- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
theobell
csendes tag
Sziasztok!
Mostanában szeretnék új telefont venni és őszintén szólva eléggé le vagyok maradva a mai telefonokkal kapcsolatban, legutóbb kb 6-7 éve vettem telefont
Szóval nagyon hálás lennék, ha tudnátok segíteni.
Ár: 100.000 FT magasságában, valamilyen szinten rugalmas vagyok, picit több belefér. Csak új telefon érdekel.
Hosszú távra szeretném, nem akarok évente új telefont.
Multimédia fontos lenne, fényképezőm is mostanában kezd elavulttá válni, szóval örülnék neki, ha a telefon+zenelejátszó+fényképező kombót egy készülékben letudnám. (nem vagyok profi fotós, ilyen nyaralás / utazások alkalmával használnám)
Kártyafüggetlen lenne alkalmas a számomra.
Játékok, különböző fura alkalmazások nem hiszem, hogy nagyon lázba hoznának (aztán ki tudja), de az ilyen praktikusabb dolgok azért érdekelnek (például térkép, skype, böngészés, határidők, stb).
HTC One X-ről olvastam nagyon jókat, illetve Samsung Galaxy SIII is jónak tűnik, habár az picit már a pénzügyi keret felett van. A Nokia Lumiát néztem még, illetve Sony Xperia sorozatot, de abból is van rengeteg, szóval ti itt biztosan jobban tudjátok, hogy a fentiek alapján melyik a legjobb választás
Köszi előre is!
-
batai15
félisten
válasz
edem96 #11943 üzenetére
40 körül ? zte grand x, edr topic társ rendelkezésedre áll.
vagy s advance. a kijelző méret miatt inkább advance.
mondjuk haverod se legyen rest hozzá csapni vagy 5 ezret, ha tutira akar menni.
mert ugye meg kell a határt huzni, de ilyen vásrlásnál most ne ennyin muljon.
am ha volt sony j, akkor ugyan az l7 ugyan csak pepitába.
pusztunity: hát onet még nem hiszem hogy kapol, de helyedbe azt választanám amugy.
de az i5 se rosz választás, kérdés hogy fogékony vagy a rendszerrre, meg milyen appokat akarsz rajta futtatni. -
Puszunty
csendes tag
Uhh, köszönöm szépen!
Igen, tartok a nagy méretű telefonoktól, félteném, hogy elejtem. Volt rá példa... pedig "csak" egy nokia navigator volt anno...
Az üzletkötő mai javaslata :-) Sony Xperia Z, HTC One, Samsung Galaxy 4. Jah, szintén szép nagyok.
Tudom, a férfiak attól akadnak ki, ha valaki az alapján választ, hogy milyen "szép" és csak ez számít.
Na ezért szeretném az élményeket ötvözni, bár nem vagyok nagy kütyüs.
Szeretem a letisztult dolgokat. Konkrétan szerelmes lennék a HTC One-ba, ha egy picit kisebb lenne.
Főnök szerint ne legyek szívbajos, legyen iPhone 5.Hát nem tudom... a hozzá nem értésem érzékelné-e a különbséget, max. a kezem.
Nehéz, mert nem szoktam évente telefont venni, kapni meg pláne, az összeget meg ne is említsük. Ha magam pénzéből kellene, akkor fanyalognék, és valami egyszerűt néznék ki.
De szeretném "meglovagolni" a lehetőséget. Bocsi, ha itt agonizálok... -
batai15
félisten
válasz
edem96 #11939 üzenetére
Kerüld messszire!!!!!!!!!!!!!!
Egy f@s . annyira gyenge az icshez ez a hardver, borzasztó.
Nekem speciel olyan is volt hogy beégett kijelző, volt hogy pár percig láttam a körvonalait, és még volt hogy a telefon nem tudott elaludni, és tök jó volt este hogy csak látod hogy kialszik a képernyő fel villan.
teljesítmény szemlétetésre kb ezt tudom mondani: kb mint egy trabantal akarsz vontatni .
az állítólagos gorilla glass semmit se ért, pedig egy telefonomat se karcoltam még meg.
az oldala első nap kopni kezdett. a telefonnak. szerencsére nehezen észre vehető volt, de akkor is idegessítő volt.
Egyedül a forma ami nagyon tetszett, és a combos akku.igaz ez a gyér hw- miatt volt így.
És tök gáz volt hogy frissítés kelett hogy eggyáltalán normális sebességgel lehessen rajta gépelni.. mert akadt mint állat. -
edem96
senior tag
válasz
quailstorm #11933 üzenetére
Azt elfelejtettem írni, hogy legfeljebb fél éves készülék jó neki csak. Zte-t nézett, Galaxy Ace2-t, Lg L7-t. Eddig az Lg tetszett neki a legjobban a nagy kijelző és a gyári 4.0 miatt.
-
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
piggy2 #11934 üzenetére
Xperia Tipo-t mondanám, a modernebb belső miatt, a Skate-nek viszont nagy a képernyője, de volt családban, van is, és hát 3-ból 2 rossz volt, vissza kellett vinni T-hez. A Skate kamerájával meg olyan képeket lőttem, mint egy Nokia C5-03-al. Pocsékakat.
Ha kezdő androidos lehet egy életre megutálja a rendszert, az ARMv6, és a többi miatt. -
piggy2
tag
Abban kérnék tanácsot, hogy melyik telefont érdemesebb megvenni függetlenül. Sony Xperia Tipo vagy ZTE Skate. Kezdő androidosnak lenne, és új készülékben gondolkodom. Elolvastam mindkét készülék tesztjét, de nem tudtam eldönteni. Tudna valaki tanácsot adni?
-
FragBoy
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon nem vagyok otthon mobilok piacán, most eljött az idő a váltásra.
Árkategória?
40k körül belőni. (max)
Kritériumok:
- 800 * 480-as minimum képernyő felbontás
-android
-akár használt is belefér
-márka? samsung, sony, lg? -
edem96
senior tag
Hello!
Haverom szeretne telefont 40k alatt, telenorosan vagy függetlenül. Sony kizárt nála, legalább 3,5-ös kijelző, 1Ghz-s processzor. Mit tudnátok javasolni neki? Sony Xperia J-je volt, befürdött vele, ezért nem szeretne Sony-t. Előre is köszi. -
xerobyte
aktív tag
Sziasztok!
ZTE Blade-m helyett keresnék egy új, Androidos okostelefont, fő szempont talán az ár-érték arány lenne, megköszönném, ha tudnátok segíteni az alábbi igényekre:
- min 4.5" és min HD felbontás (1280 x 720)
- rászánt összeg: 80k (persze tokkal vonóval ez max 85-t jelent)
- legalább ICS
- különleges igény és átlagtól eltérő felhasználási mód nincs, de egy napot bírjon ki rendes használat mellett az akksiSaját magam az LG Optimus 4X HD P880-ra akadtam rá, de nyitott vagyok minden ötletre, hiszen azért kérdeztem. Ha úgy gondoljátok, hogy ilyen árkategóriában most nem éri meg vásárolni azt is írjátok meg.
-
Wa2x_
veterán
válasz
maggi1886076 #11923 üzenetére
Részben igaz, de amiket megvehet nyáron, azok biztos tovább kapnak supportot, mint az 1-2 éves most piacon lévő (új feature-ökben hiányos, kifutó) telók.
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Bő két éve 80K-ért vettem egy Motorola DEFY-t. Most milyen telóra érné meg ugyanennyit költeni? Ahogy nézegettem, a Sony belehúzott és sok tetszetős droidot tolt ki... Esetleg közülük valamelyik vagy más gyártó? A Samsungot annyira nem preferálom. Tehát a kérdésem, hogy 80K-ért most milyen Droidos telót éri meg venni? (független vagy vodafonos játszana)
-
atike
nagyúr
Sziasztok!
Ismételten aktuális lett egy telefonvásárlás.
A következő paramétereknek kellene megfelelni:
- 60.000 Ft alatt legyen
- hivatalos magyarországi forgalmazás
- új
- Androidos (ICS minimum)
- kétkártyás
- minimum 1 ghz-es proci (dual magos lenne a jobb természetesen)
- minimum 512 ram
- minimum 4 colos kijelző
- lehetőleg fehér színű kelleneMég esetleg annyi, hogy minél karcsúbb, keskenyebb legyen, mivel hölgy tulaja lenne...
Mik az alternatívák?
Előre is köszi a segítséget!
-
Wa2x_
veterán
válasz
matevagyok #11914 üzenetére
Ace 2
S Advance nincs a telenornál, de amúgy jó választás!
-
VD
őstag
válasz
matevagyok #11914 üzenetére
Galaxy S3 mini
Galaxy S Advance -
matevagyok
csendes tag
Sziasztok. Szeretnék segítséget kérni új teló vásárlásban. Amiket tudni érdemes:
- Árkategória: 50-60ezernél nem szeretnék többet kiadni rá, max egy kicsivel fölé mehet.
- Újonnan, nem használt
- Djuice előfizetéssel vagy kártyafüggetlenül
- Hosszú távra
- Használat: Telefon, sms, fényképezgetés, e-mailezés, zenehallgatás, netezés
- Op.rdsz: Android
- Preferált márkák: Samsung, Motorola, HTC, LG (Huawei illetve ZTE is mostanság egész tetszetős, Sony-t viszont semmiféleképp nem akarok)Előre is köszönöm a segítséget!
-
ablack
senior tag
válasz
m0rd0k #11908 üzenetére
Szerintem még érdemes lenne megnézned a HTC One SV-t is, mert kb egy árban van az Xperia S-el.
Az Xperia T-ben és a HTC One SV- ben erősebb a processzor, mint az Xperia S-ben.
Én ezek alapján döntenék:Xperia S
-gyengébb processzor
-nem bővíthető tárhely
+HD kijelző
+talán tovább lesz támogatott mint a HTCXperia T
+erősebb processzor
+talán tovább lesz támogatott mint a HTC
+HD kijelzőHTC One SV
-Még Android 4.0 van rajta
-Nincs HD kijelzője
+a processzor teljesítménye kb az Xperia T-vel azonosVagy ha már ennyit szánsz rá akkor lehet hogy érdemes lenne elgondolkoznod egy független LG Nexus 4-en, ha nem zavar a 16Gb-os nem bővíthető tárhely.
Arro még nagyon sokáig lesz frissítés és az ára ezek körül van. -
ablack
senior tag
válasz
Laca1212 #11835 üzenetére
Úgy működik hogy ha Google kiad egy új Android verziót, akkor a gyártók eldöntik hogy mely telefonjaikra adják ki, majd idővel (általában 3-6hónap) kiadják rájuk.
Szerintem jó választás lenne az S3 ennyiért.
Vagy esetleg szolgáltató nem jöhet szóba? Mert ott is szoktak hitelt adni. -
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok(T-Mobiletól),Sonykat nézegettem egyenlőre. Xperia S,T
Az S lenne a legolcsóbb 95 000 Ft
A T már húzósabb 117 000 FtOlyan iszonyat nagy különbséget nem vettem észre a két teló között,főleg nem 22 000 forintnyit. Mit gondoltok róluk,mik lehetnek a különbségek,megéri e esetleg a felárat?
Egyéb telefonok is szóba jöhetnek ilyen árkategóriában.
Köszi.
-
janeko
őstag
Sziasztok. Szeretnék telót venni.
Árkategória: 30ezer forintnál nem szeretnék többet kiadni érte.
Használtban gondolkoztam, mert újat ennyiért nem igen kapok jót.
Itt keresgettem a hardveraprón, de ott venném ahol találok olcsót
Leginkább internetezésre és zene hallgatásra használnám. de játékra és fényképek készítésére is. jó lenne ha normális képet tudna csinálni.Remélem tudtok segíteni. Köszi
-
Tyer
őstag
válasz
sesztakbence #11903 üzenetére
Szerintem vállalható
Anyagminöséget nem tudom, Blade I. volt az igazi ÁSZ -
Wa2x_
veterán
-
Tyer
őstag
válasz
sesztakbence #11899 üzenetére
Fehér Lumia 610 (esetlegkék) vagy Ascend G300, One Touch S (szintén fehér)
Esetleg dobj rá neki 7000-et, és L7Wlac: Ace2, fóleg, ha fehér...
-
Pont sikerült túllépni az időkereten, így nem tudom szerkeszteni az előző kommentem.
Megnéztem a javasolt készülékeket, a következők maradtak benn: Ace II, Xperia U, Xperia Sola
Ezek közül melyiket javasolnátok? Én az Xperia U-ra szavaznék, ami dizájnban is nyerőnek tűnik (csajnak lenne a telefon), viszont nem tudom, hogy menyire megbízható készülék (meghibásodási arányra gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest