- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
Kbali
nagyúr
-
-
Ájvé
veterán
válasz
RootRulez #64020 üzenetére
Attól függ mennyiért számítják be és milyen előfizetése van. Esetleg ráfizetne 80 körül (Go előfizetést néztem) ott az LG G2, ami legalább előrelépést jelentene SP-ről (Xperia M2 és G2 Mini is gyengébbek az SP-nél).
szezso15:
Alsóbb kategóriába nem jelentették még be a Lollipop frissítéseket, így nehéz bármit ajánlani. Egyébként Xiaomi Hongmi 1S, de erre se 100%, hogy lesz Lollipop. Esetleg Moto G arra tudtommal lesz Lollipop. -
w333
félisten
-
s4tch
veterán
válasz
RootRulez #48631 üzenetére
A P a legolcsóbb, viszonylag használható fémházas telefon, így nem nagyon vehető egy kalap alá a műanyag csodákkal. A P-m bő másfél éves, és a házon nulla karc van, teljesen újszerű. Ennyi idős, tok nélkül használt műanyag telefont nem látsz ilyen állapotban. Más kérdés, hogy a P nem a világ leggyorsabb kütyüje, a mai középkategória többet nyújt. Ezzel együtt teljesen jól használható telefon, és ha nyitható a bootloadere, akkor értelmes ROM-ot is találsz hozzá.
-
mobilizmo
addikt
válasz
RootRulez #40685 üzenetére
Nem tudom milyen gyors a Defy, de én most szabadultam meg az U-tól. Nem vagyok az a típus aki könnyen belenyugszik egy rossz dötésbe, nem szokásom eladogatni dolgokat. De az U-t egy évig bírtam csak. Első okos telefonom volt, így nem volt összehasonlítási alapom. Nagyon tetszett a design és a manapság már a mininél is kisebbnek minősített mérete. GB-vel jól működött, de az ICS (és sokat kipróbáltam a főzött romok közül) gyakorlatilag az értékelhetetlen kategóriába tartozik. Újabb viszont nem lesz rá, se JB, se KK, a Sony szarik szépen a felhasználóira. Ha felmész a topicjára akkor láthatod nem egyedi volt a problémám. Én a helyedben hanyagolnám.
-
-
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #36673 üzenetére
Elvileg még itt : Link !
Különben már gyártói garanciával nem nagyon kapható sehol, max. Telenor !(#36674) Algotis
Telepakolja a telefont a saját szolgáltatásaival, amit lehet hogy az életben sohasem használsz, de a háttérben futnak = lassítják a rendszert, sőt még néha bugosok is
(#36677) mikersz1
Natív -ban fút = semmi köze a felbontáshoz
-
HuMarc
veterán
válasz
RootRulez #36647 üzenetére
Pár napja volt ilyen akció, hogy az összes Angry Birds, meg a Cut the Rope-ok, meg még pár random app is ingyen volt. De ha egy-két fizetős játékot (amik rendre 235, 590 vagy 710m esetleg 355, vagy 475 Ft-ba kerülnek) akkor azzal a pár játékkal egész jól el lehet lenni.
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #36613 üzenetére
Mivel a PartNero a múlthét közepén kapott új szállítmányt így ki tudja lehet már nem fog többet kapni, sőt biztos hogy nem fog több szállítmányt kapni Nexus 4 -ből, szerintem minél hamarabb vásárold meg mielőtt kifogynak a készletek
(#36615) HuMarc
Ettől már nem nagyon fog lejjebb menni az ára
max 1-2 ezer Ft !
Különben hamarább elfogynak mielőtt lemenne az ára !(#36614) rico6
Xperia SP !
-
HuMarc
veterán
válasz
RootRulez #36613 üzenetére
Pedig nem, mert a küszöbön a Nexus 5. Ennél valószínűleg már csak lejjebb fog menni, de drágább nem nagyon lesz. Persze arra ne számíts, hogy egykét hónap múlva 20 000 Ft-tal lesz olcsóbb, mert erre elég kicsi az esély, de a lényeg, hogy lassan, de biztosan csökkeni (vagy rosszabb esetben stagnálni) fog az ára.
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #36152 üzenetére
Ezek közül a Nexus 4 -t mondanám új / használtan gyári garanciával, vagy ha neked megfelel akár bolti garanciával ! azért ajánlom ezt a telefont mert tényleg szép HD IPS kijelző, bika erős hardver, na meg a támogatás / frissítések, és ezenkívül tényleg nagyon prémium és "luxus" érzete van
!
Xperia ZR is jó kis telefon, előnye az IP58 és az SD kártya bővíthetősége, hátránya pedig a kicsit fakó kijelző, Sony által módosított Android rendszer, ami egy kicsit akadós és kicsit bugos is ( ismerősöm Xperia Z tapasztalat ) akkor a frissítések / felhasználói támogatás nagyon kevés, nem lehet kapni gyári garanciával, videó felvétel hangminősége = a 0 -val, egyszóval nem egy népszerű telefon
Xperia SP szintén kissé fakó kijelző + nagyon gyenge a Wifi antennája, és ha hosszú távra tervezel akkor én már a 4 cpu / 2GB/RAM telefont vennék, ami még egy hatalmas fekete pont hogy gyártói garanciával nagyon drága vagyis 95000 Ft amiből már szinte 2X erősebb telefont lehet venni !
És a Sony magyar hivatalos szerviz a Cordon egy zsák sz@r, vagyis amatőr kontár banda ezt is vedd figyelembe !
Döntsd el hogy mi a fontos a számodra és úgy válassz készüléket, én ebből a 3 telefon közül egyértelmű hogy a Nexus 4 -t választanám
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #35985 üzenetére
Hát igen a Nexus 4 tényleg nagyon jó telefon, és sokáig kap még frissítéseket, nagyon szép és igazi prémium minőség az egész, úgy érzem hogy megtaláltam a kis Defy méltó utódját, pedig Defy után volt Xperia Go, Grand X IN, S3 LTE mégsem éreztem magamat olyan jól egyikkel sem mint most a Nexus 4 -el !
Csak azért írtam a Defy -t mert ezzel a telefonnal bírtam a legtöbbet vagyis több mint 2 évig, de ezt te is tudod neked is volt / van Defy telefonod !
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #35982 üzenetére
Használtan nem nagyon éri meg venni, szinte annyiba kerül mint az új !
Esetleg ennyiért már kapsz Galaxy Nexus vagy Optimus 4X HD -tÚj telefonban pedig ha neked jó a gsm bolti garancia, akkor ajánlanám az Optimus G vagy Nexus 4 telefont, ebben az árkategóriában nincsenek jobbak
sőt inkább csak sokkal gyengébbek vannak !
Xperia SP sem egy rossz telefon, viszont jóval gyengébb a kijelzője, ráadásul sokan panaszkodnak hogy gyenge a Wifi antennája !
Motorola Razr már elég régi telefon, magyar nyelv alapból nincs benne, és frissítést sem kap már
de ha ezek nem érdekelnek akkor inkább már egy Razr Maxx !
(#35983) RootRulez
Kijelzőben jobb a HTC viszont az akku nagyon gyenge, a Sony SP gyorsabb / erősebb és sokkal jobban bírja az akkuja, és még kap frissítéseket is !
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #35416 üzenetére
Igen változott, sőt az LG egyre jobb és nagyon jó úton haladnak !
Ár/Érték anyaghasználat és minőség -re simán hozza a Motorola -t ! sőt
Nem véletlen hogy feljöttek a 3 -dik helyre, és igen a Nexus 4 nagyon eltalálták !(#35417) bigpeace
+1 !
Látom mióta megvan a Nexus4 neked is megváltozott a véleményed az LG -ről -
mtcob
senior tag
válasz
RootRulez #35416 üzenetére
Változott, nem véletlenül lett a 3. gyártó
Igazából szinte bármelyik idei minimum középkategóriás készülékét bátran lehet ajánlani, mind hardveresen, mind szoftveresen elég jók....és ár/érték arányban is sokszor alkotnak maradandót
De akár tavalyról mondhatom a 4X HD-t vagy az L9 et is, mindkettő kiváló készülék a maga árkategóriájában
(Ja és mielőtt felmerül a gyanú, nem vagyok LG bérenc, se LG dolgozó)
Régen valóban voltak gondok, foleg szoftveresen, de azóta sokat változtak....bár frissítésekben nem túl jók, de mentségükre szóljon, hogy legalább elég stabil és gyors szoftvert adnak ki a kezük közül -
tzsolesz
nagyúr
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #34753 üzenetére
Keveset gyártanak és nem nagyon van rá igény ...
Pedig a Droid Mini ezzel a bika hardverrel simán megállná a helyét ! -
w333
félisten
válasz
RootRulez #33308 üzenetére
Nem rosszak a Sony -k de a TFT kijelzőjük miatt én nem vennék
De kb. ilyen árban ha mindenképp független kell (és ha jó a gsm garancia) sokkal jobb telefonokat is lehet már kapni pl. Nexus 4 vagy Optimus G !De ha mindenképp kell az Xperia ZR akkor nemsokára lehet majd kapni az Expansys -nál gyári garanciával ! persze kérdés hogy milyen áron lesz majd ...
-
w333
félisten
válasz
RootRulez #33264 üzenetére
Én ilyen árban gyári garanciával az SP -t ajánlom !
Ha sokkal erősebb kell akkor GSM garival Nexus 4 vagy Optimus G !
Látom független kell, akkor valami GSM boltból kell megvenni, PartNero GSM -ről tudok nyilatkozni, mert ők a Nexus 4 és Optimus G -t is cseréltek már gsm garanciában !ZR -ről sajnos nem nagyon tudok semmit ilyen esetről !
(#33265) Kaci84
Figyelj ha tényleg hosszú távra tervezel és nem olyan fájdalmas az a + pénz akkor én mindenképp az SP -t ajánlom !
Az Xperia L jelen pillanatban még jó, de kb. 1 év múlva már elavult lesz, és mivel az alkalmazások is fejlődnek, így lehet hogy már elégé akadozni fog ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Update 07.18. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest