-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
90 ezres árkategóriában milyen Androidos 4,5" körüli okostelefont tudnátok ajánlani T-Mobile kínálatából?
Köszi. Kellemes Ünnepeket.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
A T-Mobile kinálatából melyik most a legjobb telefon,amit ajánlanátok is? Nagyon szemezgetek az Iphone 6-al,eddig egy HTC One m7 em volt,ez a méret bevált sokkal nagyobbat nem szeretnék,tehát olyan 4,7 col körüli érdekelne.
Köszi.
-
m0rd0k
senior tag
Köszönöm a válaszokat. Akkor úgy gondolom S4 vs Z. Bemegyek T-Pontba és megnézem melyik tetszik jobban,ha bekapcsolni nem fogják,akkor kinézetre. Aztán eldöntöm.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni,már írtam is korábban,de azóta sok minden változott.T-Mobileost szeretnék mindenképpen. Sony Xperia Z vs Samsung Galaxy S4 vs HTC One.
Igazából jó néhány tesztet olvastam már róluk és így kialakult mindegyikről egy véleményem. A Z külseje bejön,viszont úgy tudom kicsit összecsapták,és nem lett tökéletes maga a telefon,nem a külseje. Az S4 meg igazából annyira nem tetszik,viszont amúgy meg egy nagyon jó telefon. A HTC One jól néz ki,megfelelne,viszont a kamerájával nem vagyok kibékülve,nem a 4MP miatt,hanem elmarad minőségben a Z től és az S4 től is. Árban,165ezer a Z is meg a One is. Az S4 170ezer.
Ki melyiket ajánlaná? Melyik lenne a legjobb választás,ha a külsejüktől eltekintünk?
Köszi.
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Nexus 4-et (16GB) honnan érdemes venni? Ahol a garancia is oké? Ha kell akkor maximum Debrecenbe tudnám vinni gariba,vagy a boltnak vagy a szerviznek ott kellene lennie,mit tudtok erről?
-
m0rd0k
senior tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok(T-Mobiletól),Sonykat nézegettem egyenlőre. Xperia S,T
Az S lenne a legolcsóbb 95 000 Ft
A T már húzósabb 117 000 FtOlyan iszonyat nagy különbséget nem vettem észre a két teló között,főleg nem 22 000 forintnyit. Mit gondoltok róluk,mik lehetnek a különbségek,megéri e esetleg a felárat?
Egyéb telefonok is szóba jöhetnek ilyen árkategóriában.
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- E-roller topik
- ASUS notebook topic
- Politika
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Elkészült a nagymama hardverbefőttje
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- iPHONE 14 128GB STARLIGHT .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Kopottas állapotban lévő Apple iPhone 14 256GB 84%-os akkuval kábellel, dobozzal, fekete színben
- iPHONE 15 128GB BLACK .:FÜGGETLEN:..:BONTATLAN:..:1év:.
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 850W
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest