- Yettel topik
- iPhone topik
- A karcsúság ára
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Viktor0610 #148495 üzenetére
Nekem nincs bajom a notchal. 😃
-
-
Ájvé
veterán
válasz
sfdrakex #148484 üzenetére
Qualcomm honlapján Snapdragon 665 adatlapján BT 5-öt írnak, érdekes. Mi A3-nál is BT 5 van írva, szóval tényleg van benne valami. Xiaomi hivatalos globál oldalán 4.2 van Redmi Note 8T-nél írva.
kubokra:
Az még jobb, tavaly jelent meg elvileg mobilokban a BT 5 szabvány, nyilván csúcskategóriás mobilokban, idén már közép kategóriában is megjelent, szóval nagyon régit biztos nem kell nézned. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #148485 üzenetére
Szerintem igen a fiaimnak van 1-1 valami olcsó bt hangszórója, azokkal nem megy, viszont azokkal a P30 Prommal sem megy, ami tuti 5-s bluetoothot tud.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
aprokaroka87 #148483 üzenetére
És a topicjában valaki le is tesztelte, és azt írta csatlakozva van a 2 eszköz DE nem megy egyszerre a 2-n a lejátszás, tehát valószínűleg nem BT 5. Most mindjárt kipróbálom én is.
-
Ájvé
veterán
válasz
aprokaroka87 #148481 üzenetére
Én mindenhol 4.2-t láttam eddig, hivatalos oldal, MA teszt, specifikációs oldalak stb. Valahol egy alternatív univerzumban biztos 5.0 van benne.
-
Ájvé
veterán
válasz
Sgr_A #148476 üzenetére
Nem írtam hogy tudok olcsóbbat, nem erről volt szó, hanem arról hogy általad ajánlott készülék sem felet meg a leírt feltételeknek, csak ezt írtam.
Xiaomi eddig csak a Mi szériába tett NFC-t, alsóbb szegmensbe csak most jelent meg miután a Redmi önálló brand lett. Én egyébként szóval nem említettem a Xiaomi-t, te hoztad fel. Redmi Note 8T egyébként csak BT 4.2-es, szóval az se felel meg.
Samsung A10 tényleg megfelel a feltételeknek (kicsit ez is több mint 40k-t, szóval teljesen ez se felel meg) én mondjuk nem vennék 2GB RAM-al új Android telefont. -
Miért a redmi 8t mennyi?
vagy tudsz olcsóbb xiaomit nfc-vel
samsung a10 szintén tudja a kritériumokat nfc bt5 micro usbvalakinek nem pálya a xiaomi, nekem se
most lesz egy redmi 8-am de csak netet osztani róla használni nem fogom utálom a miuit egy bugos sz@r mondom ezt 3 teló után -
Aranygyerek
aktív tag
Köszönöm mindenkinek. Tovább adom.
-
Ájvé
veterán
válasz
Sgr_A #148471 üzenetére
Hát ez több mint 50k ha normális garanciával veszed (nem gsm boltból, de ott is 48k legalább az ára, ő meg max 40k-t írt, nem kicsivel több mint 40k).
LG K50 is tudja ugyan ezt egyébként és az tényleg 40k közelében van árban (bolti garanciával, rendes garanciával az is 48k). -
-
hhenry
őstag
válasz
Aranygyerek #148458 üzenetére
MI9T szerintem is
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
kubokra #148467 üzenetére
Redmi Note 8T szerintem jó kompromisszum. A micro usbről viszont mondj le, abban is csak 4.2 a bluetooth, bár ez lehet sxoftveres korlátozás. Viszont ez már 60-70 ezres kategória. Ahhoz hogy legyen minden amit szeretnél 150-200 körül vannak telók. Micro usb persze nem lesz.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
karolyabrosz #148466 üzenetére
Guglizz rá: snapdragon 665 vs helio g90t
-
kubokra
tag
#148465:
Árban lehet magasabb, nem akartam hülyeséget mondaniMint írtam, nem tudom mi a reális
-
karolyabrosz
kezdő
Mi a kulonbség a SoC/CPU: Qualcomm Snapdragon 665GPU: Adreno 610SoC/CPU: Mediatek Helio G90T (12 nm)GPU: Mali-G76 MC4 processzorok között? (redmi note 8 és redmi note 8 pro)
-
kubokra
tag
Sziasztok!
A következő specifikációkkal keresnék telefont:
NFC, amivel tudok fizetni
Bluetooth 5
Preferálnám ha még micro-usb csatlakozója lenne
Magas prioritású a jó akkumlátoridő
Egyéb hardver igazából nem érdekel, minél gyengébb annál jobb, a jelenlegi Redmi Note 3 SE teljesítményével is meg vagyok elégedve
A vezeték nélküli töltés még nem tudom van e ebben az árkategóriában, de legalább valami értelmes gyorstöltés support jó lenne, de nem kizáró ok ha ez nincs
Árnak nem tudom mi reális, de max 40 körül jól esne -
sfdrakex
nagyúr
válasz
Aranygyerek #148462 üzenetére
Huawei P30, Xiaomi Mi9, One+ 7.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Aranygyerek #148460 üzenetére
Persze, jó az S10e csak az nem 100 ezer, hanem 160-200 között mozog.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Aranygyerek #148458 üzenetére
Mi9T
-
Aranygyerek
aktív tag
Sziasztok.
Kollégám szeretne telefont venni.
- Árkategória: 100kft körül.
- Használt vagy új: új telefon jön csak szóba.
- Hol vennéd meg? Független áruházból.
- Hosszú vagy rövid távra tervezel: 2-3 évre.
- Mire használnád? Normál felhasználásra kell. Kiemelten fontos a fényképezés,videózás. FM rádió esetleg.
- Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android.
- Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Nem túl nagy kezű ,nem igényel nagy kijelzős készüléket.
Köszönöm a segítséget. -
-
törölt tag
válasz
-Faceless- #148442 üzenetére
Amennyiért kapható, nem rossz a Redmi 8, és még az is lehet, hogy az volt hibás, maj nézz meg egy másikat is, de ezek mind alacsonyabb kategória és proci stb., olcsóbb kijelzővel[link]. de az akksija eléggé rendben van 5000 mAh-val. Ha már csak 720p, akkor nézd meg a Xiaomi Mi A3-at, aminek legalább Amoled kijelzője van, bár van akinek ez se tetszik. Vagy a nagyobb felbontású Note 8, vagy Note 8T-re sem szokott ilyen panasz lenni, és tudásra is jobbak, nézd meg az Antutu értékeit is.
-
atee
őstag
Köszönöm nektek!
Ezt a telefont is sikerült elrontani a szar helyen lévő ujjlenyomat olvasóval.
A samsung fóbiámat még leküzdeném valahogyVagy várok még hátha beesik egy szimpatikusabb készülék. Vagy fizetek csilliárdot. Vagy próbálok hosszabb ujjakat növeszteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Autós topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Motoros topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Yettel topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest