Hirdetés
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kecz
aktív tag
válasz BenHans #110446 üzenetére
Megrendeltem előző vasárnap a fekete Honor 8-at a Mobilcornertől. Hétfőn jött az üzi, hogy feldolgozás alá került a rendelésem. Csütörtökön rájuk telefonáltam, hogy mi a helyzet a telefonnal, mikorra várható, vagy van-e egyáltalán a nagykerben. Közölték, hogy egész Európában hiánycikk lett (ezt a szöveget már elsütötték másnak is az internetek alapján) és sajna nem tudnak semmilyen jóslásba bocsátkozni, hogy mikor lesz legközelebb. Meg egyébként is már levették a webshopjuk kínálatáról. Egyedül egy fehér van nekik polcon. Mondtam, hogy jól van, átgondolom, holnap visszahívom őket. Rálestem a webshopjukra, tényleg levették a kéket és a feketét, csak a fehéret hagyták fent, de azt már csak 108 ezerért. Gondoltam magamban, hogy végül is megszoknám a fehéret is, ha ennyivel olcsóbban juthatnék hozzá. Másnap délután jön a DHL-től az email, hogy csomagot jegyeztek elő nekem. Most akkor WFT? Felhívtam a céget, hogy akkor most mit csomagoltak el nekem, és kiderült, hogy a fekete Honor 8 mégis csak előkerült valahogy. Szóval az eredeti áron "vagyok kénytelen" átvenni tőlük. (Nem zavar, legalább fekete lesz.)
A továbbiakra kíváncsi leszek. Azért mégis csak fura volt nekem, hogy egyik nap még európai hiánycikk volt, másnapra meg előkerült egy. De a lényeg, hogy úton van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest