as Droidra váltás sokaknak problémákat hozott, így én egyelőre maradtam a bevált 12-esen. Szerintem a fényképei se rosszak, legalább is nekem megfelelnek. (nyilván nem vagyok fotós ;-) )
-
Piftuka
veterán
válasz
sfdrakex #174759 üzenetére
"Bármi" azért talán csak nem, ugye...?
Mert a Vodafone flotta csomagomhoz most tudok vásárolni 1 forintért egy Alcatel 1/16GB-os alapmodellt... Legyen inkább az a Lenovo telefonom utódja?
Egyébként tényleg csak funkcionálisan használom. Ébresztő "óraként", telefonálni, SMS-t küldeni (minden "szökőévben" 1-2 alkalommal), és a CIB mobilalkalmazáshoz. -
Piftuka
veterán
válasz
ghiottone #174755 üzenetére
Ah, értem, köszi az info-t!
Van jelentősége az OS frissítésnek? Emlékeim szerint a jelenlegi Lenovo telefonomat a közel 4 év alatt csak egyetlen egyszer frissítettem; amikor megvásároltam. (Igaz, ez már akkor is kifutó modell volt, tehát nem is jelent meg rá újabb OS változat.)Nekem az a lényeg, hogy legalább 3-4 évig (ha tovább, persze az klassz) működjön az új készülékem.
Az egyetlen program amit (1-2 évente?) frissíteni kell, az a CIB Bank mobilalkalmazása.
Ennek ugye akkor sincsen akadálya, amikor a Motorola az OS frissítését már nem teszi lehetővé?
(Egyébként van arról info, hogy miért éppen csak - ha jól értem, erről van szó - a "G" sorozatuknál döntöttek erről a 2 éves limitről?) -
Hardtech
aktív tag
Sziasztok,
Redmi Note 10 Pro 128GB 8GB
97 ezer ft körüli áron ez még jó vétel.? Vagy inkább valami újabb telefont nézzek ebben az árban? Poco M4 pro 6/128 ? Nem érdekel milyen képet vagy videot készít egy telefon, 5g se kell. Átlag felhasználásra kell. NFC legyen ! Főleg telefonálás, online tv nézés, youtube, messenger, facebook, internet, de gondolom játszani is lehet már egy ilyen telefonnal. -
Csápájev
őstag
Motorola Edge 30 és Samsung a52S között vacilálok.
Egyedül fotós képességekben tűnik jobbnak a Samu.
Ember nincs,aki rajtam kívül az edge 30-at választotta volna és lenne vele tapasztalata?
A totyikja se él. -
ghiottone
nagyúr
válasz
whited #174761 üzenetére
Melyik szolgáltatónál vagy? Telekomnál van egyedül volte root és magisk nélkül. 6-os, 7-es Exynos alapú és a modem nem annyira stabilan kezeli az egyes sávokat(2-3-4g). Előfordulhat hívásmegszakadás és nem fogadott hívásokról értesítés gyengébb lefedettségnél. A snapdragonos Pixelek ilyen szempontból nekem stabilabbak voltak, mimt a 6-6a-7.
-
whited
addikt
Sziasztok
Pixel 4XL-el szemben megéri a cirka 60k felárat a Pixel 6 ?
Mindenképp szeretném kipróbálni, és van HA-n is ezekből 1:1, de nem tudom megéri-e.
A legfontosabb, hogy akku időben bírja jól, aztán a kamerás képesség és a többi csak ezután jönKöszi !
-
juve600
nagyúr
válasz
Marcsello31 #174753 üzenetére
már csak az a kérdés mennyiért vetted,mennyi garanciával ?
Amire használod arra bőven elég.
Boltból vettem, nem akartam rizikózni a netes vásárlással... erre nem akarok csúnyát írni ......... buktad a 14 napos elállást ,stb -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Marcsello31 #174746 üzenetére
Most még éppen elég lehet a 4 giga, de én 6 giga ramnál kevesebbel nem vennék telefont. Nem kell nagy telefon? A Redmi 10 is 6,5 colos, olcsó kategóriában nincs is kicsi készülék
-
doktordrog
aktív tag
Sziasztok!
Az ajánlások alapján elkezdtem nézni az A52s készüléket. Ha tudnám, akkor próbálnám megúszni 100ezerből a vásárlást. A vodánál látom, hogy a flottás készülékeknél is szerepel 105k-ért, és 21 hónapra is meg lehet venni. Úgy látom, hogy ez a 6 gigás verzió.Ha van még készleten, akkor érdemes lehet megvenni?
Köszi!
-
ghiottone
nagyúr
válasz
Piftuka #174754 üzenetére
Nem ad annyi frissítést, mint a Samsung - ritkábban és 2 évnél tovább nem frissít a G-k esetében és itt se, mert ez egy G9-es ip68 és ütésálló borításban.
A belassulást nem tudom, kérdezzd őket, hátha van saját tapasztalatuk, mert nálam 7 éves Moto X2 is volt és azon az eredeti appokkal nem éreztem belassulást - az viszont természetes, hogy egy gyengébb processzor kevesebb rammal és régebbi rendszerrel nem fogja tudni úgy futattni a már nem erre optimalizált újabb appokat évekkel később. -
Marcsello31
őstag
Sziasztok, túl tettem magam dolgon, lehet hogy pár emberke le hurrog miatta, de utólag sem bántam meg, Vettem egy redmi note 11 4/64gb telót. Eredetileg a neten találtam egy 6gigaramos változatát, de bánatomra azt már elkapkodták, úgyhogy arról le késtem.
Ezen a telefonon egy miui android 11 fut. De már nézegetem azt, hogy lehetne rá tenni az android13mat, Mert elvileg lehet rá, van is videó róla, de ez most nem eget verő.
Régen sem szerettem a miui menü rendezését.
Első tesztek, nagyon szép a képernyője, mese színű, a progamok nem akadnak rajta,
Amit én használok általában, Viber, tiktok, bongészés, youtube, email.
Ennyi, Ha valaki kíváncsi írjon megnézem, meg próbálok róla belső videót készíteni,
valóban 8magos, és valóban 4giga ramos, Valahogy rá varázsolok egy android13mat és kész.
Tele van érzékelőkkel, és a kamerája 50mgpixel.
Holnap csinálok róla vidit. Boltból vettem, nem akartam rizikózni a netes vásárlással...
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Windows 10
- További aktív témák...
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest